Starcraft 2
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Starcraft 2
potahaj si mapy a launcher, a malo by to ist, kamosovi to tak ide, ja som este neskusal
ejo6 mam pre teba sposob, ako spojazdnis okrem ineho aj skirmish. Tu si to stiahni:
http://tinyurl.com/2ublpst
http://tinyurl.com/2ublpst
co poviete na zrecenzovanie starcraft 2 multiplayeru? http://www.gamesite.sk/recenzie/pc/3396 ... ia-mp.html
Starcraft sa neoplati stahovat . Sc je hra ktora je hrou len ked hras online.
Inac odkedy vysiel posledny patch na starcraft , tak ten umoznuje hranie Skirmishu + Kampane kazdemu aj bez pouzitia cracku .
Inac odkedy vysiel posledny patch na starcraft , tak ten umoznuje hranie Skirmishu + Kampane kazdemu aj bez pouzitia cracku .
-
Minoslav
Medium Expert
caute, ma niekto volne kluce (myslim tie 7dnove alebo tie hodinove)
ktore ste dostali, ked ste si kupili orig.
s kamosom by som si to chcel zahrat a svoje som uz spotreboval.
ktore ste dostali, ked ste si kupili orig.
s kamosom by som si to chcel zahrat a svoje som uz spotreboval.
-
andylarkin0
Medium Expert
Blizzard Rulez ... Už sa vytvorila aj dosť dobrá pro gameingová komunita čo sa týka Starcraftu II ... a na ProGamerstvo vo Warcrafte III sa pomaly ale isto zabúda 
-
Minoslav
Medium Expert
w3 som drtieval ako soplak..a podla mna to bola jedna z naj hier .. aj co sa tyka toho ze to bolo do detailov vybalancovane. Nie ako niektore nepodarky z EA.
blizzard je kral co sa tyka strategii,ked sa raz do niecoho pusti tak to stoji zato
myslis komunitu stracraft 1, ktora sa formovala 11 rokov ?andylarkin0 napísal:Blizzard Rulez ... Už sa vytvorila aj dosť dobrá pro gameingová komunita čo sa týka Starcraftu II:
nj ale inak skoda toho warcraftu. Vsetci su hrrr z sc2 ale podla mna je w3 > sc2 .
w3 je prosto klasika,ale časom ho predbehne SC2 (podla mna
)
w3 sa neda tak lahko vybalancovat kedze su tam 4 rasy co cini 2x viac roznych matchupov ako v sc. sc je zabavnajsie aj na sledovanie pre ludi ktori tu hru nepoznaju, kedze w3 je z velkej casti hlavne o micre a hero systeme.
btw. http://www.petitiononline.com/LANSC2/petition.html - petícia za pridanie LAN hry do SC2 nie všade je internet
Ahojte,
Mam problem pri instalacii SC 2.Takze vsetky ide ako ma zo zaciatku ale ked zacnem instalovat tak pri 3% mi ohlasi chybu (taka neodoslat snad viete neviem ma teraz napadnut ako sa vola
) ale nechapem co som spravil ine ale islo mi to ale vipadla elektrina.uz som sa pital na mnoho forach ale ani odpoved som nedostal dufam ze tu sa to zmeni
Mam problem pri instalacii SC 2.Takze vsetky ide ako ma zo zaciatku ale ked zacnem instalovat tak pri 3% mi ohlasi chybu (taka neodoslat snad viete neviem ma teraz napadnut ako sa vola
-
Minoslav
Medium Expert
Remake napísal:Ahojte,
Mam problem pri instalacii SC 2.Takze vsetky ide ako ma zo zaciatku ale ked zacnem instalovat tak pri 3% mi ohlasi chybu (taka neodoslat snad viete neviem ma teraz napadnut ako sa vola) ale nechapem co som spravil ine ale islo mi to ale vipadla elektrina.uz som sa pital na mnoho forach ale ani odpoved som nedostal dufam ze tu sa to zmeni
kamo nic ine ma nenapada.. ako skusit odstranit uplne komplet cely starcraft 2 z pc a nanovo to nainstalovat....a pri tej sprave sa ti nevypisu detaily ? ..popr ak ti ani to nepomoze..skus napisat priamo do blizzardu.. tam su manici, mozno ti poradia
Vsetko som vymazal a stale ta ista chyba.Ziadne detaili tam niesu.V hre nemoze byt chyba lebo skusal som to instalovat na mojom notebooku a tam sa to v pohode instaluje ale zasa by to neutiahlo.
Teraz som si spomunel ked mi to raz islo naistalovat tak som spravil taku vec ze som vsetky tie obrazky popreskakoval az som sa dostal az k poslednemu.Nemohol by tam byt pes zakopany? Ze by PC naku mal chybu daky ovladac alebo neviem v com ale neciem preco mi v tom jednom pripade islo a potom nie
Teraz som si spomunel ked mi to raz islo naistalovat tak som spravil taku vec ze som vsetky tie obrazky popreskakoval az som sa dostal az k poslednemu.Nemohol by tam byt pes zakopany? Ze by PC naku mal chybu daky ovladac alebo neviem v com ale neciem preco mi v tom jednom pripade islo a potom nie
-
Minoslav
Medium Expert
pockaj o akych obrazkoch hovoris ?Remake napísal:Vsetko som vymazal a stale ta ista chyba.Ziadne detaili tam niesu.V hre nemoze byt chyba lebo skusal som to instalovat na mojom notebooku a tam sa to v pohode instaluje ale zasa by to neutiahlo.
aaa neviem.. skus to napr nainstalovat na disk D, popr E.. nie iba na c-cko.
no a skus si napr stiahnut najnovsi ovladac na grafiku, popr driver-x
preskakovanie obrázkov (tú historiu, kvôli príbehu) vôbec nevadí
skús to odinštalovať a prečistiť PC ccleanerom
CCleaner som pouzil tiez ma napadlo ale nechapem tomu co mam odinstalovat?Curuj napísal:
celého starcrafta
-
lekoklatik
VIP
Zdravím. Nie som fanúšik Starcraftu (jedného času mi kamarát "predvádzal" prvý diel, ktorý ma absolútne vôbec nezaujal). Čítam naň však samú chválu, aj od ľudí ktorý napríklad stratégie v živote nehrali, etc...
Môžete mi tu niekto zhrnúť, či napríklad príbeh pokračuje z prvého dielu, aký je multiplayer (kvalitný, úplne na hovno). Nejaký dojem a hlavne či teda môžem začať hrať aj na priek tomu že som sa k prvému dielu nedostal. THX
Môžete mi tu niekto zhrnúť, či napríklad príbeh pokračuje z prvého dielu, aký je multiplayer (kvalitný, úplne na hovno). Nejaký dojem a hlavne či teda môžem začať hrať aj na priek tomu že som sa k prvému dielu nedostal. THX