Mafia 2
-
lekoklatik
VIP
-
Nicolas Black
Amateur
Re: Mafia 2
nehral si nahodou demo?ShepDog napísal:HUra uz je uvolenan na steam :] prave sosam CZ
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2010, 1:01)
ked som si pozrel statistiky tak hned na zaciatku bez hrania mam prejdenych 18%
-
JeffHardyy
Light Professional
tak prejdená hra...ale tomu koncu som nepochopil
Mna zasa za rychlost hned nahanali,...ale co som presiel na cervenu alebo ich obehol v 60 tak nerobili nic,...Sapo napísal:Inak ano, zabudol som tam dopisat tych policajtov. Aj ked som isiel naprikald 90kmh oproti nim, nic nerobili, ale ked som ich uz obehoval vo vyssej rychlosti, tak uz isli po mne.
Ale co sa mi paci tak konecne nahanaju aj inych,.. napr som cuval a zrazil som typka v ciernom obleku,ten ma vybral z auta a zacal byt
Zeby ..ale to je blbost nie ?
ked som si pozrel statistiky tak hned na zaciatku bez hrania mam prejdenych 18%[/quote]
nehral si nahodou demo?[/quote]
ked som si pozrel statistiky tak hned na zaciatku bez hrania mam prejdenych 18%[/quote]
nehral si nahodou demo?[/quote]
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mafia 2 na steame je aj CZ ? Ma to niekto odtial kupene ? Lebo v popise je len:
Languages: English, French, German, Italian, Spanish
Languages: English, French, German, Italian, Spanish
-
Sphinx
Addict
ano je.. milion krat to tu bolo pisane..
skoda ze je to tak kratke... a zaujima ma ze preco mam pribeh rpejdeny na 70% ked som dokoncil celu hru...je skoda ze sa tam neda pokracovat v hre ako v GTA alebo nieco ako extremni jizda ...
neviete ze ci sa nechysta nejake DLC na dokoncenie pribehu ked to je dokoncene iba na 70% ?? lebo v jednotke bol ten koniec viac nez epicky
-
AggreSSor777
Light Expert
Neviete čím to je, že mi počas hry stále vypadáva zvuk ?
100% budeš mať keď nájdeš všetky časopisy Playboy a zatykače.Denis92 napísal:skoda ze je to tak kratke... a zaujima ma ze preco mam pribeh rpejdeny na 70% ked som dokoncil celu hru...je skoda ze sa tam neda pokracovat v hre ako v GTA alebo nieco ako extremni jizda ...
To nikto zatiaľ nevie. Nevie sa či bude nejaký datadisk, DLCčka alebo nová Mafia 3.beqerel napísal:neviete ze ci sa nechysta nejake DLC na dokoncenie pribehu ked to je dokoncene iba na 70% ?? lebo v jednotke bol ten koniec viac nez epicky
Bude to stiahnutou nelegálnou verziou hry tj. warez.AggreSSor777 napísal:Neviete čím to je, že mi počas hry stále vypadáva zvuk ?
-
Sphinx
Addict
DLC uz su .. konkretne tieto ..
Greasers DLC-oblecenie a auta
Renegade DLC-oblecenie a auta
Vegas DLC-oblecenie a auta
War Hero DLC-oblecenie a auta
Mafia II The Betrayal of Jimmy DLC (Mafia II “Jimmy's Vendetta'”) -3 hratelne misie
Greasers DLC-oblecenie a auta
Renegade DLC-oblecenie a auta
Vegas DLC-oblecenie a auta
War Hero DLC-oblecenie a auta
Mafia II The Betrayal of Jimmy DLC (Mafia II “Jimmy's Vendetta'”) -3 hratelne misie
Cestina na steame ma byt aktivna o 2h poobede, na jednej fanstranke pisali, cize jedine stiahnut ci cestinu a hodit do hry ked nechcete cakat
Len mysleli sme take dlc co este nen ohlasene
aby nejako dokoncilo zmysluplne tu telenovelu
Len mysleli sme take dlc co este nen ohlasene
neviete ci sa da nainstalovat hra aj bez internetu? lebo som si hru kupil a ked ju chcem nainstalovat tak sa musim prihlasit na steam ale na pocitaci nemam internet.. neda sa to nejak spravit?
caute... mam taky mensi problemik vcera to zacal hrat bracha u mna v profile a chcem prehodit save k nemu do profilu neviete niekto ako to mam urobit? lebo zatial som nejak save nenasiel 
-
Sphinx
Addict
x:\Users\xx5\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves
neviete teda co s tym ked nemam na pocitaci internet? jak mam nainstalovat tu originalku
Nie a nemusíš písať 50 takých istých príspevkov.magorrrr napísal:neviete teda co s tym ked nemam na pocitaci internet? jak mam nainstalovat tu originalku
Stiahol som nejaké DLCčka, ale neviem ako ich spustiť. Nevie niekto čo ich má?
-
AggreSSor777
Light Expert
Bude to stiahnutou nelegálnou verziou hry tj. warez.[/quote]AggreSSor777 napísal:Neviete čím to je, že mi počas hry stále vypadáva zvuk ?
Alebo zlým crackom
-
Anem
Star
CZ verze zatím bez češtiny
Bohužel Mafia II má problémy i po oficiálním vydání. Konkrétně se jedná o české krabicové verze. Pokud jste si koupili CZ verzi hry, dostanete při spuštění instalátoru nabídku z ruštiny, polštiny a češtiny. S výběrem češtiny zde není problém a celý instalátor je v češtině. Ovšem po spuštění hry na vás čeká nemilé překvapení, hra je v angličtině. Bohužel zatím nejde nastavit čeština. Jedná se o globální problém, proto nezoufejte, že zůstane nevyřešen. Chyba je nejspíše na straně Steamu, který potlačí češtinu a místo ní nainstaluje angličtinu.