I: Playstation Portable (PSP) + hry
I: Playstation Portable (PSP) + hry
Chcel by som sa len tak informačne spýtať že za koľko by sa to dalo reálne streliť. Kúpil som to ako nové za 170€ mám k tomu aj 4GB kartu a 4 dobré hry (teda nie také že tetris ale drahšiu kategóriu akčné a tak) na nete sa pohybuje okolo 150€ a hry rôzne dal by som kus po 10€ to nieje veľa veď za toľko idú hry na PS2 spod ruky a PSP-čkové sú 2x drahšie. Takže akú cenu by ľudia dali pri prípadnom predaji toho komplet?
Re: I: Playstation Portable (PSP) + hry
to psp je aky typ ? ma staru dosku ? ma DG ?
pokiaľ nemá DG a nedokážeš ho spraviť tak cca 80 eúr (hodnota psp) + po koľko idú hry to neviem ale viac ako 5 eúr za psp hru by som nedal
kompletka MAXIMALNE 100 eur
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
povie ten co kupuje, ten co predava povie 130€Marklar napísal:kompletka MAXIMALNE 100 eur
to je individualne, zalezi to na tom kde to predavas, komu, kolko ludi ma o to zaujem..najlepsie asi dat dohodu a zobrat najelpsiu ponuku
Je to 3004-ka. Tuším že má novú dosku ale ak mi napíšete kde ako to viem pozrieť tak dám presnejšie a downgrade nemá, ja osobne sa o to radšej ani nepokúšam aby som to nepokazil. Aj firmware má niečo nad 6 a na PSP stránke píšu že 5 celá voľakoľko je na to vhodné. Takže od 80 do tých 100? Spolu s hrami 120?
všetko záleži od downgrade, ak ho dokážeš naňu dať tak v pohode aj 120 eúr bez hier
Na PSP zone nájdete zoznam ľudí čo robia DG vo všetkých regiónoch. Takže ja osobne to neviem urobiť. Kto veľmi chce, si to vytuninguje ako len chce. Chcel som len vedieť že za koľko by sa to dalo streliť. Má ináč niekto záujem?
-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
vyssi fw ako 5.03 uz nedowngradnes. moznost flashu tymto odpadava.
OK tak niekto kto to vie využiť aj na hranie originálok alebo počká kým vymyslia DG na vyšší firmware?? Predám aj jednotlivo. Tak 80?