Európske futbalové poháre
-
Sovjet
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Žreb LM a UEFA
Skvelí výsledok. Sparta už nieje, tým čím bola. Už stačí doma udržať vysledok a je to. Zvedavý som na Slovan, ale mám taký tušák, že vyhorí! 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ak by niekto hladal sluhu na rok tak nasiel...staci ma zajtra zobrat na zapas PAOK Solun - Fenerbahce Istanbul
to bude atmosfera/peklo...
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2010, 20:36)
samozrejme treba rozlisovat slova "fandit" a "dopriat"...
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2010, 20:36)
to co si napisal je tzv "fanusik uspechu"...to su napr: "verni fanusikovia" reprezentacie, ktori ked repre nic nehrala ju nepozerali ani v TV ale ked sa hralo o postup tak stali 1. v rade na listky... a ohladom postupu slovenskeho timu v europskej sutazi radsej prajem slovanu ako ziline aj ked slovan ako trnavak neznasam, a to len preto ze zilina ked postupi tak bude mat 5000 "vernich fanusikov" ktori do 2 mesiacov zmiznu a do trnavy ich opat pride 40 (co je skoda)...rados915 napísal:Pravý futbalový (slovenský) fanúšik je ten, ktorý dokáže fandiť aj druhému tímu, ak ide o úspech celého slovenského futbalu.
Žilina podala super výkon, škoda že Ceesay nedal v tej tutovke gól, ale aj napriek tomu je to výborný výsledok. Snáď si to v odvete nepokazia.
samozrejme treba rozlisovat slova "fandit" a "dopriat"...
Podľa mňa to nie je úpadkom Sparty, ale výkonnostným vzostupom Žiliny...Flepko napísal:Skvelí výsledok. Sparta už nieje, tým čím bola. Už stačí doma udržať vysledok a je to. Zvedavý som na Slovan, ale mám taký tušák, že vyhorí!
Pozeral som len prvý polčas škoda, že mi ušli tie ich góly a v archíve som nemal čas popozerať ešte šport. noviny. Ale určite to boli pekné góly.
-
Sovjet
Expert
Môže to tak byť. Dosť im pomohol Ceesay, dúfam že si ho udržia. Padli pekné góly, boli aj pekné šance. Druhý polčas bol o dosť lepší ako prvý!haha11 napísal:
Podľa mňa to nie je úpadkom Sparty, ale výkonnostným vzostupom Žiliny...
Pozeral som len prvý polčas škoda, že mi ušli tie ich góly a v archíve som nemal čas popozerať ešte šport. noviny. Ale určite to boli pekné góly.
-
Scorpion90
King
Nie ze by som Slovanu pred odvetou veril ale uz tu remizu mohli udrzat 
Tento zápas sa mohol skončiť hocijakým výsledkom. Slovan mohol kľudne aj vyhrať.
Veľká škoda , pretože ten Stuttgart dokopy nič nehral.
Veľká škoda , pretože ten Stuttgart dokopy nič nehral.
Hej, Slovan mal nádej na nejaké body. Ale v Stuttgarte si o nás musia myslieť svoje 
jj , máte pravdu , ale Slovan prehral iba 1:0 a tak má stále šancu postúpiť , aj keď tá šanca je veľmi malá nakoľko Stuttgart je veľmi silným súperom , a čo sa týka Žiliny som s nou nadmieru spokojný ... bolo sa načo pozerať a myslím si že jej LM neujde
-
Sovjet
Expert
Slovan hral celkom dobre, ale v koncovke otrasne. Ak by to Žiline ušlo, to by bola veľká škoda, ale nemyslím si to.
Ale myslím že Žiline to už neujde ... sú dosť rozumný a dobrý na to aby doma prehrali tak aby nepostúpili ... určite budú v LM a keby sa Slovan dostal do EL bolo by to výborné pre slovenský futbal ať obidva týmy v europskych prestížnych súťažiach
Neviem či to bude v STV.
Ak nie , tak zápas Stuttgart - Slovan dávajú vo štvrtok o 20:00 , volne nekódovane na družici Astra 19E , na nemeckej stanici Sport 1 Germany , bývalá DSF
Ak nie , tak zápas Stuttgart - Slovan dávajú vo štvrtok o 20:00 , volne nekódovane na družici Astra 19E , na nemeckej stanici Sport 1 Germany , bývalá DSF
Ja viem , ale zápas Žilina - Sparta Praha je dneska nie ? Ak hej tak pozerám
Žilina - Sparta v stredu o 20:45
Aha ok diki
-
mfp
Medium Star
Vyzera to tak ze ZA postupi
No nic, aspon nech dostanu ManUtd pojdem sa pozret 
-
Scorpion90
King
no tak kohoze zajtra pri zrebe:
hlavne nechcem Real, kedze je to moj najoblubenejsi tym a zrejme by som sa na zapas nedostal, co by ma riadne sralo
//autoeditácia príspevku (25 Aug 2010, 23:12)
Takze podla tohto:
http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... roup_stage
by som si tipol:
CHELSEA
BENFICA
BASEL
MSK ZILINA

hlavne nechcem Real, kedze je to moj najoblubenejsi tym a zrejme by som sa na zapas nedostal, co by ma riadne sralo
//autoeditácia príspevku (25 Aug 2010, 23:12)
Takze podla tohto:
http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... roup_stage
by som si tipol:
CHELSEA
BENFICA
BASEL
MSK ZILINA
Gratulujem Žiline k postupu v dnešnom zápase len potvrdili čo sa od nich očakávalo
, zvíťazili 1:0 a majú našliapnuté k zaujímavým výšinám...
Za posledných pár rokov plných úspechov na SVK konečne dosiahli aj úspech v európskom meradle
.
Za posledných pár rokov plných úspechov na SVK konečne dosiahli aj úspech v európskom meradle
Môj tip
- AC Milan
- Olympique Marseille
- Glasgow Rangers
- MŠK Žilina
- AC Milan
- Olympique Marseille
- Glasgow Rangers
- MŠK Žilina
Tak ja by som si prial jednu z tychto moznosti
Skupina "na postup":
Lyon
Shaktar / Panathinaikos
Basel / Braga / Copenhagen / Spartak Moscow
Skupina "pre divakov":
Inter / Bayern
Real Madrid
Totenham
Snad
Skupina "na postup":
Lyon
Shaktar / Panathinaikos
Basel / Braga / Copenhagen / Spartak Moscow
Skupina "pre divakov":
Inter / Bayern
Real Madrid
Totenham
Snad
Snáď chytí Žilina AC Milan a nejako sa tam dostanem.