Opat bitka
Opat bitka
Nuz poprosim len seriozne rady nie vysmech....
Tak ja krepan som zacal riesit zadanu babu....Nuz ale jej mladenec sa to dozvedel....obaja sa lubime ale on ju nechce pustit....
Slubil mi bitku....nebol by problem keby nechodil na kickbox 10 rokov....a podla nej vie kadeake finticky pouzit v boji....
Kedze je neplnolety(17) ale ja ano (19) ci ho mozem zazalovat za ublizenie na zdravy....videl som uz co dokaze i ked som sa s nim este nestretol v boji....
ano som pokakany
Tak ja krepan som zacal riesit zadanu babu....Nuz ale jej mladenec sa to dozvedel....obaja sa lubime ale on ju nechce pustit....
Slubil mi bitku....nebol by problem keby nechodil na kickbox 10 rokov....a podla nej vie kadeake finticky pouzit v boji....
Kedze je neplnolety(17) ale ja ano (19) ci ho mozem zazalovat za ublizenie na zdravy....videl som uz co dokaze i ked som sa s nim este nestretol v boji....
ano som pokakany
Re: Opat bitka
Nech ti dobre naloži, aby si pochopil, že zadané baby sa riešiť nepatrí. Potom ho môžeš zažalovať, ale keďže je mladistvý, tak z toho vyviazne, ani nebude vedieť ako.
P.S.: Dúfam, že tá baba za tie vyrazené zuby aspoň stojí..
P.S.: Dúfam, že tá baba za tie vyrazené zuby aspoň stojí..
no ona ho uz nechce len on ju nechce pustit....a stoji za to....
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
niekto má v svaloch, niekto v hlave. Ako jeden z tých čo majú v hlave povedali: "Víťaz je ten, kto nájde spôsob ako sa boju vyhnúť". Neviem, ale to je taký problém sa s ním proste nestretnúť? Alebo aby mu to holčina vyhovorila že ho už nemiluje a nie je to tvoja chyba, a že chce byť s tebou dobrovolne a nikomu si nikoho neprebral? Stretávajte sa na verejnosti, aby na teba nemohol zaútočiť aj keď ťa náhodne stretne a po čase ho hnev pominie. Teraz je v amoku z rozchodu
no dalsi fakt....za mesiac odchadzam na vysoku do ziliny a ona ostava v BB
nedaleko jej bytu byvam....nwm ci budem dochadzat alebo co....
musim to neako vyriesit...sa to riesi asi tak ze ked si od nej neda dohovorit...pridu chlapci z liptova
nedaleko jej bytu byvam....nwm ci budem dochadzat alebo co....
musim to neako vyriesit...sa to riesi asi tak ze ked si od nej neda dohovorit...pridu chlapci z liptova
ja by som mu asi normálne zavolal a vysvetlil mu že čo je vo veci.
poprípade by som mu dal k telefónu tú babu
-
audiotrack
VIP
alebo klakson z autaFilipito napísal:...poprípade by som mu dal k telefónu tú babu
sak na FB mu idem pisat len este nwm co.....
ale tak ako je to s tym udanim???? za to ze je mladistvy je to v riti?
ale tak ako je to s tym udanim???? za to ze je mladistvy je to v riti?
HoI !!! HoI !!! HoI !!! boze toto je zasa raz sleha tema
:D nezaspim asi od smiechu..
clovek by povedal, ze v 19 uz budes mat rozum a takuto situaciu vyriesis ako chlap, no ty to riesis ako 12 rocny chlapcek... hold...
clovek by povedal, ze v 19 uz budes mat rozum a takuto situaciu vyriesis ako chlap, no ty to riesis ako 12 rocny chlapcek... hold...
ale ked nemam sancu to vyriesit ako chlapy?
čože by si nemal?! Choď za ním a pomedzi bitku mu porozprávaj, čo je vo veci. A možno žiadna bitka nebude. Takýchto chlapcov pár poznám, keďže poslednú dobu sa kickbox rozmohol medzi mládežou ako huby po daždi. Neviem, či objavili v otcovej skrini zabudnuté kazety s Van Dammom alebo čo. Každý jeden chce byť kickboxer a zvlášť, keď tomu dávajú prívlastok "agresívny" kickbox, vtedy je to ešte viac zastrašujúce a samozrejme všetci tam chodia minimálne 10 rokov a každý aspoň raz vyhral minimálne majstrovstvá Slovenska. Malí, občas väčší, vyziabnutí chlapci si potrebujú zdvyhnúť ego. Netvrdím, že všetci so seba robia iba machrov, ale práve tí, ktorí sa tým najviac chvália, vedia veľké hovno a nie kickbox a k tomu ak spomenie, že ovláda kadejaké fintičky v boji
, tak je to jasné.
V prvom rade nech to ona vysvetlí jemu, nech sa s nim prestane stretávať a chlapca to po čase prestane baviť. Ak sa nebude dať inak, tak sa skús s nim porozprávať. Možno chytíš pár rán a budeš mať pokoj. On si vybije zlosť a ty sa môžeš pretŕčať s frajerkou.
V prvom rade nech to ona vysvetlí jemu, nech sa s nim prestane stretávať a chlapca to po čase prestane baviť. Ak sa nebude dať inak, tak sa skús s nim porozprávať. Možno chytíš pár rán a budeš mať pokoj. On si vybije zlosť a ty sa môžeš pretŕčať s frajerkou.
clovece ja ta nechapem. mal si ju smykat a ne hned s nou chodit...
pincov nazor si zober k srdcu..
pincov nazor si zober k srdcu..
neda si povedat,,,,ze ked ma stretne skoncim v nemocnici
ma neaky zaznamy ze chodi na kiuckbox....ze mu to vide na sebaobranu
ma neaky zaznamy ze chodi na kiuckbox....ze mu to vide na sebaobranu
-
vendo
Guru
no, tak ho stretni umyselne, kup si chranic na zuby, suspenzor zozen si svedka a do konca zivota ti bude platit ak ta naozaj "zmlati"
to ze je neplnolety mu moc nepomoze, tak zanho budu musiet platit jeho rodicia a nie on, kazdopadne ak ta napadne a sposobi ti hocjake zranenie, okamzite k doktorovi nech ti o tom spise spravu (zdokumentuje) a potom za policiou aj so svedkom, ktoreho by si si mal doniest nech sa z dialky diva spisat trestne oznamenie a ak ti sposobi vaznejsie zranenie, tak chlapec bude mat zaznam do konca zivota a ty peknu kopu penazi (od neho)
inac, uz aj teraz ho za to vyhrazanie mozes postrasit, a dat to k policajtom, len to podpori potom tvoje buduce konanie ak ta naozaj zbije
to ze je neplnolety mu moc nepomoze, tak zanho budu musiet platit jeho rodicia a nie on, kazdopadne ak ta napadne a sposobi ti hocjake zranenie, okamzite k doktorovi nech ti o tom spise spravu (zdokumentuje) a potom za policiou aj so svedkom, ktoreho by si si mal doniest nech sa z dialky diva spisat trestne oznamenie a ak ti sposobi vaznejsie zranenie, tak chlapec bude mat zaznam do konca zivota a ty peknu kopu penazi (od neho)
inac, uz aj teraz ho za to vyhrazanie mozes postrasit, a dat to k policajtom, len to podpori potom tvoje buduce konanie ak ta naozaj zbije
vendo: ak by nedajboze ochrnul, myslim ze by ho zazalovanie a odsudenie nejak vytrhlo z biedy..
zevraj ma neakych znamych na policii
ti mu to udajne uhraju na sebaobranu....ale nwm ci sa to da ked ja budem v nemocnici a on bez skrabanca
ti mu to udajne uhraju na sebaobranu....ale nwm ci sa to da ked ja budem v nemocnici a on bez skrabanca
za prve, zasluzis si a dufam ze ti pekne nalozi
za druhe, ked si dostatocny frajer nato aby si isiel po zadanej babe, musis ratat stym, ze holt niekto je vacsi frajer a moze ti rozbit hubu, tak aspon nebud sracka a postav sa tomu
za tretie, chalan je nasraty a agresivny, znamych na policii na 90%nema
za stvrte, zmlatit niekoho tak aby skoncil seriozne v nemocnici vyzaduje hlavne velku psychicky vydrz, tecie pri tom krv a trva to relativne dlho(ak odhliadneme od scenarov kadejakych nehod á la padnes a nalomis si chrbticu)
za piate, ked ho kopnes do guli nikdy tym nic nepokazis
za sieste, frajerov ako je on, beha po svete kopa, ale takych co ta na pockanie zmastia je velmi malo, zrejme ta osiera
za siedme, podla mna ti vazna hrozba nehrozi, maximalne dostanes par po hube
za osme, par po hube si zasluzis
//autoeditácia príspevku (25 Aug 2010, 9:44)
za deviate, 17 rocneho frajera by som sa teda v 19tich nebal ani keby zral klince a sral retaz
za druhe, ked si dostatocny frajer nato aby si isiel po zadanej babe, musis ratat stym, ze holt niekto je vacsi frajer a moze ti rozbit hubu, tak aspon nebud sracka a postav sa tomu
za tretie, chalan je nasraty a agresivny, znamych na policii na 90%nema
za stvrte, zmlatit niekoho tak aby skoncil seriozne v nemocnici vyzaduje hlavne velku psychicky vydrz, tecie pri tom krv a trva to relativne dlho(ak odhliadneme od scenarov kadejakych nehod á la padnes a nalomis si chrbticu)
za piate, ked ho kopnes do guli nikdy tym nic nepokazis
za sieste, frajerov ako je on, beha po svete kopa, ale takych co ta na pockanie zmastia je velmi malo, zrejme ta osiera
za siedme, podla mna ti vazna hrozba nehrozi, maximalne dostanes par po hube
za osme, par po hube si zasluzis
//autoeditácia príspevku (25 Aug 2010, 9:44)
za deviate, 17 rocneho frajera by som sa teda v 19tich nebal ani keby zral klince a sral retaz
-
vendo
Guru
ma znamych aj na sude? pretoze policia iba spisuje podklady k sudu
navyse ak si zozenies svedka, pripadne viacerych ktory ti dosvedcia ze ty si nic nerobil, nezacal, ani sa nechcel bit tak moze mat aj celu rodinu na policii
ale chranic na zuby si zozen
vyborne pomaha, je lacny a zuby su cenne
navyse ak si zozenies svedka, pripadne viacerych ktory ti dosvedcia ze ty si nic nerobil, nezacal, ani sa nechcel bit tak moze mat aj celu rodinu na policii
ale tak nebavime sa o nejakom totalne retardovanom chalanovi ktory ta prizabije, tipujem ze sa moc na "ulici" este nebil a hra sa na machra kvoli nejakemu kinder-bojovemu-umeniu takze riziko nejakeho vaznejsieho zranenia nebude vacsie ako v zime na smyklavom chodnikuak by nedajboze ochrnul, myslim ze by ho zazalovanie a odsudenie nejak vytrhlo z biedy..
ale chranic na zuby si zozen
-
uplink
VIP
Na kickbox fungujú veľmi dobre gumené projektily [non-lethal weapons], taktiež paralyzér a pod. Ak sa chce tak veľmi byť, tak mu daj okúsiť nejakého kaséru, alebo niečoho podobného. Nie každý má čas chodiť na tréning 4x do týždňa a mlátiť sa tam hlava nehlava.
Ale to len v prípade že zlyhá diplomacia. Taktiež ak máš love máš bezkrkých kamarátov, čo za pár šupiek spravia z toho kickboxera smutný pohľad.
Ale nezabúdaj, diplomacia prvá, ak tá zlyhá, napísal som Ti riešenie.
Čo sa týka polície a pod, na to dlab. Polícia Ti nikdy v ničom nepomôže a to si dobre zapamätaj. Raz som zažil ako zlodej bežal s niečím v ruke a na blízku boli policajti, som na nich zakryčal že tam beží zlodej a oni nič. Bola moja chyba že som sa za ním nerozbehol ja sám, ale spoľahol som sa na zelené mozgy, ktoré sa na to vysrali. Tipujem však že keby som sa za ním rozbehol, policajti by z*ebali mňa, nie toho zlodeja.
P.S.: Pre všetkých ostatných. Nech je baba akokoľvek sprostá a tento chalan akokoľvek hlúpy, vo veci je jeden fakt. Jej bývalý frajer chce niečo riešiť bitkou, tzn. že najväčší primitív je tam on. Keby to vzal ako dospelák, tak nechá tú babu ísť. Žiadna baba čo sa nechá prebrať od druhého "macha" nie je hodná Vašej pozornosti, aj keby srala zlato a mala by kozy z hodvábu. Bojovať o babu akýmkoľvek sposobom nie je rozumné! Kedy bojovala žena o Vás? Čo i len prstom pohla? V 1% prípadov. Nerobte to ani Vy. Zvyknú si že sú vzácny materiál a ich ego sa ešte zhorší. Netreba pipkám dávať moc priestoru pre rast ega, aby z nich nevznikli hlupane. Česť výnimkám!
Ale to len v prípade že zlyhá diplomacia. Taktiež ak máš love máš bezkrkých kamarátov, čo za pár šupiek spravia z toho kickboxera smutný pohľad.
Ale nezabúdaj, diplomacia prvá, ak tá zlyhá, napísal som Ti riešenie.
Čo sa týka polície a pod, na to dlab. Polícia Ti nikdy v ničom nepomôže a to si dobre zapamätaj. Raz som zažil ako zlodej bežal s niečím v ruke a na blízku boli policajti, som na nich zakryčal že tam beží zlodej a oni nič. Bola moja chyba že som sa za ním nerozbehol ja sám, ale spoľahol som sa na zelené mozgy, ktoré sa na to vysrali. Tipujem však že keby som sa za ním rozbehol, policajti by z*ebali mňa, nie toho zlodeja.
P.S.: Pre všetkých ostatných. Nech je baba akokoľvek sprostá a tento chalan akokoľvek hlúpy, vo veci je jeden fakt. Jej bývalý frajer chce niečo riešiť bitkou, tzn. že najväčší primitív je tam on. Keby to vzal ako dospelák, tak nechá tú babu ísť. Žiadna baba čo sa nechá prebrať od druhého "macha" nie je hodná Vašej pozornosti, aj keby srala zlato a mala by kozy z hodvábu. Bojovať o babu akýmkoľvek sposobom nie je rozumné! Kedy bojovala žena o Vás? Čo i len prstom pohla? V 1% prípadov. Nerobte to ani Vy. Zvyknú si že sú vzácny materiál a ich ego sa ešte zhorší. Netreba pipkám dávať moc priestoru pre rast ega, aby z nich nevznikli hlupane. Česť výnimkám!
A keď ťa vybije tak čo? Babu získa?