Ext. disk WD 1200XMS-00
Ext. disk WD 1200XMS-00
caute, mam poziciany tento ext. disk a nejak mi nechce ist... je urcite funkcny, je to 2,5ka velkot... 120 gb, avsak pripaja sa len jednym usb, to nejak nechapem..? priatelke fical v pohode, neviete nejako pomoct? po pripojeni len dookola pipa ta zvucka, ze sa nieco pripojilo do usb... nejake rady? mam windows xp.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ext. disk WD 1200XMS-00
...nepripájaš to do predlžovačky, alebo do USBHubu?Skús to napriamo alebo zozadu...
pripajam to do zadnej strany case, ako mam 6 usb slotov... nie, je to len 2,5ka, to sa pripaja len cez usb... je tam len jeden usb vystup na disku (asi mini alebo co) a pripajam to cez kabel nokia, ktory ma taky konektor... priatelke to normalne slo tento disk a cez tento kabel co mam.. skusal som aj druhy co mam, nic...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ale pripájaš to napriamo? Skúšal si aj iné sloty?...
skusal som dva, vyskusam este jeden teda... ale neverim ze to pomoze
/nic, to iste.. ano, napriamo do zadu, ziadna predlzovacka ani nic podobne...
/teraz mi to este hodilo, instalaciu nejakeho driveru pre to... klasika "found new hardware.." ale k tomu ziadne driver nie je ani na internete...
/nic, to iste.. ano, napriamo do zadu, ziadna predlzovacka ani nic podobne...
/teraz mi to este hodilo, instalaciu nejakeho driveru pre to... klasika "found new hardware.." ale k tomu ziadne driver nie je ani na internete...