škripot prevodovky pri cuvaní
-
jogurt3024
Amateur
škripot prevodovky pri cuvaní
Zdravím .môj problemik je že ked cúvam s kopca na spiatočke a dam nohu dole s plynu lebo auto je už rozbehnuté tak začne taký škripot s prevodovky ked pridám plyn tak to prestane .Robí mi to len spiatočka je to škoda octavia 2 ma s tým niekto skúsenosť Ďakujem.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: škripot prevodovky pri cuvaní
Načo lietaš dolu kopcom na spiatočke? Veď to auto stačí "sotiť" a bude cúvať samotné. Ten škripot sa prejavuje na spiatočke aj na rovinke alebo len dolu kopcom?
Pytal si sa v servise?
-
RATZINGER666
Darca
ako vies, ze je to z prevodovky? robi to vzdy alebo iba pri parkovani, ked motas volantom? v akom stave mas spojku, kolko je na nej nalietane?
-
jogurt3024
Amateur
bývam na kopci a ked sa otáčam musím cúvnut trochu ale,robí to aj na rovine ked som rozbehnutý a pustím plyn tak to škrípe spojka je v dobrom stave km má najazdené 145 000 cca v servise kde som bol sa boja prevodovky robiť musím nájsť iný lepší ide to s predu auta mala bi to biť prevodovka .
-
Mateq
Medium Professional
OT/ Brzdí motoromKibo napísal:Načo lietaš dolu kopcom na spiatočke? Veď to auto stačí "sotiť" a bude cúvať samotné.
Nakolko spiatocka nema synchro, vyzera to na nepresnost ulozenia. Mozno sa ti pohlo ozubene koleso (spiatockove), mozno to tak bolo od vyroby. Zuby ti skru o ine ozubenie. Tazko povedat... Kazdopadne, rozobrat a skontrolovat ulozenie.
Btw, grmatika ti tiez docela skrie...
Btw, grmatika ti tiez docela skrie...