Tailor napísal:No tak, dohral som hru ale koniec je smutný
Presne tak. Ale bolo by lepsie, keby bol nejaky datadisk, alebo najlepsie pokracovanie, kde Vito vyskoci z auta a zachrani Joe-a a zabije toho svojho kamarata (toho dedka) a toho nabuchanca
//Nemyslim si, ze je to spoiler. Pisem len to, co by mohlo byt v pokracovani datadisku, ale ked chces, tak to dam bielou.
Avarax napísal:mám problém s misiou mam zachranit jea a mal som ist do baru ale ked pridem ku dveram a dam e tak sa nic nestane a mam zase stlacit e a dvere sa nechcu otvorit. Pre repsiu orientaciu predtym bola misia co som mu mal doniest tych 22 000 ale on doma nebol tak som sa dostal as ku tomu baru
Spusti si celú kapitolu odznova.
Lorino18 napísal:Asi to je blba otazka ale nebude nahodou nejaky patch aby to mohli spojazdnit ludia na slabsich compoch?
Veď už teraz je hra optimalizovaná tak, že ide aj na slabších kompoch. Čo si chcel, aby to bolo ako 8 rokov stará Mafia 1? Žiadny patch nebude.
PepeQ napísal:preco mi nenainstaluje PhysX_9.10.0513_SystemSoftware???
vzdy vyhodi nejaku chybu preco to nemoze nainstalovat..tak ako to mam nahodit bez toho nejde zapnut hru
Ja mam presne rovnaky problem. PhysX mam nainstalovany, avsak pri kazdom spusteni hry ho chce znova instalovat ... A ked ho "nainstaluje" tak sa nic nestane, hra sa nespusti.
ked chcete volnu, jazdu staci pustit nejaku kapitolo, vy*strat sa na misiu a jazdit si mate to to iste. No ja dufam, ze nejaky doplnok pribehu bude, jednak to bolo kratke a jednak nic moc. Ked som kukal stare screeny a videa tak tam bolo selico ine.
podla mna nebude trvat dlho a vyjde trojka. skoncilo to tak, aby sa na tento koniec dalo napojit hociake dejove pokracovanie. v jednotke bolo jasne - hlavny hrdina sa odstahoval a zomrel, tu to bolo divne. mozno strategia 2K - vychrlit mnozstvo pokracovani a datadiskov a ryzovat. ved engine maju pekny...
Pascalwb napísal:ked chcete volnu, jazdu staci pustit nejaku kapitolo, vy*strat sa na misiu a jazdit si mate to to iste. No ja dufam, ze nejaky doplnok pribehu bude, jednak to bolo kratke a jednak nic moc. Ked som kukal stare screeny a videa tak tam bolo selico ine.
Ale vidím v tom zásadný problém. Hra sa nedá savovať
Pre tých čo im nejde v hlavných videách český dabing nech urobia toto. V zložke Mafia II máte zložku PC a tam sds_cz zložku, v nej otvorte dokument INFO pomocou Wordpadu a skopírujte tam presne toto, proste to prepíšte na toto, hra Vám bude bežať v úplnej češtine.
1puky2 napísal:
jaaaaj môže byť lebo som to len zapol a akurát som si špzetku premenoval a farbil auto tak viskušam potom tu napišem že čo ako... diky
nič nejde žiaden dabing v animaci v tretej kapitole hmm čo može byť stím alebo čo potrebujem?? poradte niekdo
//autoeditácia príspevku (26 Aug 2010, 14:18)
SSemteXX napísal:Pre tých čo im nejde v hlavných videách český dabing nech urobia toto. V zložke Mafia II máte zložku PC a tam sds_cz zložku, v nej otvorte dokument INFO pomocou Wordpadu a skopírujte tam presne toto, proste to prepíšte na toto, hra Vám bude bežať v úplnej češtine.