stranka pyta najnovsi Flash Player, aj ked ho mam
stranka pyta najnovsi Flash Player, aj ked ho mam
Potrebujem rychlu pomoc, stranka vyzaduje najnovsi flash player aj ked ho uz mam naistalovany. Ide o to, ze tam bude prebiehat sluzba realtime uz coskoro a toto mi to robi.. Este som ho preistotu stiahol a naistaloval aj tak nic..
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: stranka pyta najnovsi Flash Player, aj ked ho mam
...máš na mysli stránku televízie JOJ? Mne to spravilo včera, ale iba na stránke LIVE prenosu, v Archíve to už bolo v poriadku, neviem či preto, že som ho nainštaloval, alebo preto že to bola iná stránka...
ee, jedna sa o koncert http://www.digitalconcerthall.com/en/ mimochodom ani tato stranka mi nejde.. pise The service is not available. Please try again later. a to mi pise aj link na ktorom prave teraz uz prebieha 4minuty koncert
a ked to dam refreshnut vipise mi link na stiahnutie flashu. Predtym mi vipisalo link ze nemam najnovsi flash.
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2010, 19:22)
no, nastastie to bol volny tiket na koncert a pisali ze je to limitovane a nemusim sa tam dostat, lenze ja som sa tam hrabal uz 15min predtym, tak neviem kde je problem. Ale uvazoval som nad inimi koncertmi ktore by som si riadne zaplatil, ale ak by sa mi vyskitol takyto problem pri zaplateny tak neviem co by som robil. Este tam mali stranky na zistenie netu ci ho mam dostatocne rychli, a pisalo ze ano dokonca ze mam cca 941KBit/s a teraz len tak som skusil a napisalo mi 2036 KBit/s
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2010, 19:22)
no, nastastie to bol volny tiket na koncert a pisali ze je to limitovane a nemusim sa tam dostat, lenze ja som sa tam hrabal uz 15min predtym, tak neviem kde je problem. Ale uvazoval som nad inimi koncertmi ktore by som si riadne zaplatil, ale ak by sa mi vyskitol takyto problem pri zaplateny tak neviem co by som robil. Este tam mali stranky na zistenie netu ci ho mam dostatocne rychli, a pisalo ze ano dokonca ze mam cca 941KBit/s a teraz len tak som skusil a napisalo mi 2036 KBit/s
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...mne to píše to isté, chyba nebude u teba...
inac sranda je, ze niekedy mi tu stranku nacita, po dlhsom refreshovani.. len ma sere ten link na koncert kde mi pise ze potrebujem flash player.. aspon keby vipisalo ze nie je uz volne miesto, bol by som spokojnejsi.
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2010, 11:56)
no, vcera mi dosiel mail a sa mi ospravedlnovali ze mali problemi a ze bolo vela navsetvnikov. Tak mi dali volny tiket na 24hodin
No a teraz mam na vyber, bud si pozret dnes zaznam z toho koncertu, alebo ist na nejaky ktory by ma viac zaujimal
. Len dufam ze nebude problem s tym flash prehravacom.
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2010, 11:56)
no, vcera mi dosiel mail a sa mi ospravedlnovali ze mali problemi a ze bolo vela navsetvnikov. Tak mi dali volny tiket na 24hodin