Áno, to je pravda. Avšak RB boli v Hungaroringu až o 1,8s rýchlejší ako Ferrari, a to že aj skoro dve sekundy na kolo sú kvôli aerodynamike stále málo je smiešne...GothaR napísal:Velku cenu som teraz nevidel, ale toto bude sposobene najskor tym, ze Hungaroring je okruh, kde sa tazko predbieha a jazdec musi byt o dost rychlejsi, aby sa mu predbiehanie podarilo.
F1 sezona 2010
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: F1 2010
-
MP4-27
Guru wannabe
takto nejak vyzera "obycajny" a najlacnejsi listok na F1
...celkovo ma to vyslo na 125 eciek a to som jedlo a pitie mal zosebou.
Mozno z telky sa vam to zdalo byt ako nudna VC ale garantujem vam ze to je sposobene tym ze ste nuteny pozerat to co sa rezii prave paci ,ale ja som niekedy nestihal sledovat jak to vsetko rychlo leti a tak
a ten hluk a vona spaleneho benzinu o starte nehovoriac aaaaaaaa uz sa tesim o rok...kto nezazil netusi o com hovorim a to boli zazitky z toho podla vas "Hungaboringu" 
Mozno z telky sa vam to zdalo byt ako nudna VC ale garantujem vam ze to je sposobene tym ze ste nuteny pozerat to co sa rezii prave paci ,ale ja som niekedy nestihal sledovat jak to vsetko rychlo leti a tak
najlacnejší lístok stál 90€?
. Ako dlho si bol na okruhu?
-
t0m4s3
Admin
MP4-25 - tvojim zazitkom sa ani necudujem, hadam by si sem nenapisal, ze si sa za 125E nudil aj keby to bola pravda 
kebyze som Rubens a nejde o body, tak by som siel do havarie... /subjektivny nazor vynimajuc zmluvy a ine zalezitosti.
Fer, nefer, potom moze rovno kluckovat na drahe aby ho nepredbehol... /keby to nebolo zakazane/ a stale mozete tvrdit ze bol rychlejsi ale nevedel ho predbehnut
125e na hlavnu tribunu ? ee ? MotoGP do Brna je tusim okolo 5-6tisic CZK. som myslel ze F1 je drahsie...
Fer, nefer, potom moze rovno kluckovat na drahe aby ho nepredbehol... /keby to nebolo zakazane/ a stale mozete tvrdit ze bol rychlejsi ale nevedel ho predbehnut
125e na hlavnu tribunu ? ee ? MotoGP do Brna je tusim okolo 5-6tisic CZK. som myslel ze F1 je drahsie...
-
MP4-27
Guru wannabe
od 8.00 do cca 17.00Shwollo napísal:najlacnejší lístok stál 90€?. Ako dlho si bol na okruhu?
najprv islo BMW seria potom GP2 a GP3,Porsche Supercup a nakoniec to zaklincovala F1
a za tu cenu to aj stoji...dalsi quest je SPA kde sa da aj grilovat na tej trave
zabudni ze som bol na hlavnej tribuneplusminus napísal: 125e na hlavnu tribunu ? ee ? MotoGP do Brna je tusim okolo 5-6tisic CZK. som myslel ze F1 je drahsie...
-
kj37
Light Star
este raz musim poznamenat, ze trest pre Schumiho bol absolutne neadekvatny! Chcem esa snad pozerat na poriadne suboje, alebo na nejake makke sracky? F1 je o zavodeni! A Schumacher, ktoreho som nikdy nemal rad, teraz potvrdzuje, ze je srdcom zavodnik!
-
hojko
Site Admin
kj37: Ano, poriadne suboje tu boli uz davnejsie, napriklad manever Hakkinen so Sumacherom v Spa v roku 2000 alebo Klien s Montoyom v roku 2004... Ak vsak povazujes taketo obiehanie, resp. vytlacanie za poriadny suboj a paci sa ti to, tak dakujem pekne, myslim, ze takych sraciek co narobil Schumacher, ako napr. ospevovana pesnicka Schumacher vs. Hill ci zastavenie v Monacu pocas kvalifikacie, tak toho mam uz plne zuby.
-
Kibo
Hardcore addict
Základné lístky na dáke "slabšie" tribúny sú väčšinou pod 100€, na Monzu v deň závodu tuším 80€.Shwollo napísal:najlacnejší lístok stál 90€?. Ako dlho si bol na okruhu?
-
prask
Light Professional
no v prvom rade nejdem teraz obhajovat schumachera, manever to bol riskantny a nebol nutny. aj ked verim ze vela ludi chce prave taketo riskantne predbiehania videt
. ale tak hadam to bude nieco na zamyslenie.
v com to bolo ine ako webber-massa japonsko 2008 alebo vettel-fisichella monza 2009 (video som nenasiel).
pripadne este webber-kimi brazilia 2009 aj ked tam nebol mur ale vytlacanie z trate/blokovanie supera je stale ta ista praktika.
ked to ale spravi schumacher tak sa spusti obrovska medialna lavina (co je logicke) a kazda kauza sa vynasobi 3 krat.
v com to bolo ine ako webber-massa japonsko 2008 alebo vettel-fisichella monza 2009 (video som nenasiel).
pripadne este webber-kimi brazilia 2009 aj ked tam nebol mur ale vytlacanie z trate/blokovanie supera je stale ta ista praktika.
ked to ale spravi schumacher tak sa spusti obrovska medialna lavina (co je logicke) a kazda kauza sa vynasobi 3 krat.
ja som schumacherovi fandil ale u ziadneho predbiehacieho manevru mi tak nevyskocil adrenalin. Jedna vec je nenechat miesto a druha vec je ked su jazdci uz vedla seba a zacat vylozene vytlacat ked sa nie je kam uhnut a predne pneumatiky su medzi prednymi a zadnymi pneumatikami supera. V takom pripade by kludne stacilo malo a kludne mohol narazit do pneumatiky a take veci sa vacsinou v 300km/h koncia ako letecky den.
podla mna rozdiel medzi webber-massa a schumacher-barichello je v tom ze webber nechal miesto na massov monopost + 5cm a massa sa rozhodol tam ist ( pohlad z hora az v druhej casti. najblizsi moment je na obrazku. ine video z vrchu som nenasiel) u barichello-schumacher bol barichelo vedla schumachera a on este stale ho tlacil ku kraju ( pohlad z hora opat v druhej casti. obrazky z videa su v prilohe)
podla mna rozdiel medzi webber-massa a schumacher-barichello je v tom ze webber nechal miesto na massov monopost + 5cm a massa sa rozhodol tam ist ( pohlad z hora az v druhej casti. najblizsi moment je na obrazku. ine video z vrchu som nenasiel) u barichello-schumacher bol barichelo vedla schumachera a on este stale ho tlacil ku kraju ( pohlad z hora opat v druhej casti. obrazky z videa su v prilohe)
Trochu na ozivenie - podla mna by mali F1 zacan komentovat tito borci:
a hned by to bolo zabavnejsie
pokracovania
a hned by to bolo zabavnejsie
pokracovania
-
MP4-27
Guru wannabe
najviac ma zabilo..."nestastna alficka sa tam mota co jej sily stacia"a potom este "zamiesal to na 18 mieste"GothaR napísal:Trochu na ozivenie - podla mna by mali F1 zacan komentovat tito borci:
-
redliner
King
A je odštartované, ostal tam niekto stáť,to bude nejaký problém, obávam sa že to je problém s internetovým pripojením.
Aj 2:54-3:09 (ten nájazd do boxov stál zato)
Aj 2:54-3:09 (ten nájazd do boxov stál zato)
-
KaptMichal
King
F1 už dávnejšie stratila to čaro a napätie, to čo sa posledných pár sezón deje je na zaplakanie, Barichello sa ide rozplakať lebo Shumi mu nedal pozíciu zadarmo, korupcia, podvody, teraz si pozriem tak jednu dve GP za rok a stačí mi.
Nerozumiem o čom sú preteky keď jazdci neriskujú, pomaly aby sa diplomaticky dohadovali kto koho pustí...
Škoda, a ja som mal F1 tak rád...
Nerozumiem o čom sú preteky keď jazdci neriskujú, pomaly aby sa diplomaticky dohadovali kto koho pustí...
hh musim sa nabuduci rok uz naten hungaroring vybrat 90 € natravu nen iaz tak vela oproti 300 €na tribunu. Uvidime, tento tyzden SPA. Snad tam budu suboje mohlo by zaprsat nejak ku koncu
Nieco ako 08. Ale bude tam chybat Kimi
.
-
prask
Light Professional
zaujimava sprava http://www.f1.sk/spravy/clanok37588-McL ... source=rss
//autoeditácia príspevku (23 Aug 2010, 19:28)
zeby podobny pripad ako honda len toyota to ani neskusila? http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=127900
http://www.f1.sk/spravy/clanok37591-Moh ... source=rss
//autoeditácia príspevku (23 Aug 2010, 19:28)
zeby podobny pripad ako honda len toyota to ani neskusila? http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=127900
http://www.f1.sk/spravy/clanok37591-Moh ... source=rss
vidím, že f Mcl za ten mesiac spravili pekný pokrok. Hamiltom zaostal len o 0:00.085. Pekne.
Neviete kde by som si mohol pozrieť reprízu zajtrajšej VC?
Nova sport ani stv 2,3 to neopakujú
Neviete kde by som si mohol pozrieť reprízu zajtrajšej VC?
-
t0m4s3
Admin
Ja odporucam vyhybat sa vysledkom a stiahnut si z netu Britsku verziu. To je ako pohladenie po dusi ti komentatori 
Nadherny zavod proste SPA, jedine co mi tam chybalo bol KING of SPA 
k vettelovi no no koment, taky bol nervozny ze to nevydrzal.
Bus Stop bol pekny v prvom kole, seci mimo. par jazdcov dobrzdilo, a Barik rovno donho
, ale celkom tvrde to ferrari
Dalej Kubica, skoda toho boxu, co som zapocul ze sa hral s volantom a netrafil ci co to povedal skoda
Webber, toto by mal byt 1. v RBR.
Hamilton, no skoro oto vytazstvo prisiel. Najlesie bolo jak sa tam hodilo radio, uz mam ist do boxu, ok idem von a sup von do strku
Alonzo jejda to je kral dazda.
Mercedesi isli pekne, pekne si aj vratili suboj este aj vtej istej zakrute. Sutil tiez pekne isiel.
Proste nadherna VC. Este sa mi pacili tie hodiny na konci a niekto to tesne minul, tam mala dat rezia onboard.
BTw ktym mantakom na STV to je strasne, ked povie ze:
Antonio mal by si skor radit
, ja keby nekedy sedel vo formule.
Alebo jak ten jeden stale opavuje toho druheho, jak keby vsetko vedel.
Alebo kukaju na boxy, a potom povedia, nwm zaco by mohl byt Alonzo potrestany, asi v boxoch, ale nic sme nevideli och
k vettelovi no no koment, taky bol nervozny ze to nevydrzal.
Bus Stop bol pekny v prvom kole, seci mimo. par jazdcov dobrzdilo, a Barik rovno donho
Dalej Kubica, skoda toho boxu, co som zapocul ze sa hral s volantom a netrafil ci co to povedal skoda
Webber, toto by mal byt 1. v RBR.
Hamilton, no skoro oto vytazstvo prisiel. Najlesie bolo jak sa tam hodilo radio, uz mam ist do boxu, ok idem von a sup von do strku
Alonzo jejda to je kral dazda.
Mercedesi isli pekne, pekne si aj vratili suboj este aj vtej istej zakrute. Sutil tiez pekne isiel.
Proste nadherna VC. Este sa mi pacili tie hodiny na konci a niekto to tesne minul, tam mala dat rezia onboard.
BTw ktym mantakom na STV to je strasne, ked povie ze:
Antonio mal by si skor radit
Alebo jak ten jeden stale opavuje toho druheho, jak keby vsetko vedel.
Alebo kukaju na boxy, a potom povedia, nwm zaco by mohl byt Alonzo potrestany, asi v boxoch, ale nic sme nevideli och