Dá sa to niekde spraviť? Nemám žiadne DO a ani imobilizér. Je to Felicia ´95 (tá nemá v kľúči žiadne čipy, nie?)
Čo to stojí? Čo zohnať?
Nemám s tým skúsenosti, neukameňujte ma, prosím.
Otvárací kľúč
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Otvárací kľúč
... a veci ako alarm, dialkove a imobilizer chces k tomu? pokial ano, ani to nie je problem, narezat samotne kluce je uz len malickost, skus napisat mail na autokluce.sk, ak ti nevyhoveju, daj vediet...
-
Clean_Up
Professional
1. Zožeň si sklápací klúč. Najlepšie na Škoda, alebo VW fórach. (Normálne v autorizovaných predajniach stojí neskutočné €!)
2. Kúp LEN originál, polské napodobeniny sa lámu!
3. Keď už klúč budeš mať, tak ho rozoberieš, vyberieš planžetu (keď budeš mať ešte nevyrezanú), tak odnesieš si ju vyrezať do klúčovej služby podla svojho klúča, ak kúpiš klúč už z vyrezanou, tak si v klúčovej službe kúpiš novú planžetu a tam ti ju vyrežú podla tvojho klúča (planžeta+vyrezania, cca. 20€) aj keď netuším či je to možne aj na Felíciu, lebo Felícia má ešte klasický FAB klúč, kdež to sklápací má už úplne inú planžetu. Takže či existuje planžeta na Felíciu, aby pasovala do sklápacie klúča, to netuším. Skôr by som vravel, že nie, ale skús sa spýtať niekde.
Stojí to rôzne, používané idú tak po 25€, nové idú tak po 50€. Keď som s tými klúčami robil, tak som mal len úplne nové a tie som dával, po 50€, ale žial už nemám ani jeden.
2. Kúp LEN originál, polské napodobeniny sa lámu!
3. Keď už klúč budeš mať, tak ho rozoberieš, vyberieš planžetu (keď budeš mať ešte nevyrezanú), tak odnesieš si ju vyrezať do klúčovej služby podla svojho klúča, ak kúpiš klúč už z vyrezanou, tak si v klúčovej službe kúpiš novú planžetu a tam ti ju vyrežú podla tvojho klúča (planžeta+vyrezania, cca. 20€) aj keď netuším či je to možne aj na Felíciu, lebo Felícia má ešte klasický FAB klúč, kdež to sklápací má už úplne inú planžetu. Takže či existuje planžeta na Felíciu, aby pasovala do sklápacie klúča, to netuším. Skôr by som vravel, že nie, ale skús sa spýtať niekde.
Stojí to rôzne, používané idú tak po 25€, nové idú tak po 50€. Keď som s tými klúčami robil, tak som mal len úplne nové a tie som dával, po 50€, ale žial už nemám ani jeden.
-
D4vid
Medium Star
Ako sa tam potom "programuje" to centrálne zamykanie? Ja som rozmýšlal, že tiež kúpim nový, lebo náš je už úplne zošúchany... Planžetu tam stačí dať aj tú čo už máme... Lenže to centrálne sa robí ako?
-
RATZINGER666
Darca
hosi, ja by som potreboval pomoct pri kopirovani karty od bmw rv 2008, autorizak sa mi zrovna moc navstevovat nechce, neviete nahodou, ci existuje niekto, kto sa tomu venuje?
Neviem podľa čoho to je (či rok vyroby, motorizacie, vybavy...) ale mal som v rukach uz desiatky klucov od felicii a dost vela z nich bolo klasickych na FAB. Ale na druhej strane som sa stretol s dost velkym poctom Felicii ktore mali klasiku planzetu, ktora sa frezuje. Naprikald moj ujec ma na Felde planzetu na spinaciu skrinku a menil zamok na dverach a na tom kluci ma tiez planzetu. Dlho som chodil Feldou ktora mala tiez planzetu na spinacej skrinke a dalsi kluc bol tiez planzetovy na otvaranie dveri, ale na nadrz som mal treti kluc na FAB. Moj kamos kupil Feldu z druhej ruky a tam ma cisto FAB kluc ktory pasuje do vsetkych zamkov na aute. A zase moj svagor mal jeden kluc planzetovy na spinaciu skrinku aj na dvere centralu ale nadrz otvaral FABkou. Je v tom dost velky gulas ale kazdopadne ak mas planzetu na svojom kluci tak vyskakovacku nebude problem urobit, neviem si ale predstavit vyskakovacku na FAB kluc, pretoze tie su ovela kratsie, nesumerneho tvaru, pri sklopeni kluca vytvara planzeta elegantny striebristy pasik v plastovom puzdre a neviem ako by to vyzeralo v tom tele kluca pri sklopeni FAB.Clean_Up napísal: 3. Keď už klúč budeš mať, tak ho rozoberieš, vyberieš planžetu (keď budeš mať ešte nevyrezanú), tak odnesieš si ju vyrezať do klúčovej služby podla svojho klúča, ak kúpiš klúč už z vyrezanou, tak si v klúčovej službe kúpiš novú planžetu a tam ti ju vyrežú podla tvojho klúča (planžeta+vyrezania, cca. 20€) aj keď netuším či je to možne aj na Felíciu, lebo Felícia má ešte klasický FAB klúč, kdež to sklápací má už úplne inú planžetu. Takže či existuje planžeta na Felíciu, aby pasovala do sklápacie klúča, to netuším. Skôr by som vravel, že nie, ale skús sa spýtať niekde.
//autoeditácia príspevku (24 Aug 2010, 21:24)
Skus checknut:
Felda s dvoma klucami a planzetami
http://www.autobazar.eu/sk/pics.php?id=1736334&pic=10
Felda s jednym klucom FAB
http://www.autobazar.eu/sk/pics.php?id=1559528&pic=21
Felda s jednym klucom planzeta na vsetky diery
http://www.autobazar.eu/sk/pics.php?id=1564320&pic=11
Ešte pripomeniem ze kluc do spinacej skrinky a do dveri sa lisia vo svojej hrubke, ten do spinacej je hrubsi a ma diodku na svietenie
-
Clean_Up
Professional
Juicy » Tak to som ozaj nevedel, že Felda má aj planžetové klúče. V tom prípade nebude najmenší problém prerobiť na vyskakovací, ale ak má FAB, tak to podla mňa nepôjde, lebo som ešte nevidel nejakým spôsobom dopasovať FAB na vyskakovačku. Navyše by to vyzeralo dosť komicky, predsa len je tam to prispôsobené na planžetu nie na FAB.
-
Runes
Addict
troska OT ale spoluziak vyrobil ten planzetovy kluc na svoju octavku na vrtacke
nechapem ako sa mu to podarilo ale proste vyvrtal tu dzirku do zeleza piplal sa s tym 3 dni tusim ale otvori zatvori a nastartuje s tym svoju karu