Tak takato skupina by ohrozovala poziciu 1.FC Kosice v pozicii historicky najhorsieho muzstva v LM
Európske futbalové poháre
-
Scorpion90
King
Re: Žreb LM a UEFA
-
mirak2
Hardcore addict
kosice boli v tom rebricku druhe http://futbal.pravda.sk/1-fc-kosice-je- ... fligam_p41
-
Scorpion90
King
Mas pravdu, su druhi najhorsi. Inak si pamatam tie zapasy, tie vysledky vobec nezopovedali hernemu prejavu (najma nie doma). Prvych cca 30 minut bol 1.FC herne lepsi aj ako Juve aj ako Manu, mali kopec sanci, najma Kozlej a Lijubarskii co zahodili..
Potom prisiel prvy uder, druhy a uz boli v <>.
Inak zaujimave je, ze oba nase kluby, kt. boli v skupinke LM, dopadli dost neslavne. 1.FC uz tusim nehra na ziadnej urovni a Petrzalka je v druhej lige.
Ked som si presiel supisku Ziliny, hned prve co ma zaujalo, je nutnost posilnit kader, ak chcu v skupinke nieco uhrat. Najma utok potrebuje aspon jednu skvelu posilu. Je tam borec Ceesay, a tym to konci. Ak si nanho daju obrancovia pozor, tak MSK bude mat problem dat gol, kedze Oravca osobne povazujem za utocnika, kt. potrebuje 55 sanci za zapas aby dal gol a pri spickovych muzstvach bude rad ak bude mat 1-2. Majtan je este nedozrety na takuto sutaz, Bello nie je typicky hrot..
Aj brankara by potrebovali. Dubravka je super, ale ak sa zrani, tak nemaju ziadnu nahradu.
Tak dufam, ze este pred zaciatkom skupinovej fazy investuju nejake zarobene peniazky do nakupu posil..
Inak zaujimave je, ze oba nase kluby, kt. boli v skupinke LM, dopadli dost neslavne. 1.FC uz tusim nehra na ziadnej urovni a Petrzalka je v druhej lige.
Ked som si presiel supisku Ziliny, hned prve co ma zaujalo, je nutnost posilnit kader, ak chcu v skupinke nieco uhrat. Najma utok potrebuje aspon jednu skvelu posilu. Je tam borec Ceesay, a tym to konci. Ak si nanho daju obrancovia pozor, tak MSK bude mat problem dat gol, kedze Oravca osobne povazujem za utocnika, kt. potrebuje 55 sanci za zapas aby dal gol a pri spickovych muzstvach bude rad ak bude mat 1-2. Majtan je este nedozrety na takuto sutaz, Bello nie je typicky hrot..
Aj brankara by potrebovali. Dubravka je super, ale ak sa zrani, tak nemaju ziadnu nahradu.
Tak dufam, ze este pred zaciatkom skupinovej fazy investuju nejake zarobene peniazky do nakupu posil..
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no nic chcel som real alebo barcelonu
a zase ta hnusna chelsea
Podľa mňa celkom hrateľná skupina. Držím palce Žiline 
-
Scorpion90
King
tak co hovorite?
ja som sa "modlil" aby to nebola ta skupina s Realom, Ac Milan a Ajaxom
ja som sa "modlil" aby to nebola ta skupina s Realom, Ac Milan a Ajaxom
-
kukiak
Addict
ja som sa modlil prave za tu skupinu, tu vobec nejde o postup, na to asi sancu nemaju, ale to ake kluby mohli prist na slovensko a vidiet ich nazivo..
Tak ACM v skupine smrti, nevadí, teším sa.
S Ibrahimovičom to pôjde.
-
nejakymarko
Addict
skoda toho zrebu 
najviac som si prial skupinu s FCB. aj ked som ich uz videl na zivo, ale hraju paradny futbal a skupina ako taka sa mi zdala byt celkom schodna...
tato skupina pre mna nemastna neslana
najviac som si prial skupinu s FCB. aj ked som ich uz videl na zivo, ale hraju paradny futbal a skupina ako taka sa mi zdala byt celkom schodna...
tato skupina pre mna nemastna neslana
Prečo by nešlo o postup? A čo Artmedia? Keby im rozhodca v poslednom domácom zápase s Portom odpískal jasnú penaltu, tak mohli vyhrať a mohli byť v osemfinále. Nikto od nich nečakal taký úspech, takže Žilina kľudne môže postúpiť. Marseille a Spartak Moskva sú hrateľní súperi a s Chelsey to tiež nemusí byť jednoznačné.kukiak napísal:ja som sa modlil prave za tu skupinu, tu vobec nejde o postup, na to asi sancu nemaju, ale to ake kluby mohli prist na slovensko a vidiet ich nazivo..
-
Scorpion90
King
u chelsey to bude bud prekvapenie alebo debakel (s takmer istotou to druhe) predpokladam. Spartak je urcite hratelny, a Marseille urcite outsider, ale vsak od coho su prekvapenia
-
nejakymarko
Addict
postupit sa teoreticky da.
ale postupit by sa dalo aj so skupiny s FCB. a podla mna to je atraktivnejsi super.
ale postupit by sa dalo aj so skupiny s FCB. a podla mna to je atraktivnejsi super.
velmi dobra skupina aj na 2 postupove.
-
Scorpion90
King
Slovan uz mohol viest 3:0 
-
mfp
Medium Star
Slovan 2:0. Ak postupi, podla mna cennejsi postup ako ZA.... myslim tym, ze cez akych superov postupovala ZA a cez akych Slovan
-
Scorpion90
King
Slovan uz nepostupi, velka skoda, lebo Stuttgart bol 1 a pol polcasu cajovy az po vyluceni Breznanika zacal hrat 
-
Sagittarius
Guru
Tiež som si želal tú skupinu s Barcelonou, a keď nie tú tak potom tú s Chelsea.
A škoda Slovana, vyzeralo to viac než nádejne...
A škoda Slovana, vyzeralo to viac než nádejne...
skoda toho Slovanu. Dovolim si povedat, ze boli v tomto dvojzapase lepsim timom. Ale prehrali si to uz doma. Dnes proti rozhodcom nemali sancu. Je smutne, ze na takej urovni su este rozhodcovia, ktori naletia hracom s velkym hereckym talentom. Neuznany Sylvestrov gol a likvidacny zakrok na Kissa radsej ani nekomentujem....
Snad o rok, sa dostanu dalej, ale uz bez Salatu a Kuba Sylvestra...
Nie sú niekde dútumy zápasov Žiliny?
//už mám
//už mám
-
Nicolas Black
Amateur
Program zápasov F-skupiny Ligy majstrov 2010/2011:
1. hrací deň (streda 15. septembra): MŠK ŽILINA - FC Chelsea, Olympique Marseille - Spartak Moskva
2. hrací deň (utorok 28. septembra): Spartak Moskva - MŠK ŽILINA, FC Chelsea - Olympique Marseille
3. hrací deň (utorok 19. októbra): Olympique Marseille - MŠK ŽILINA, Spartak Moskva - FC Chelsea
4. hrací deň (streda 3. novembra): MŠK ŽILINA - Olympique Marseille, FC Chelsea - Spartak Moskva
5. hrací deň (utorok 23. novembra): FC Chelsea - MŠK ŽILINA, Spartak Moskva - Olympique Marseille
6. hrací deň (streda 8. decembra): MŠK ŽILINA - Spartak Moskva, Olympique Marseille - FC Chelsea
1. hrací deň (streda 15. septembra): MŠK ŽILINA - FC Chelsea, Olympique Marseille - Spartak Moskva
2. hrací deň (utorok 28. septembra): Spartak Moskva - MŠK ŽILINA, FC Chelsea - Olympique Marseille
3. hrací deň (utorok 19. októbra): Olympique Marseille - MŠK ŽILINA, Spartak Moskva - FC Chelsea
4. hrací deň (streda 3. novembra): MŠK ŽILINA - Olympique Marseille, FC Chelsea - Spartak Moskva
5. hrací deň (utorok 23. novembra): FC Chelsea - MŠK ŽILINA, Spartak Moskva - Olympique Marseille
6. hrací deň (streda 8. decembra): MŠK ŽILINA - Spartak Moskva, Olympique Marseille - FC Chelsea