Spusti si odznova celú 14. kapitolu, potom pôjdu dvere otvoriť.LoganXm napísal:v 14. kapitole kapitole ked idem zachranit Joe-a a pridem k baru mona lisa tak sa mi nechcu otvorit dvere... ma niekto este ten problem ???
Mafia 2
Re: Mafia 2
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
tato tema by sa mala zamknut...
Chcem sa spytat preco mi nejde DLC pack , okrem toho Army teda asi War Hero, lebo dzepy aj uniformu tam mam ale ostatne ako hot roady a tak nie, v garazi ich mam ale nezobrazuju sa a nedaju sa ani zobrat, len tam mam napisane nazvy pridanych aut, neviete ako tento problem vyriesit?
Skôr by som editoval prvý príspevok s odpoveďami na všetko, čo sa tu už x ľudí x krát popýtalo. Lebo je to stále dookola o tom istom.aviceN napísal:tato tema by sa mala zamknut...
//autoeditácia príspevku (28 Aug 2010, 12:36)
Lebo nemáš originálnu verziu hry. Stačí?Cypo napísal:Chcem sa spytat preco mi nejde DLC pack , okrem toho Army teda asi War Hero, lebo dzepy aj uniformu tam mam ale ostatne ako hot roady a tak nie, v garazi ich mam ale nezobrazuju sa a nedaju sa ani zobrat, len tam mam napisane nazvy pridanych aut, neviete ako tento problem vyriesit?
Volná jízda v hre je len ju treba odomknut.
Zdroj: mafia.czech-games.net
"Mafia II vyšla teprve včera (v Severní Americe před pár dny) a už se na internetu objevil první mód – Costa’s Freeroam Mod, který zpřístupní, fanouškům tolik chybějící volnou jízdu! Tu totiž hra obsahuje, jen je “zamčená” a běžný hráč ji tak nemůže vidět. Modifikaci můžete stahovat, ovšem upozorňujeme, že její použití je na vlastní nebezpečí."
http://mafia-empire.com/forum/index.php?topic=25
Zdroj: mafia.czech-games.net
"Mafia II vyšla teprve včera (v Severní Americe před pár dny) a už se na internetu objevil první mód – Costa’s Freeroam Mod, který zpřístupní, fanouškům tolik chybějící volnou jízdu! Tu totiž hra obsahuje, jen je “zamčená” a běžný hráč ji tak nemůže vidět. Modifikaci můžete stahovat, ovšem upozorňujeme, že její použití je na vlastní nebezpečí."
Hra bola celkom pohode aj grafika az na ten koniec ziadne The End nikde a hra konci na 70% tak ze sklamanie
-
Kok
Light Professional
v misii kde mi podpalia Iri dom mam mensi problem .. dojdem za Joeom a ked dotelefonuje a chce vyjst z bytu tak sa sekne a bezi do dveri bez toho aby ich otvoril.. skusal som znovu celu kapitolu ale nepomaha. mal niekto podobny problem ?
No takze Volna jazda tam je len Oni ju zamkli a skovali
http://mafia.czech-games.net/2010/08/vo ... cena/?cp=3
Cize chceli vyberat aj za volnu jazdu
Vo WIN7 sa ukladajú sem:Pilifo napísal:
Máš integrovanú grafiku, takže hra ti nemôže ísť. Nemáš proste herný notebook
Vedel by mi niekto napísať, kde sa ukladajú savy?
C:\Users\názov_účtu\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves\TemporaryProfile
Vo WIN XP budú v Documents and Settings. Inak asi bude treba povoliť zobrazovanie skrytých súborov kvôli zložke AppData, ktorá býva skrytá (ak to nemáš povolené už).
Fakt? Naozaj je tam Voľná jazda?Pascalwb napísal:No takze Volna jazda tam je len Oni ju zamkli a skovali
pár príspevkov nad tvojim: http://www.hojko.com/post1480372.html#p1480372
ja som tiez nemohol najst savy. tak som dal zobrazit skryte subory a tam bol ten subor AppData 
rados, no jo, to som skúšal, ale nakoniec som zistil, že explorer blbol a nezobrazoval mi ich, takže som to musel nájsť cez Toal Commander.
Sorry no nerefreshol som si stranku 
-
Anem
Star
v češtine mi vypisuje chybu v súbore sds_cz/ground/arkulisa nemohli by ste ju niekto uplodnuť alebo nejake poradiť s týmto súborom?
-
Andrew007
Guru wannabe
Velka skoda za ten koniec, no ale na druhej strane dalo sa to cakat, SPOILERJoe nebol sucastou nasho planu.. ten je doslova kk* dufam ze toho hajzla v trojke Vito oddela, alebo myslite ze Joa vtedy vlastne ani neoddelali resp. utiekol ?? ten pribeh je perfektny, viacero moznosti tam bude v pokarcovani, strasne sa tesim na trojkuKONIEC SPLOJLERU

Savovať hru sa ale asi vo voľnej jazde nedá, čo?
-
Andrew007
Guru wannabe
Nie, neda sa. Zjavne by sa to zislo v 14. kap.Pilifo napísal:Savovať hru sa ale asi vo voľnej jazde nedá, čo?
Myslím si ale, že bude vychádzať strašne veľa módov a rôznych fičúriek do Mafie. Už len v deme koľko vyšlo trainerov, aby bola hra zaujímavejšia, zábavnejšia a nebol to stereotyp. Teraz DLCčka. Nakoniec nebudeme ani banovať, že pôvodne tam Voľná jazda nebola. Poradilo sa ju odomknúť a ktovie čo všetko je ešte "skryté". Nejakí šikulovia niečo spravia a hra bude baviť aj naďalej. Len treba nejaký deň počkať.
Ako nič v zlom ale, Mafiu som prešiel a odinštaloval. Mňa nejaké behačky po meste s autom nejak extra nebavia, nemám tam čo robiť. To len mám držať "W" ísť 120km/h a nadrbať do policajného auta, či? Nechápem koho to môže zaujať.
A tie mody, to bude už ostras. Vidím už mod pred mojimi očami zvaný Tokyo Drift Mod, tak hentaké dačo keď vyjde odpadnem. Je mi to jasné, že vyjdu DLC, lebo DLC je oficiálne ale hentie mody? Preboha.
A tie mody, to bude už ostras. Vidím už mod pred mojimi očami zvaný Tokyo Drift Mod, tak hentaké dačo keď vyjde odpadnem. Je mi to jasné, že vyjdu DLC, lebo DLC je oficiálne ale hentie mody? Preboha.
-
Space5800
Medium Professional
Trocha som hral tu Voľnú jazdu a uvedomil som si že to mesto je strašne málo využité...Chcelo by to ešte pár hodín hrania, dvoj-násobok by nebol odveci 
-
Anem
Star
už to tu raz jeden písal ale nenašiel som odpoveď
v hre počuť tlkot srca a obraz okolo krajov obrazovky je rozmazany, neviete čos tým? nie je to crackom?
v hre počuť tlkot srca a obraz okolo krajov obrazovky je rozmazany, neviete čos tým? nie je to crackom?