Dik za odpoved.
Mafia 2
Re: Mafia 2
jj tiez si myslim, tak si este chvilku asi pockam 
Dik za odpoved.
Dik za odpoved.
Idu niekomu tie DLC balicky,???? pretoze mne zo vsetky ide iba tie hotrody a vojensky jeep oblecenie ani uces zmeneny nemam.....
uces nemam ani ja novy ale tie auta som nasiel v garazi 
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nakolko radia neboli prelozene ani v deme do cestiny, len hlasky, dabing, npc... tak si myslim, ze radia ostali po eng aj v plnej hre ?
Rádia sú v len v angličtine.AXO napísal:Nakolko radia neboli prelozene ani v deme do cestiny, len hlasky, dabing, npc... tak si myslim, ze radia ostali po eng aj v plnej hre ?
Mno tak to vyzera ze hra fakt nepodporuje 5.1 zvuk. Prepol som to iba na predne 2 repraky a uz to ide fpoho. Stretol sa niekto s podobnym problemom ?Pilifo napísal:To vyzerá, ako keby hra nepodporovala 5.1 zvuk. Skús si prehodiť nastavenia vo Windowse na 2 repráky a napíš, či to robí to isté.
Udelene symbolicke kratkodobe bany uzivatelom rados915 a cappy201 kvoli poruseniu pravidla 8.
čaute, mám problém pri strieľaní. po každých troch alebo štyroch výstreloch mi zrazu zmizne pištoľ z rúk a kameru vytriešti niekam do oblohy. divné nie? som guglil, ludia viacerí majú takýto problém, len nikde som nenašiel riešenie a hojko mi vždy pomohlo, tak ma nenechajte v štichu, borci. senkjuverymač. 
Zrejme bude dlc Jimmy's Vendetta zadarmo lebo achievementi su spolu s tymi ktore su k mafii II bol by to dobre lebo zrejme tam bude aj volna jazda sudiac podla tich achievement.

ataman, blbá otázka možno, ale nemáš zapojený nejaký gamepad k pc?
ataman napísal:čaute, mám problém pri strieľaní. po každých troch alebo štyroch výstreloch mi zrazu zmizne pištoľ z rúk a kameru vytriešti niekam do oblohy. divné nie? som guglil, ludia viacerí majú takýto problém, len nikde som nenašiel riešenie a hojko mi vždy pomohlo, tak ma nenechajte v štichu, borci. senkjuverymač.
ja tipujem crack, pokial nemas kupenu, tie prve cracky boli nepodarky
-
Andrew007
Guru wannabe
Chalani prebehol som s ocami strany ale moja chyba sa tu neriesila. Som asi v 9-10. chapteri a ked pridem domov po tom co som zosrotoval toho typka s autom jednoducho v baraku stlacam E aby si lahnul a nic, ani vyber sa mi nezobrazi, stalo sa to niekomu ?? 
Spusti si celú kapitolu odznova.Andrew007 napísal:Chalani prebehol som s ocami strany ale moja chyba sa tu neriesila. Som asi v 9-10. chapteri a ked pridem domov po tom co som zosrotoval toho typka s autom jednoducho v baraku stlacam E aby si lahnul a nic, ani vyber sa mi nezobrazi, stalo sa to niekomu ??
-
Kok
Light Professional
To s tym strielanim som mal aj ja, vyriesil som to vypnutim hry a naslednym zapnutim.
-
typek61
Darca
mne to podporuje 5.1hypper napísal:
Mno tak to vyzera ze hra fakt nepodporuje 5.1 zvuk. Prepol som to iba na predne 2 repraky a uz to ide fpoho. Stretol sa niekto s podobnym problemom ?
zdravim chcem sa opytat ci tu niekto ma mafiu 2 z UK a ak ano ci mu funguje cz???? vdaka za odpoved
Zdravim,
dnes som mafiu presiel, a v statistikach mi ukazuje 70% , jak dokoncim ostatnych 30% ? A ako sa mozem volne pohybovat po meste ? Lebo nikde nevidim jak sa to da ajeked celu hru som presiel
. Ak tu bola taka otazka tak sorry ale necital som ostatne strany
.
EDIT : / takze volna jazda tam nieje, dobra ko*ot potom .. rovno to mozem uninstalnut
dnes som mafiu presiel, a v statistikach mi ukazuje 70% , jak dokoncim ostatnych 30% ? A ako sa mozem volne pohybovat po meste ? Lebo nikde nevidim jak sa to da ajeked celu hru som presiel
EDIT : / takze volna jazda tam nieje, dobra ko*ot potom .. rovno to mozem uninstalnut
-
Rosssoneri
Medium Expert
Prosím help mám problém s mafiou. Po nainštalovaní hry ju chcem spustiť a vypíše mi túto tabuľku. Skúšal som hru už dvakrát preinštalovať a nič prosím neviete v čom je chyba?
-
aviceN
Guru
updatni direct x
-
Space5800
Medium Professional
Pravdepodobne najdenim všetkych playboyov, zatykačov a podobneIMI napísal:Zdravim,
dnes som mafiu presiel, a v statistikach mi ukazuje 70% , jak dokoncim ostatnych 30% ?