jemné trhanie a zlé pracovanie 5.1 kanálového zvuku

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Lil Kresh
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

jemné trhanie a zlé pracovanie 5.1 kanálového zvuku

Príspevok od používateľa Lil Kresh »

zdravím mám 2 problémy 1. je že ako som si nahral Win7 tak mi to šlapalo v pohode ale po týždni mám malé zatrhávanie napríklad pozerám youtube a v intervaloch cca 10sec mi to zatrhne (niečo ako keď sa hrá DJ s pesničkou rýchle záseky ) a potom to povolí vizerá to akoby bol PC v tých intervaloch zaťažený a už som z toho zúfalý
2. problém mám že po inštalácií zvukového drivera (soundmax na win7) mi šlape z 5.1kanálu len 2.0(stereo) ikeď je nastavené všade soudnamx resp 5.1 kanál vždy hrá stereo ale ako náhle si dám test reprákov tak mi pracuje všetko správne (áno viem že sa to dá nastavovať aj v programoch tam som to všetko prenastavil ale nepomohlo)
každopádne ďakujem za každú inteligentnejšiu radu ako vyhoď PC z okna :|
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: jemné trhanie a zlé pracovanie 5.1 kanálového zvuku

Príspevok od používateľa johny541 »

Ake presnejsie nahravky pocuvas vo formate 5.1? Pretoze aj ked mas 5.1, tak stereo zvukove subory hraju stale len 2 predne a sub.
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

2.ja som takúto vec vyriešil dokúpením externej zvukovky creative audigy 2 ZS kde si v ovládacom paneli nastavím "stereo surround" aby my všetky veci v stereo hrali vo všetkých reprákoch.
ináč ti ja neviem poradiť, a toto by mohlo vyriešiť aj tvoj 1. problém

PS.ten tvoj 2. problém sa tu na fore už riešil viac krát a pokial viem tak vždy bola najlepšia rada dokúpiť externú zvukovku.
TNTworks
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TNTworks »

takyto problem mam aj ja ale staci restart PC,ale u mna napriklad prave pri teste sa to pokazi a vzdy lava strana 5.1 stichne, a to zatrhavanie moze robit aj pomaly PC
Napísať odpoveď