Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Mmartin
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Príspevok od používateľa Mmartin »

Malo by to ist takto. Ak nepojde, tak [za predpokladu, ze si vsetko spravne urobil] mas nejake divne CS. Skus reinstal / iny patch.

Zapnes cs.
Pripojis sa na server
otvoris konzolu
pises :

Kód: Vybrať všetko

record mojeDemoCisloJedna
zavres konzolu
rob co chces, specuj, vsetko sa nataca
otvoris konzolu
pises:

stop
odpojis sa
zavres CS

Teraz by si v zlozke, kde mas instalnute cs mal mat subor mojeDemoCisloJedna.dem. To je to demo.
Ak si ho chces prehrat, musis ho mat v tej zlozke, otvoris CS a do konzoly napises:

playdemo mojeDemoCisloJedna
comprende? :)
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

alebo

viewdemo mojeDemoCisloJedna

k tomu steamu...
1. stiahnes steam klienta na oficialnej stranke, resp. TU...nainstalujes a spustis...
2. ak uz mas ucet vytvoreny tak sa prihlasis a pokracujes v bode 3...ak nemas - vytvoris si novy ucet, resp. novu registraciu ktora je zdarma (este tam nebudes mat ziadne hry)...
3. prihlasis sa cez steam klienta na svoj ucet
4. v hornom menu das Games -> Activate a Product on Steam...
5. das Next -> I AGREE -> zadas cd-key ktory ti bol zaslany...atd,atd...pokracujes podla instrukcii...
6. po uspesnej aktivacii das opat Games -> View Games Library -> v lavom panely (zalezi od toho ako mas nastavene zobrazovanie hier, ktore sa da nastavit v pravo "VIEW") kliknes na hru pravym tlacitkom a das Install Game... - (hra sa zacne stahovat)
7. ked sa hra stiahne, tak ti vyhodi "okienko" s instalaciou...hru nainstalujes a hras :) gl...

//NS odinstalovat nemusis, staci ak ikonku NS na ploche premenujes tak aby nazov nebol rovnaky ako ikonka CS so steamu... (napr. Counter Strike 1.6 NonSteam)...

//inak mohol by nastat problem ze sa zacnu "bit" registre oboch CS...napr. pri zapnuti NS od teba bude chcet cd-key, alebo pri spusteni NS sa ti namiesto neho pusti original...alebo aj ine problemy :)...preto sa odporuca odinstalovat NS...ak ho uz nebudes vyuzivat (ak nie si chater tak nemas dovod) tak ho radsej odinstaluj...

//pred odinstalovanim NS si zalohuj zlozky models (teda ak mas radsej originalne skiny hracov, lebo na steame su "ine/nove")...maps (aby si nemusel na steame tahat vsetky mapy odznova)...samozrejme si zalohuj aj config, userconfig a ine "configy" ktore si chces zachovat a nasledne pouzit na steame (aby si nemusel vsetko znova nastavovat)
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

ja mam v kompe asi 4 rozne verzie nonsteamu a so Steamom mi to nikdy ziadne problemy nerobilo
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

"...NS odinstalovat nemusis..." , "...mohol by nastat problem..."

cize ako vravim, niekto s tym moze mat problemy a niekto nie...len som ho upozornil :) ty si ich nemal...ja ano :) je to individualne...
scary888888
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa scary888888 »

Zdravím, doteraz som hraval CS:S 1.6 je pre mňa niečo nové mohol by mi niekto prosím povedať čo všetko potrebujem k hraniu??? patche + nejake IPčky
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

mas Steam alebo NS ?? ak mas Steam tak patche nepotrebujes...ak NS tak je pre vacsinu serverov potrebny nejaky patch...daj si bud v21 alebo v23 :wink: IP serverov si vygoogli, resp. chod na osvedcene slovenske portaly, ktore maju NS servery :)

samozrejme nezabudni ani na hojko servery :D

HardWar [Classic] - 86.110.225.169:27016
HardWar [GunGame][TD] - 86.110.225.169:27015
HardWar [HnS] - 86.110.225.169:27040
HardWar [DeathRun] - 86.110.225.169:27017
HardWar [PaintBall - 4HiT] - 86.110.225.169:27018
jarabi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jarabi »

Aha diki za rady :smt006
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

chcel by som poradit ohladom prikazu zoom_senzitivity_ratio default je 1.2 ja mam 0.7 ale po restarte hry( vypnem zapnem ) sa zase zmeni na default vlasny config nemam ale skusal som provizorny zrobit a stale sa to zmeni ako to spravit aby to bolo stale 0.7

dalsi problem mieritko ( smal )ja akosi nevidim a velke nechcem ... a chcel by som spravit nejaky skrypt aby mieritko menilo farby bind na vsetky tlacitka na mysku a tak proste hybem sa strielam a mieritko meni farby alebo blikajuce mieritko nevie niekto spravit ? na lanky nechodim cize mi je to jedno ci je to zakazane alebo nie podla to cheat aj tak nieje ..
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

otvor si config, zmen si to ratio, uloz a nastav config iba na citanie
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

Ahoj mám taký problém, mám Win7 Ultimate, mam nainštalované CSsko, no keď idem hrať všetko funguje dokým niesom pridelený do teamu. Vždy po respawne alebo ako sa to volá zomriem, ukáže sa mi len tá lebka a moje meno:), počul som, že dvojjadrové AMDéčka majú dáky problem s CS a Win7, je na to dačo pravdy?..prosim poradte mi:), ďakujem:)
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

mas defaultny config, alebo si ho nejak editoval?
nebindoval si nieco?
Digital6
Light Star
Light Star

No koli pingu som si dačo menil v configu, a aj koli fps, ale to pri inštalovaní do úplne nového systému nezostávia nie?Mýlim sa?
A bindovanie je čo?:)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Digital6 napísal:Ahoj mám taký problém, mám Win7 Ultimate, mam nainštalované CSsko, no keď idem hrať všetko funguje dokým niesom pridelený do teamu. Vždy po respawne alebo ako sa to volá zomriem, ukáže sa mi len tá lebka a moje meno:), počul som, že dvojjadrové AMDéčka majú dáky problem s CS a Win7, je na to dačo pravdy?..prosim poradte mi:), ďakujem:)
Prestaň cheatovať. Nikto ti tu neude radiť. S ľuďmi ako si ty sa nemá cenu vôbec baviť.
Áno je to procesrom. Ak budeš chcieť naďalej hrávať CS, potrebuješ AMD Phenom X4 /na frekvencii nezáleží/. Potom budeš musieť vymazať všetky cheaty z PC a zaobstarať si IP ktorá nebude dynamická.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

ja mu kludne poradim, nikde tu nepise, ze tie problemy ma kvoli tomu, ze cheatoval :) config (subor v zlozke ctrike config.cfg) si zalohuj a vymaz. zapni csko, pripoj sa na nejaky server a csko vypni. vytvoril sa ti novy defaultny config, ktory si otvor v textovom editore a uprav si tam co potrebujes. nasledne si otvor jeho vlastnosti a oznac "Iba na citanie (Read only)". malo by to byt vyriesene a vzdy, ked budes mat pri hrani s tymto problemy, staci napisat do konzole "exec config.cfg" alebo restartnut csko.

procesor, cheaty a IP s tymto nemaju vobec nic spolocne
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

no ty si aký múdry : )
sám si binduje kill že? Prípadne mu len tak niekto z riti menil config... Píš si doma na papier ako si obrňovať config. Prípadne si vytvor svoj vymakaná haxor web. Stále to sem však nepatrí. Dopomáhať cheaterom kks. Rozbil by som ti hlavu pri prvom stretnutí. Len tak, aby som mal pokoj v duši : )

//fail :smt081
rád by som teda vedel (poučte ma) prečo ho to zabíja. Prečo by mu niekto menil config bezdôvodne a čo s tým má procesor?
Digital6
Light Star
Light Star

lekoklatik napísal:Prestaň cheatovať. Nikto ti tu neude radiť. S ľuďmi ako si ty sa nemá cenu vôbec baviť.
Áno je to procesrom. Ak budeš chcieť naďalej hrávať CS, potrebuješ AMD Phenom X4 /na frekvencii nezáleží/. Potom budeš musieť vymazať všetky cheaty z PC a zaobstarať si IP ktorá nebude dynamická.
idiot, sorry že som ťa tak nazval ale nič iné slušnejšie ma nenapadlo, v živote som nemal cheaty. So mnou sa nedá baviť? s tebou, si myslíš, že máš pod nickom napísané, že cs admin že všetko vieš? Milujem takých vševedov ako si ty, toto ma vie nasrať keď niekto bezdôvodne uráža a hovorí, že vypni cheaty.
Tu je umiestnenie priečinku odlišné a to: "Valve/Steam/SteamApps/"vase_konto"/counter-strike/gldrv". Postup je ten istý ako pri Non-Steame.

Súbor nezabudnite uložiť. V prípade, že sa Vám FPS aj po tejto úprave zdá byť stále nízke napíšte nasledujúce príkazdy do konzoly:

fps_max 101
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0

Majiteľom grafických kariet Nvidia odporúčam vypnúť "Vertikálnu synchronizáciu", pretože aj po tejto úprave je hodnota FPS 60. Vypnutím Vertikálnej synchonizácie by malo byť FPS oveľa vyššie.

Všetky nasledovné príkazy vkladáme do súboru config.cfg, večšinou ho nájdeme podľa cesty: Valve/cstrike/config.cfg
Otvorte config.cfg v textovom dokumente a nakopírujte tam tieto príkazy, nezabudnite uložit.
Tu sú príkazy pre jednotlivé pripojenie :

rate "12000"
cl_cmdrate "51"
cl_cmdbackup "10"
cl_updaterate "51"
cl_dlmax "168"
ex_interp "0.07"

rate "20000"
cl_cmdrate "81"
cl_cmdbackup "30"
cl_updaterate "71"
cl_dlmax "512"
ex_interp "0.07

rate "20000"
cl_cmdrate "81"
cl_cmdbackup "15"
cl_updaterate "99"
cl_dlmax "512"
ex_interp "0.04"

rate "25000"
cl_cmdrate "99"
cl_cmdbackup "2"
cl_updaterate "99"
cl_dlmax "800"
ex_interp "0.02"

rate "25000"
cl_cmdrate "99"
cl_cmdbackup "8"
cl_updaterate "99"
cl_dlmax "1024"
ex_interp "0.03"

Mudrlant toto som mal na mysli.
neviem ko tu spomínal bindovanie killu, ani neviem čo je bindovanie.
Ty si taký silný z toľkého hrania, že keď tu chceš hlavy rozbíjať:D
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

digital, sprav to, co som ti radil, pojde ti to

lekolakltikl, neviem ako ho mozes len tak z fleku odsudit, ze je cheater. ja ti mozem na svojom serveri dat hned teraz ban s reasonom Cheaty a pisat o tebe, ze si cheater. tym len chcem povedat, ze ten config mu mohol zmenit hocikto, kto mal ten lahko dostupny plugin na serveri. mohlo to byt za cheaty, ale tiez nemuselo.

//zabija ho to preto, lebo mu niekto z nejakeho dovodu zmenil config alebo sa mu to proste nejak dosralo. procesor s tym nema nic
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

Ahojte, odkedy som si nainstaloval windows 7, csko mi ide na 72 fps, niekedy aj menej, ale hlavne ma stvu pingy. Na xp som maval do 20ms, niekedy 30. Teraz mavam 70 - 150ms. Vzdy ked idem na niekoho neskutocne to laguje & seka. Co s tym ?
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

fps_max 101

//k pingu sa vyjadrovat nebudem...je toho plne forum a miliony navodov najdes u uja googla :)
ABzV
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ABzV »

neviete ako su defaultne nastavene:
gl_affinemodels
gl_keeptjunctions
gl_lightholes
gl_max_size
gl_picmip
gl_round_down
gl_playermip
raz som to menil a odvtedy mam na fy_snow 19-30 FPS
Napísať odpoveď