Mafia 2
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mafia 2
ak si stiahol to co som upol tak je tam navod kam to zkopirovat..a musis mat fix od skidrow
Tvl kedy bude konecne cestina na steame kupim si original a neni tam cestina zatial co warezaci to hraju po cesky.

A co ked si stiahnes cisto cestinu 400 MB zlozka nakopirujes do hry, a hotovo mas cestinu. Toby mohlo ist.
-
jamesiq
Medium Star
To fakt v originalke nejde cestina? 
Fakt stem daco pokaslal takze nepodporuje cz a automaticky preferuje eng
ale kolo druhej by to mali opravit tak cakam
Na steame nejde cestina ? Ked zmenite v nastaveniach hry jazyk na cesky ?
Ale ten tam vôbec neni cestina to je ten problem 
Keby ste písali menej chu**** a viac čítali, tak zistíte, že čeština by mala ísť okolo 14 hodiny.
http://www.hojko.com/post1479719.html#p1479719
http://www.hojko.com/post1479719.html#p1479719
Tiez som to pisal ked si si vsimol.amenko napísal:ale kolo druhej by to mali opravit tak cakam
tak 10 hodin hrania a hra je prejdena, pripajam sa k tym co napisali ze koniec trocha blby, takze cakanie na pokracovanie. jedine co mi v hre asi vadilo je vela jazdenia v aute, a ten dabing miesatmi nebol cely predabovany, cast po cesky cast po anglicky. ale celkovo sa mi hra pacila, urcite si ju este raz prejdem:)
Čo to tu trepeš prosím ťa s tým dabingom, mal si si hru kúpiť a nemal by si tento problém.cappy201 napísal:tak 10 hodin hrania a hra je prejdena, pripajam sa k tym co napisali ze koniec trocha blby, takze cakanie na pokracovanie. jedine co mi v hre asi vadilo je vela jazdenia v aute, a ten dabing miesatmi nebol cely predabovany, cast po cesky cast po anglicky. ale celkovo sa mi hra pacila, urcite si ju este raz prejdem:)
odpoveď ku karmistovi na "Lebo ty si kupuješ hry od narodenia, že?" to som nikdy nepovedal, ale keď si niečo stiahnem gratis tak na to aspoň **pi*i**.
Ináč všimli ste si..v jednej misii ked som vysiel uz teraz neviem presne ale v jednom bare som musel vystrielat par typkov a tak som zazsiel za pult a bola tam ze brandy dal som si za jeden za druhy za treti a jaksi sa mu aj hlava krutila takze sa skusim raz opit do nemoty 
ja v tom nevidim problem ze som mal sem tam dabing anglicky, a ak budem chciet tak si tu hru kupimLaster napísal:
Čo to tu trepeš prosím ťa s tým dabingom, mal si si hru kúpiť a nemal by si tento problém.
To je známe už dávno, že sa môžeš trochu opiť.1C3 napísal:Ináč všimli ste si..v jednej misii ked som vysiel uz teraz neviem presne ale v jednom bare som musel vystrielat par typkov a tak som zazsiel za pult a bola tam ze brandy dal som si za jeden za druhy za treti a jaksi sa mu aj hlava krutila takze sa skusim raz opit do nemoty
paradox je ze ti co si hru kupili nemaju dabing este teraz
mozno uz tahaju, a ostatny ho mali uz v stredu hh 
Tj dabing stale neni.
ktovie kedy sa ho origaci dockaju 
Je uz vlastne niekde verzia Mafii v ktorej ide cesky dabing na 100% az do konca bez toho aby vypadaval alebo neboli v CZ videa na uvod kapitoly ? Lebo co citam na nete tak vela ludom to vypadava alebo niekedy ani nejde 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
mne zatial ide v pohode vsetko mam to full v CZ
ak by bola, tak uz je niekde zavesena na nete, mne niektore kapitoly zacinali anglicky, ale inak sla mi v pohode