Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
-
kj37
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Predpokladam, ze do pluc sa toho tolko nezmesti a ze vacsinu z toho fajciar vykasle, resp. sa nedostane do pluc, lebo nie cely obsah dymu tam ostava. Vacsina sa vyfukne.
tu ale nejde o dym ako taky, lebo dym proste vydychnes, ide o to co sa usadza na plucach a co z nich uz nedostanes a to je ten decht.
Presne tak, však na internete je plno obrázkov, ako vyzerajú pľúca fajčiara, ktorý fajčí dosť dlho na to, aby tam ten decht zaúradoval.
http://www.google.sk/images?q=p%C4%BE%C ... 24&bih=581
http://www.google.sk/images?q=p%C4%BE%C ... 24&bih=581
Nj, ale zase je to individualne, ja uz tomu vazne nechapem, su ludia co fajcia a piju cely zivot a ziju do 90ky, a su taky co po 5tich rokoch fajcenia zacinaju pomaly ale isto zomierat. Tak isto, ako kadejake kmene v pralesoch, fajcia od rana do vecera, isto aj halucinogenne latky, a tiez nemaju zdravotne problemy, a ziadne rakoviny. Fakt uz neviem od coho to zalezi.
A potom je zase skupina ludi, ktory sa vyhybaju alkoholu a cigaretam ako sa len da, a v 35tke im doktor povie, ze maju rakovinu....je to vsetko zkorumpovane asi
A potom je zase skupina ludi, ktory sa vyhybaju alkoholu a cigaretam ako sa len da, a v 35tke im doktor povie, ze maju rakovinu....je to vsetko zkorumpovane asi
Ide hlavne o genetiku, ako má kto na tieto veci nábeh, ale samozrejme, že závisí aj na iných veciach (strava, stres, atď.)Lub0$ napísal:Nj, ale zase je to individualne, ja uz tomu vazne nechapem, su ludia co fajcia a piju cely zivot a ziju do 90ky, a su taky co po 5tich rokoch fajcenia zacinaju pomaly ale isto zomierat. Tak isto, ako kadejake kmene v pralesoch, fajcia od rana do vecera, isto aj halucinogenne latky, a tiez nemaju zdravotne problemy, a ziadne rakoviny. Fakt uz neviem od coho to zalezi.
Už som to tu niekde do fóra písal, ale bol som vysmiaty.
Ja tým, že nefajčím, takmer nepijem, nehúlim a odmietam všetky zbytočné škodliviny, zvyšujem pravdepodobnosť toho, že moje zdravie bude dobré a napr. sa dožijem vyššieho veku bez chorôb.
Samozrejme to tak nemusí byť, napr. ma za týždeň môže zraziť auto, alebo dostanem v 30 nejakú rakovinu.
Napr, môj pradedko mal jeden zápis v zdravotnej karte, celý život fajčil, pil a dožil sa solídnych 80 rokov a spokojne si umrel, žiadna dráma.
Ale som si istý, že keby sa spravila nejaká obrovská štatistika, tak by to vyšlo v prospech tých, ktorí sa stravujú zdravo, nepijú, nefajčia, nedrogujú a hýbu sa, športujú, myslia pozitívne. Určite prežívajú lepší život, zdravší život, dlhší život ako tí, čo robia opak, resp. vykonávajú jednu z tých negatívnych činností.
A keďže ja si zdravie vysoko cením, je tento prístup k životu pre mňa úplne racionálny.
Mojej babky teta ma toho roku 91 a to fajcila asi 40rokov svojho zivota, a alkohol pije do teraz, kazdy den
Nie vo velkom, ale stale si da panaka pred obedom a po obede pohar pivka. Prekonala rakovinu asi 2krat, a je tu, ma 91 a doma vari, umyva riady, pomaha v domacnosti s kadecim.
Ako pises, ty si mozno tu pravdepodobnost dlhsieho zivota zvacsis, ale moze sa stat aj to, ze ten co fajci od 16tich sa dozije staroby a ty nie, a nemusi to byt priamo zrazenie autom, ale moze sa stat, ze budes mat nedajboze rakovinu.
Ako pises, ty si mozno tu pravdepodobnost dlhsieho zivota zvacsis, ale moze sa stat aj to, ze ten co fajci od 16tich sa dozije staroby a ty nie, a nemusi to byt priamo zrazenie autom, ale moze sa stat, ze budes mat nedajboze rakovinu.
Však a čo som napísal ?Lub0$ napísal:Mojej babky teta ma toho roku 91 a to fajcila asi 40rokov svojho zivota, a alkohol pije do teraz, kazdy denNie vo velkom, ale stale si da panaka pred obedom a po obede pohar pivka. Prekonala rakovinu asi 2krat, a je tu, ma 91 a doma vari, umyva riady, pomaha v domacnosti s kadecim.
Ved ja viem, ale nejde mi to do hlavy...zivot je kur*a proste, a smrt si asi nevybera podla toho ci fajcis ci pijes 
doteraz som bol za legalizaciu marihuany ale ako byvam v holandsku som proti..je to des
Luboš ale ako som písal, môžeš si zvyšovať, resp. znižovať pravdepodobnosť.Lub0$ napísal:Ved ja viem, ale nejde mi to do hlavy...zivot je kur*a proste, a smrt si asi nevybera podla toho ci fajcis ci pijes
mulatt: Rozveď to prosím ťa, zaujíma ma to.
Rozpis sa trochu..mulatt napísal:doteraz som bol za legalizaciu marihuany ale ako byvam v holandsku som proti..je to des
pokial viem, tak podla statistik fajci marihuanu v holandsku menej ludi ako na slovensku...co je dost zarazajuce, a je to fakt, ktory absolutne vyvracia tvrdenie, ze "ked bude trava legalna, stupne pocet fetakov radikalne nahor"...
ale zase viem, ze ked poviete holandsko, tak vacsinu ludi na svete uz napadne skor slovo "trava" ako "tulipan, alebo veterny mlyn"...takze je mi jasne, ze cudzinci musia v holandsku robit po nociach dost bordel
ale zase zisky z toho pre stat su obrovske...kazda minca ma 2 strany... 
ale zase viem, ze ked poviete holandsko, tak vacsinu ludi na svete uz napadne skor slovo "trava" ako "tulipan, alebo veterny mlyn"...takze je mi jasne, ze cudzinci musia v holandsku robit po nociach dost bordel
To chcem vidieť tú štatistiku. 
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
takze je mi jasne, ze cudzinci musia v holandsku robit po nociach dost bordel![]()
Z coho ti je jasne ze niekto robi bordel ked si zahuli? Ja som este nezazil aby niekto robil "bordel", teda jedine ked MJ kombinoval s alkoholom, ale tam to tazko mozeme davat za vinu marihuane
v roku 2008 sa na SLovensku podla prieskumu priznalo viac ako 64% ludi 15-25 rokov k tomu, ze aspon raz fajcili marihuanu...v holandsku sa tie cisla pohybuju okolo 30-40%
...je mi jasne ze po trave je kazdy kludnejsi a tak, ale to si asi nebol v holandsku, proste turisti su prasce...
...je mi jasne ze po trave je kazdy kludnejsi a tak, ale to si asi nebol v holandsku, proste turisti su prasce...
To je celkom zavádzajúca štúdia. Rozdiel je raz vyskúšať a rozdiel je to húliť aktívne.
Ja takmer nepoznám človeka z môjho okolia, ktorý by marišku neskúšal, je ich fakt minimum. Ale málo z nich sú aktívnejší fajčiari marihuany.
Ja takmer nepoznám človeka z môjho okolia, ktorý by marišku neskúšal, je ich fakt minimum. Ale málo z nich sú aktívnejší fajčiari marihuany.
Hm, tak tieto štatistiky hovoria o niečom inom. Ale potvrdzujú to, že najväčší trávičkári sú Česi.
zeby?,hughito : ked idem po meste kazdy druhy joint v ruke ,dofajceny,nepricetny pohlad, zeny,deti vsetko sfajcene..v autach na krizovatkach turci sulaju jointy a fajcia za jazdy,ulice nenormalne smrdia, kazdy ta s tym otravuje..ludia sa brutalne rychlo stavaju od toho zavislymi a vidim to na vlastne oci..je to ine ako u nas doma ked si zahulite..kopa turistov tu chodi iba kvoli trave..ak sa to u nas zlegalizuje nabehne era cofee shopov a bude to ako tu..a z ineho sudka gram takej normalnej ide po 3€ a najsilnejsia ide po 7€
ja som si s kamaratom kupil 2 gramy za 14€ a fajcili sme to asi tyzden..stacilo mi na cely moj pobyt sem..tie famy ze uz sa nemoze predavat cudzincom ale len domacim je len taka zasterka, aj tak sa predava veselo dalej na uliciach v cofee shopoch a kade tade..
btw: ephramko povedat ze v holandsku fajci menej ludi travu ako na slovensku je chore..neviem ci si holandskom len prechadzal ale keby si tu byval zistil by si ze najviac travu fajcia domaci,turci, ti cernosi z kyurosov a potom turisti..
btw: ephramko povedat ze v holandsku fajci menej ludi travu ako na slovensku je chore..neviem ci si holandskom len prechadzal ale keby si tu byval zistil by si ze najviac travu fajcia domaci,turci, ti cernosi z kyurosov a potom turisti..
A presne takto si to predstavujem aj tu, keby sa tráva zlegalizovala. Toto chceme ?
Tráva je niečo iné ako alkohol, dá sa fajčiť ako cigareta a tým pádom sa dá požívať stále, pri akejkoľvek činnosti.
Predsa len, aj keď je u nás alkohol number one, tak denne opití sú len alkoholici či nejakí bezdomovci, u väčšiny sa to obmedzuje na nejaké to pivko, čo je nič.
Tráva je niečo iné ako alkohol, dá sa fajčiť ako cigareta a tým pádom sa dá požívať stále, pri akejkoľvek činnosti.
Predsa len, aj keď je u nás alkohol number one, tak denne opití sú len alkoholici či nejakí bezdomovci, u väčšiny sa to obmedzuje na nejaké to pivko, čo je nič.