Update BIOSu
Update BIOSu
ako sa robí update BIOSu? aj som hľadal nejaké info cez google, ale nenašiel som tam nič, čo by bolo vhodné pre laika
Re: Update BIOSu
tak to potom nevies hladat. daj to spravit skusenejsiemu. navodov je plny net. vacsinou sa staci pozriet do manualu k doske.
Mozem spravit update biosu cez win 7 bez obav?
Lebo mam asus P7P55D a na nej dost stary bios ,novy prinasa nove veci ak lepsie nastavenie vecsia stabilita atd.
Asus poskytuje utilitu na update biosu ktora sa vola asus update. Ta mi nasla aj spravny bios aky by som stahoval ja.
Myslim ze pri update je vzdy coho sa bat ale racej by som to robil cez win leno v biose sa bojim ze daco doserem.
Lebo mam asus P7P55D a na nej dost stary bios ,novy prinasa nove veci ak lepsie nastavenie vecsia stabilita atd.
Asus poskytuje utilitu na update biosu ktora sa vola asus update. Ta mi nasla aj spravny bios aky by som stahoval ja.
Myslim ze pri update je vzdy coho sa bat ale racej by som to robil cez win leno v biose sa bojim ze daco doserem.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
svoj asus som tiež flashoval cez win a no problemo, všetko ide ako má, je na to aj nejaká aplikácia winflash či ako sa to volá na CD asus to je
A si aj daco vypinal pred flashovanim?
A ked si flashol teraz ti vsetko ide? Nemas s nicim problem?
A ked si flashol teraz ti vsetko ide? Nemas s nicim problem?
týždenne updatujem bios asi 5-10 asus doskám a úplne bez problémov pod winom. všetko povypínaj nie že pritom budeš hrat hru alebo mat spustené nejaké benchmarky potom sa už len spoliehaj že nevypadne elektrina ale aj to by sa ešte nejako potom dalo možno spraviť ....
Som cital a kukal video ze ASUS crashfree bios 3 cez to by sa to malo dat opravit ne?
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2010, 15:31)
A som nasiel aj nejake nove ovladace na dosku na chipset na zvuk aj na radice
Treba to instalovat ci si mam nehat radsej stare?
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2010, 15:31)
A som nasiel aj nejake nove ovladace na dosku na chipset na zvuk aj na radice
Treba to instalovat ci si mam nehat radsej stare?
-
Pigesko
King
ak ti stare drivery robia problemy tak si nahod nove...ak ti problemy nerobia, nevidim dovod preco ich menit
ale ak ti nove ovladace poskytnu nieco nove, co aj vyuzijes tak si ich kludne nainstaluj...
V novych ovladacoch by vecinou mali byt opravene chYby co boli v starych nie?
Cauko a z akym programom updatujete bios cez win?? na asus.com pisu ze potrebujem disketovu mechaniku ale ja taku nemam. Doska je M3A78 a chcem tam dat AMD Athlon2 x4 620 a potrebujem updatnut bios na 1802. Stiahnem subor biosu a co mam s tym robit?? Dakujem
-
tm_a.s.
Light Professional
http://support.asus.com/technicaldocume ... spx?no=714
potrebuješ len internet
potrebuješ len internet
ďakujem, už to mam hotove
zdravim vas, viete mi poradit, potrebujem update bios ale akosi mi to neide
, mam dosku asus M2N68-LA. vdaka za hociaku radu
-
Soviet
Darca
Co je pojem "akosi nejde"? Podla toho si fakt mozme piskat..
Spusti predsa ten Asusovy tool na update biosu a ficis..
no tak to zober tak ze nemam o tom sajnu, a chces mi pomoct, tak porad co mam spravitSoviet napísal:Co je pojem "akosi nejde"? Podla toho si fakt mozme piskat..Spusti predsa ten Asusovy tool na update biosu a ficis..
ja viem pozeral som to ale akosi mi to neslo, lebo mam pc od HP, ked som dal ze mam dosku asus tak mi ukazalo ze nie je asus, tak som siel na stranku HP, dal si typ PC co mam a tam som nasiel update na bios. potom to uz slo. ale vdaka za ochotu mas to u mnaSoviet napísal:Vsak to mas o tri prispevky vyssie![]()
http://support.asus.com/technicaldocume ... spx?no=714