Novo kúpený pc sa reštartuje......
Re: Novo kúpený pc sa reštartuje......
Ale ak som chcel teraz nainstalovat win xp cez boot tak press any key som dal vsetko sa nacitalo a modra obrazovka a ze nejaky problem ze bi to mohlo ohrozit instalaciu asi ten restart a ze potom ze please restart computer ale ja tam nemam tlacitko na tvrdy restart a tak som to radsej vypol a teraz stahujem druhy win xp
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nahoď tam WIN7 professional (nie ultimate ten je nejak divno cracknutý a robí problémy) winXP bude mať problém s SATA radičom a bude brzdiť Core2 Quad
Ok takze dal som tam win7 32-bit a aj tak sa restartuje takze jedine hardware chyba....
//autoeditácia príspevku (24 Aug 2010, 12:02)
Ok takze problem je uz na 99% s teplotami lebo akurat som hral cod5 a vypol sa a nesiel zapnut pc a potom som skontroloval ventilator a uplne horuci tak som pockal nejakych 10 min zapol a znova ide a tie restarty mozu byt sposobene teplotou pc tak windows to radsej restartuje aby znizil teplotu...
//autoeditácia príspevku (24 Aug 2010, 12:02)
Ok takze problem je uz na 99% s teplotami lebo akurat som hral cod5 a vypol sa a nesiel zapnut pc a potom som skontroloval ventilator a uplne horuci tak som pockal nejakych 10 min zapol a znova ide a tie restarty mozu byt sposobene teplotou pc tak windows to radsej restartuje aby znizil teplotu...
-
typek61
Darca
reklamacia znova
ja by som nemal na to nervy 
-
Pigesko
King
zaujimave
na screene boli teploty v pohode...no v zatazi je zrejme problem to uchladit
takze moze byt...este preistotu skontroluj teploty v zatazi, nech vies na com si 
A to sa da skontrolovat aj v speefane?
-
aughostino
Medium Professional
normalne si zapni hru, chvilu sa hraj a hod sa na plochu (lavy Alt+Tab) a pozri speed fan kolko °C ukazuje
-
typek61
Darca
podla mna teploty mas v poriadku 
Aj tak ide zajta do servisu tak uvidime..xD
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2011, 11:49)
dakujem vsetkym za rady a pomoc fakt diky.........problem bol ze bol slaby zdroj nic s teplotami mali ste pravdu
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2011, 11:49)
dakujem vsetkym za rady a pomoc fakt diky.........problem bol ze bol slaby zdroj nic s teplotami mali ste pravdu