Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
tak su to uz auta, do ktorych sa originalne diely tlacit neoplati, pri nakupe dielov z druhovyroby sa ceny vcelku vyrovnavaju, pri potrebe originalneho dielu bude alfa samozrejme drahsia, opel sa ti okrem nizsich cien nahradnych dielov odvdaci aj nizsou spotrebou a nizsou kazivostou, alfa pohodlim, komfortom, jazdnymi vlastnostami... holt, alfu si kupis srdcom, opla rozumom 
-
Hellboy248
Guru wannabe
dik teda, cas nejake dva tyzdne mam tak si musim rozmyslet ci ta alfa alebo opel 
-
RATZINGER666
Darca
niet za co, netreba to unahlovat, aj ked to nie je nejak zavratna suma, bola by skoda do auta nasypat potom este trikrat tolko
ten opel tiez z toho bazaru?
-
Hellboy248
Guru wannabe
no sak to, nechcem do auta vratit viac ako cele stalo ..hej, vsetko odtial nakolko by som mal zlavu ..este som zabudol, ako s tou vyskou? bohuzial neviem o nikom kto by mal tieto dva modely ze by som vyskusal si sadnut 
-
KaptMichal
King
Čaute, brat chce kúpiť nový Seat Ibiza, má niekto s týmto autom skúsenosti?
-
RATZINGER666
Darca
hellboy: s akou vyskou? sedenia alebo stropu alebo podvozku?
-
Hellboy248
Guru wannabe
mam 2m, takze aby som si neje*al hlavu o strechu a aby som tam vobec nieco videl
-
RATZINGER666
Darca
v alfe som sedel, ale mam len 185cm... kua, keby som si tak spomenul, kolko tam bolo miesta... 
-
Hellboy248
Guru wannabe
lebo vies ako to je, ja si auto nevyberam, auto si vybera mna 
-
RATZINGER666
Darca
znamy ma 195cm a vozi sa na peugote 206
vsetko sa da 
-
Hellboy248
Guru wannabe
do 206ky sa zmestim, tam tie sedadla s tym dlhsim sklom vpohode isli ...ale taka fabia uz je troska problem 
Hellboy, sedadlo vodiča musí mať každé auto prispôsobené tak, aby sa tam vošiel. Ja mám tiež 202 cm, ale bez problémov som sa vošiel aj za volant Fiata Uno a nebúchal som si hlavu o strechu. Síce za mnou bolo už dosť málo miesta, ale ja som ho mal tak akurát. Jediný malý problém som mal ten, že som mal kolená o niečo vyššie, ako by mali byť a chvíľu mi trvalo, kým som si zvykol na to, že mám 10 cm nad nohami volant 
V 147ke som sa vozil bez problemov s miestom a mam 195 tak toho by som sa nebal
nech si robi starosti ten, kto by pripadne sedel za tebou 
-
Majro
Light Star
hellboy: alfy sa udajne mrte kazia, udajne jedny z najkazivejsich aut ci co kamarat trepal co sa do toho vyzna.. ja osobne by som siel do astry, kedze 147 je v celku dost velke auto a ten motor je na to fakt slaby aj ked je mensej kubatury lebo take tazke hovado to bude treba sem-tam vytacat, cize podla mna bude isto zrat viacej ako na astre.. ta je mensia, sikovnejsia a ople su celkom aj kvalitne a niesu nahradne diely nejak extra drahe.. a alfa do 2000 je taka macka vo vreci 
-
Hellboy248
Guru wannabe
Majro: co som ja pocul, zevraj kvalitrne takze fakt neviem ako to naozaj je ..co sa tyka ceny, stoji 90k CZ co mas viac ako 3oooe, akurat mam zlavu na tie 2k
-
Francek
Star
147 je velke auto ? a astra je mensia ?Majro napísal:hellboy: alfy sa udajne mrte kazia, udajne jedny z najkazivejsich aut ci co kamarat trepal co sa do toho vyzna.. ja osobne by som siel do astry, kedze 147 je v celku dost velke auto a ten motor je na to fakt slaby aj ked je mensej kubatury lebo take tazke hovado to bude treba sem-tam vytacat, cize podla mna bude isto zrat viacej ako na astre.. ta je mensia, sikovnejsia a ople su celkom aj kvalitne a niesu nahradne diely nejak extra drahe.. a alfa do 2000 je taka macka vo vreci
-
RATZINGER666
Darca
to bolo skor asi myslene na hmotnost, kedze sa odvolaval na motor.... ale ani to neplati, kedze tie 1,6 idu od nejakych 1200kg...
-
Majro
Light Star
jj bolo to myslene na hmotnost, ale ked som si tak lepsie kukol tu alfu, tak si myslim, ze ta 1,6 tam bude fakt bohate stacit.. cakal som, ze je to vacsie hovado to auto, tak preto take reci 
osobne nemam skusenosti s alfami, ale pocul som, ze talianske auta niesu moc kvalitne.. tod vse
osobne nemam skusenosti s alfami, ale pocul som, ze talianske auta niesu moc kvalitne.. tod vse
-
Suffel
Guru
ahojte kamarat chce kupit auto, tak ma prosil ci by som sa mu po niecom nepozrel.. ja osobne fakt nevm co by bolo lepsie kedze sa jedna o diesel, rocny najazd bude okolo 50 000km co je cca 1000km tyzdene.. jazdit bude 70% dialnice (mimo obci) a 30% mesto.. jeho predstavy/poziadavky su: sedan alebo liftback, nafta, vykon min 90kW a viac, r.v. 2005 a novsie, najazdenych by malo mat okolo 130 000km, ESP, automaticka klima, tempomat, cena do 11 000€ ale idealnych by bolo okolo 10 000€.. pozerali sme O II, pasat 2.0TDi potom superb, A4 s 1.9TDi.. no len tych aut je hrozne vela takze je dost tazke vybrat osobne sa mu paci najviac pasat ale kludne si necha poradit.. znacky ako peugeot, renault, opel nechce.. skuste nieco poradit pripadne aj nejaky link sem hodit.. Vopred Dakujem..
// este som pozeral Hondu Accord 2.2CTDi a Toyota Avensis 2.0 D-4D ale netusim ako su tieto motory natom z spolahlivostou a s cenou nahradnych dielov..
// este som pozeral Hondu Accord 2.2CTDi a Toyota Avensis 2.0 D-4D ale netusim ako su tieto motory natom z spolahlivostou a s cenou nahradnych dielov..
zdravim. Potrebujem radu od vas skusenejsich, rozmyslam nad kupou auta, bude sa na nom jazdit kazdy den do prace okolo 40km teda ide hlavne o co najnizsiu spotrebu. Zatial som rozmyslal nad puntom ci fiestou a polom. Cenovy strop je 4000 evri (+-)
Ak som na nieco zabudol upozornite ma. Vdaka za odpvede
Ak som na nieco zabudol upozornite ma. Vdaka za odpvede