Internet stále vypadáva
Internet stále vypadáva
Zdravím. Neviem prečo, ale vo Windows XP mi stále vypadáva internet. Ide 5 min a vypadne. A aby išiel internet musím, ísť do nastavení pripojení a kliknuť na Local Area Connection - Opraviť. Automaticky mi po oprave nahodí internet. Ale o 5 min vypadne. Na Win 7 mi to nerobí.
Re: Internet stále vypadáva
skus preinstalovat ovladace sietovky ak nepomoze preinstaluj win a mas pokoj 
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nenainštaloval si aj nejakí novy antivír ?
Nie. Ale vies, ze to dava zmysel? Vcera na XP mi net isiel normalne len ku koncu som ho nainstaloval, a to vypadavanie zacalo robit dnes.
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skus tie drivre co písal kolega vysie a ak to nepôjde tak skus vratit system o par dni dozadu .
Problém vyrišený. Problém u providera. Ešte jedna maličkosť. Prečo sa nemôžem pripojiť na wi-fi vo Win 7. Predtým mi to šlo. Teraz nejde. Skúšal som aj reinstall, ale stále to isté. Na Ubuntu a Win XP to ide v pohode. A ešte. Mali sme ZyXel P-600. Vtedy som, ešte u seba chytal aj wi-fi na mobile. No len ako sa pokazil, kúpili sme TP-Link TD W8910G. A keď sme zapojeli tento router, tak už nechytám wi-fi. Máme vlastnú externú anténu(19 dB, ale nie som si istý). Môže to byť routerom, že nechytým už wi-fi na mobili? Ďakujem za odpovede vopred.