No to mňa nenapadloSpace5800 napísal:rados915: aj mne povedal že nema pracu ale normalne som zaviezol auto do lisu a zlisoval ho a dostal som peniažky
Mafia 2
Re: Mafia 2
-
ViperStArZ
Amateur
Caute vedel by mi niekto pomoct ? neviem ci problem je v hre alebo umna.. ide o vedlajsie missie nemam tam ziadne ked dojdem k Bruskimu alebo k Derekovi tak povedia ze momentalne premna nemaju nic
Však ale chalani ja viem čo treba robiť, ja som len písal, že sa mi nechcelo behať. Lebo Derek je dole na mape a Bruski hore v riti, niekedy ma to strašne štve, že je všetko ďaleko. Niekedy si myslím, že hru predĺžujú vďaka vzdialeným trasám. 
Aké vedľajšie misie máš na mysli? Ak ide o tie autá u Dereka, tak hocijaké šupni do lisu. U Dereka neviem. Tam si pamätám, že si mal postrašiť robotníkov aby zaplatili za holiča (na konci súboj s černochom). Ale nejaké vedľajšie misie, to neviem.ViperStArZ napísal:Caute vedel by mi niekto pomoct ? neviem ci problem je v hre alebo umna.. ide o vedlajsie missie nemam tam ziadne ked dojdem k Bruskimu alebo k Derekovi tak povedia ze momentalne premna nemaju nic
Sry, ale toto video už tu pár krát je. A aj tak je každému jasné, o čo ide.
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
inac, kolko je v hre kapitol?
152janci2 napísal:inac, kolko je v hre kapitol?
Prosim vas pomozte ako mam prejst a tam mam najst joe a zachranit ho mam ist do tej restauracie ci ako mne tam svietia dvere ale neda sa mi tam ist hm ?Dakujem
Ak máš ísť do nejakých dverí a nedá sa ti tam ísť, tak musíš spustiť celú kapitolu odznova a potom to pôjde.rony555 napísal:Prosim vas pomozte ako mam prejst a tam mam najst joe a zachranit ho mam ist do tej restauracie ci ako mne tam svietia dvere ale neda sa mi tam ist hm ?Dakujem
prečo mi bol zmazaný príspevok?
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
skoda hry.. strasne kratka a vidno ze sa negativne podpisalo to ze Dan odisiel a ze sa zmenila firmy a citit vliv Americkeho sponzora.. no na druhu stranu ked uz maju engine a podporu tak dalsi diel by mohol byt do roka-dvoch..
No ja to hram na xbox ale tak skusim lebo inak nevim co by sa v tej misi malo robit jedine do tych dveri dik mocrados915 napísal: Ak máš ísť do nejakých dverí a nedá sa ti tam ísť, tak musíš spustiť celú kapitolu odznova a potom to pôjde.
Cau, potrebujem poradit.
Mam problem zo zvukom ( nie z dabingom - ide mi fpoho CZE aj ENG ) ked strielam z akej kolvek zbrane, pripadne vybuchy ten zvuk je strasne stlmeny, skoro vobec ho neni pocut mam pocit ako by mi to slo iba cez subwoofer ( mam 2 satelity , center a subac vo Wine to mam nastavene ako 5.1 ale mam vypnute tie zadne repraky, zatial mi to nerobilo problem v ziadnej hre ) to iste mi robilo aj v Deme, inac mam verziu od SKIDROW.
stretol sa niekto s niecim podobnym ?
Mam problem zo zvukom ( nie z dabingom - ide mi fpoho CZE aj ENG ) ked strielam z akej kolvek zbrane, pripadne vybuchy ten zvuk je strasne stlmeny, skoro vobec ho neni pocut mam pocit ako by mi to slo iba cez subwoofer ( mam 2 satelity , center a subac vo Wine to mam nastavene ako 5.1 ale mam vypnute tie zadne repraky, zatial mi to nerobilo problem v ziadnej hre ) to iste mi robilo aj v Deme, inac mam verziu od SKIDROW.
stretol sa niekto s niecim podobnym ?
To vyzerá, ako keby hra nepodporovala 5.1 zvuk. Skús si prehodiť nastavenia vo Windowse na 2 repráky a napíš, či to robí to isté.
V kapitole Murphyho zakony ked ma prenasleduju policajti a Joe otvara tie dvere a ja ho mam zatial kryt, tak ked ich otvori a vyjdem hore po schodikoch von tak sa prepadnem pod cestu. Vidim dokonca cele budovy, chybaju tam textury. Ma niekto taky problem?
Skús ísť kapitolu od začiatku.
Zakry si prosím ťa ten text. Sú tu niektorí, ktorí ešte tú hru nehrali a prezrádzať im dej sa nehodí.tomasmate napísal:V kapitole Murphyho zakony ked ma prenasleduju policajti a Joe otvara tie dvere a ja ho mam zatial kryt, tak ked ich otvori a vyjdem hore po schodikoch von tak sa prepadnem pod cestu. Vidim dokonca cele budovy, chybaju tam textury. Ma niekto taky problem?
K tvojmu problému: budeš musieť znova hrať tú kapitolu odznova. Čiže v menu si ju načítaj a potom by sa ten bug nemal opakovať. Ak hej, tak znova. To sú tie cracknuté verzie.
Skús ten súbor nakopírovať do zložky /pc (tam kde je aj crack), nie do system32, keďže u mňa sa tam táto dll knižnica nachádza práve v zložke /pc. Buď ho tam nemáš, alebo je to nejaká zlá verzia.Hadas napísal:cau mam problem kdyz chci zapnout mafii tak mi to hlasi ze mi chybi binkw32.dll stahnul jsem si to na netu a dal to slozky system32 a dal restart a nepomohlo to nevite co stim??
jinak mam win7 64bit
Tu je moja verzia: http://dl.dropbox.com/u/6267900/binkw32.rar
Skusal som to asi 5krat a stale to iste. Joe tam iba na mna mava a nehne sa z miesta.Pilifo napísal:Skús ísť kapitolu od začiatku.