Dredy
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dredy
Jo jo daj uz tu fotku, som zvedavy...ja planujem ci si nedam uz spravit, vlasy uz su dost vypestovane...no sup suo daj fotku, chcem vidietretsil napísal:Frankie, super dreadlocky!! nechcu sa pridat dalsi dread-uzivatelia tohto fora so svojimi fotkami?ja odfotim a poslem ked pridem z prace
-
retsil
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dredy
damianmarl: jasne ze sa daju spravit doma, ja mam tiez doma robene
daju sa spravit iba za pomoci ruk, ale lepsia a rychlejsia cesta je pouzit hacik, normalne taky akym sa hackuju decky a tak, ale s co najmensim ockom (mne sa najviac osvedcil 0.7mm) - nieco taketo http://www.stoklasa-sk.sk/hacik-na-hack ... lip-x19380 u tychto konretne plati ze cim vyssie cislo hacku, tym je to ocko mensie, ale u inych to moze byt aj naopak... inak odkial si? ja by som ti mohol dajake dreadlocky zapliest ked-tak
Re:
[quote="kubodinho"]mne sa to vcelku paci , ale nikd yby som si ich nedal , lebo sa to zle umyva a nechcem vsi. ved ked zomrel Bob Marley tak mu vo vlasoch nasli dost vela zvierat
.[/q
wtf??? Ty nevieš o dredoch nič
. Dredy mať na hlave je ovela väčšia starostlivosť ako o samotné vlasy!!! Je aj pravda že umývanie vlasov alebo dredov ti proti všiam nepomôže. Vši sú proste hnusná zver, ktorá tu vždy bola a vždy bohužiaľ bude. Chytiť ju,ako trebárs chrípku, môžu čistotní, aj špinaví ľudia. Preto sa odporúča preventívne si niekedy umývať hlavu protivšovím šampónom
. Je pre psov, ale proti všiam a je odporúčaný aj pre ľudí. Pre debilov, aby to pochopili, nie len na dredy. A čo sa týka Boba Marleyho, čítala som toľko toho čo mu "našli" v dredoch že až
. Červíky, vši, žížali, konáriky ha zhrubnutie ....proste úplné nezmysli a veriť im môže iba absolútny primitív ktorý si nevidí ani na špičku nosa
)) .
//autoeditácia príspevku (03 Júl 2011, 1:22)
toto sú moje
sú 3. teraz zháňam nejakú dobrú dušu ktorá mi ich zaháčkuje.
nikto nemá čas...
wtf??? Ty nevieš o dredoch nič
//autoeditácia príspevku (03 Júl 2011, 1:22)
toto sú moje