Ake velkomesta ste navstivili? Ktore bolo najkrajsie?
-
Rammer
Light Professional
Re: Ake velkomesta ste navstivili? Ktore bolo najkrajsie?
Okrem Blavy, Kosic som bol v Londyne, Manchestri, Liverpoole, Bari, ale na Prahu a Krakow sa nechyta nic 
Viedeň, Mníchov, Stuttgart, Krakov, Amsterdam, Paríž, Salzburg (hoci ma len 200 tisíc ale je to neskutočne krásne mesto), Budapešť ,Káhira, Melbourne, Sydney, Seoul.
Najviac sa mi jednoznačne páčia mestá, Viedeň, Amsterdam a Krakov. O Seoule neviem čo si mám myslieť, bol som tam prikrátko aby som ho pochodil, a v Austrálii som bol ešte dieťa okolo 7r. takže spomienku sú len matné
Najviac sa mi jednoznačne páčia mestá, Viedeň, Amsterdam a Krakov. O Seoule neviem čo si mám myslieť, bol som tam prikrátko aby som ho pochodil, a v Austrálii som bol ešte dieťa okolo 7r. takže spomienku sú len matné
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re:
Pridávam Rím (vrátane vatikánu), ktorý sa razom zaradil na prvé miesto. Nádherné mestoaudiotrack napísal:Praha, Brno (je, či nie je?), Viedeň, Warszawa, Budapešť, Belehrad, New York, Washington a naše dve diery
Najviac sa mi páčilo vo Washingtone a Prahe
Tiez mam tych velkomiest za sebou viacej, v rami Europy som pobehal uz takmer vsetko ..... najkrajsie spomienky v ramci tohto kontinentu mam na Valenciu, Palermo a Rim.
Mimo Europy sa mi mooooc pacilo v Osake, Sydney, Mexico City a New Yorku.
Osaka kvoli totalne odlisnemu svetu, aky som mal moznost dovtedy vidiet a zazit, pocit ako na inej planete .... no a Mexico City tak to uz len kvoli tomu pohladu na mesto z lietadla ked sme tam pristavali.
Mimo Europy sa mi mooooc pacilo v Osake, Sydney, Mexico City a New Yorku.
Osaka kvoli totalne odlisnemu svetu, aky som mal moznost dovtedy vidiet a zazit, pocit ako na inej planete .... no a Mexico City tak to uz len kvoli tomu pohladu na mesto z lietadla ked sme tam pristavali.
-
kj37
Light Star
No moc som ich zatial nenavstivil, pre mna bola najkrajsia asi Vieden, ma take zvlastne caro
A coskoro sa chystam do Berlina, tak uvidim, ze co mi to prinesie..
-
Scorpion90
King
New York & Los Angeles (naj) + par dalsich v US
, summer of 06 
Kto navstivil New York, moze s kludnym svedomim zomriet
, keby som nebol lenivy a bol trochu viac sikovny, urcite by som sa tam vybral natrvalo zit 
Kto navstivil New York, moze s kludnym svedomim zomriet
Mne sa pačila Budapešt polovicu dna som sa prechadzal po meste dalej Zagreb bol som tam minuly mesiac a nakoniec Wieden Ale pači sa mi aj Bratislava bol som tam pre 6rokmi možno sa to tam zmenilo
Veľa ľudí tu píše Prahu, ale podľa mňa na Viedeň sa chytá máloktoré mesto. Veď nie nadarmo za Rakúsko-Uhorska bola Viedeň hl. mestom celej monarchie a Praha bola provinčným mestom.
-
Masaker
Medium Professional
praha,bratislava(nie je velkomesto) ,pariz , sofia,maribor,benatky,solún... ja nvm dost inych , najviac sa pacila káhira a belehrad:)
ja osobne vieden moc nemusim...je taka sterilna...rakusky sterilna a odmerana, ak viete co tym myslim. Ovela radsej mam prahu...
-
kj37
Light Star
Vieden je velkolepa!ephramko napísal:ja osobne vieden moc nemusim...je taka sterilna...rakusky sterilna a odmerana, ak viete co tym myslim. Ovela radsej mam prahu...
No a kedze som sa z mojho vyletu do Berlina uz vratil, mozem povedat, ze je to asi najkrajsie mesto ake som videl. Vyse tri miliony obyvatelov a pritom klud. Jednoducho nadhera...
ja som navstivil New York aj Miami a po pravde premna racej Miami BeachScorpion90 napísal:New York & Los Angeles (naj) + par dalsich v US![]()
, summer of 06
Kto navstivil New York, moze s kludnym svedomim zomriet, keby som nebol lenivy a bol trochu viac sikovny, urcite by som sa tam vybral natrvalo zit
a velkomestá fuu asi vsetky v europe londyn, milano, barcelona, madrid, amsterdam, Viden, praha, atd teraz by som chcel ist este do ruska kuknut tam som este nebol
New York, Viedeň, Berlín, Praha
-
Janio
Zablokovaný
Najviac Paríž, a najmenej asi Londýn ( Zdá sa mi v Londýne všetko na jedno kopyto rovnaké domy, poväčšina neovakované...)
Do Viedne som sa dostal práve cez Majstrovstvá Európy, takže som z tohoto mesta veľa nemal. Okrem toho som bol zatiaľ len v Londýne a Edinburgu (no a samozrejme BA). Z týchto sa mi najviac páči Edinburg