Worms Reloaded
Re: Worms Reloaded
Nové čiapky, omg. To ti je akože načo? Mne sa páči celkovo hrateľnosť a tie kampane, iné tam asi nie je také čo by ma zaujalo.
Ciapky su cool. Aspon nemas na bojisku rovnakych cervov.
Cim vacsia customizacia, tym lepsie pre hracov.
Však ale ja mám aj normálne milión typov čiapok 
-
Puffo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ludia, ak ma niekto zaujem o 4Pack, piste SS alebo mail, popripade ICQ 
// Ludi uz mam
// Ludi uz mam
No tak som uz takmer dokoncil singleplayer, len mi este chybaju misie c. 32 a 35, v 35ke je brutalna presila AI a zatial som neprisiel na sposob ako ich nahadzat do vody 
SP je celkom fajn na precvicenie taktiky proti velkej presile, Pitbbul (sry, neviem aky tu mas nick
) to dnes mohol okusit na vlastnej kozi 
SP je celkom fajn na precvicenie taktiky proti velkej presile, Pitbbul (sry, neviem aky tu mas nick
-
2janci2
Medium Professional
Gothar, ten Pitbbul, to som ja
no co uz, menej je niekedy viac 
Tak akurat vysiel dobny update:
Fixed a crash if the game fails to initialize the DirectX XAct sound manager (this was one of the reasons the game was crashing on boot for some people)
Added some more logging to help track any other crash issues
Refresh rate should default to 60 and there is now an option in the video settings to adjust your refresh rate. (should help with some lagging issues)
Sentry Guns now correctly target opposition teams when in an allied game
Drilling distance has been tweaked
and on a personal note, I'm really pleased that
Push to Talk is now on by default and uses the "END" key. You can change the push to talk always on in the audio options. (Really want extra feedback on this one)
Fixed a crash if the game fails to initialize the DirectX XAct sound manager (this was one of the reasons the game was crashing on boot for some people)
Added some more logging to help track any other crash issues
Refresh rate should default to 60 and there is now an option in the video settings to adjust your refresh rate. (should help with some lagging issues)
Sentry Guns now correctly target opposition teams when in an allied game
Drilling distance has been tweaked
and on a personal note, I'm really pleased that
Push to Talk is now on by default and uses the "END" key. You can change the push to talk always on in the audio options. (Really want extra feedback on this one)
No idem sa pustiť do kampaní, som zvedavý ako mi to po dlhej dobe pôjde 
-
Andrew007
Guru wannabe
Takze hra resp. MP ide hrat aj cez skidrow verziu, Sphinx daval na lamky navod ja LEN DOPLNIM ze komu by to neslo presnejsie v hre nevyhodilo vyber ze multiplayer tak treba este do zlozky doplnit subor ...
//GothaR: udelena basa na 1 den pre porusenie pravidla c.8
//GothaR: udelena basa na 1 den pre porusenie pravidla c.8
-
Sphinx
Addict
inak celkom nechapem tejto poilitike co je v tejto temu.. Gothar rozdavas basu mazes prispevky a napriklad tema o mafii je plna navodov ako ohru obyst hrat ju s medicinkou a podobne ...a to nie je tema jedina kazda tema v ktorej ide o hru je taka ista. to mas dvojity meter na to co mam kupene a na to co nie? suhlasim warez nieje dobry pre vyvojarov ale preco trestat len v jednej teme .. 1/3 fora by teda mala byt potrestana vratane moderatorov a roznych inych rankovanych uzivatelov
//aha ak prepac myslel som ze to je povodny prispevok od neho ak dal navod tak potom je vsetko v poriadku.. mna len zarazilo ked som to videl ze sa pouziva dvojaky meter..
//aha ak prepac myslel som ze to je povodny prispevok od neho ak dal navod tak potom je vsetko v poriadku.. mna len zarazilo ked som to videl ze sa pouziva dvojaky meter..
Aj v teme o Mafii 2 uz nejake basy padli, ale ja nevidim vsetko, vcera som tam pozeral a takyto krasny navod ako sem dal Andrew som tam nevidel (jemu som vacsiu cast prispevku zmazal). Ak sa ti zda, ze niekto tiez porusuje pravidla, tak mozes prispevok reportnut, ja nemam cas preliezat kazdu temu a kontrolovat vsetky nove prispevky.
Ludia, ked uz okradate Indie developerov (co Team17 je), tak uz naozaj neviem. Este znesiem, ked niekto nevysoli 50€ na MW2, ale toto?
ani 13 euro nie je zase az taka zanedbatelna suma, ale okolo vianoc to bude za polovicu
-
IamMartinQo
Star
prešiel niekto 35-tú misiu v SP ? 
Sa to proste nedá....
Nieje na yt nejaký gameplay ako to prechádzali ?
Sa to proste nedá....
Nieje na yt nejaký gameplay ako to prechádzali ?
napr toto
Ja som to akurat dnes presiel a nebolo to az take tazke ako sa na prvy pohlad zdalo. Toho worma co je vonku mi zabili asi v tretom kole, jeho som vyuzil iba na aktivovanie miny vpravo hore a narobenie trochu damage okolitym wormom, potom som s druhym iba cakal kym prilezu za mnou - poslal som airstrike a bunker buster a potom preskakoval kola, ked uz boli traja pokope, tak som im hodil holy hand grenade a postupne zacal likvidovat dalsich, stale som sa vsak skryval v tej diere
No a na zaver som toho vlavo pri vode utopil za pomoci super sheep.
Tak a teraz mi ostava uz iba 32ka, snad sa podari.
//tak konecne, SP dokonceny, achievement unlocked
Tak a teraz mi ostava uz iba 32ka, snad sa podari.
//tak konecne, SP dokonceny, achievement unlocked
Tak uz aj ja som dokoncil kampan. Uz sa tesim na nove patche a DLC. 
-
Soviet
Darca
Hmm ako ste odomkli tych poslednych 5 misii? Ja som presiel prvych 30, ale ostatok sa mi hrat neda 
Treba ich kupit v shope. Kazda stoji po 100.