Wireless domace kino

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Wireless domace kino

Príspevok od používateľa Kaliovic »

Ahojte :)

Uz dlhsiu dobu rozmyslam o kupe domaceho kina a kedze mam Samsung TV a som velmi spokojny, rad by som zostal pri rovnakej znacke. Do takejto elektroniky sa moc nerozumiem, ale velmi rad by som kupil domace kino s wifi zadnymi reprakmi, aby som ich mohol polozit napr. na policku a nemusel pri stene od zeme tahat kable a kazit tak cely dojem...

Mam predbezne vyhliadnutu tuto zostavu (Samsung HT-C5500):

http://www.pixmania.sk/sk/sk/5285138/ar ... ht-c5.html

Vec sa ma ale tak, ze jednak budem musiet dokupit wifi vysielac, cim sa mi cena predrazi uz na nie moc peknych 500 EUR:

http://www.pixmania.sk/sk/sk/5856265/ar ... priji.html

A este vacsi problem je, ze som sa nikde nedocital, ci tie zadne repraky funguju na baterky... Je mi totizto uplne zbytocne mat bezdrotove repraky, ked nakoniec aj tak budem musiet pri stene tahat kabel od elektriny... :? V tom pripade mi wifi repraky nedavaju absolutny zmysel... :?

Dakujem za rady :!: :)

P.S.: Cenou by som urcite nechcel presiahnut tych 500 EUR, to je maximum, co som schopny/ochotny dat a najlepsie by bolo zmestit sa do tych 400. :)
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Re: Wireless domace kino

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Samozrejme, že zadné repráky idú do elektriny. Však si predstav, žeby do repráku išlo sústavne iba 30W, aká baterka by to potiahla takých 5 hodín vkuse?
Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný

No ved to ma zarazalo, ze aku vyhodu potom maju wifi repraky, ak aj tak k nim potrebujem potiahnut kabel od elektriny... :lol:
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Výhoda je v tom, že ten kábel nemusíš ťahať cez celú izbu, ale iba do zástrčky. Väčšina ľudí to robí tak, že si spravia zástrčku hneď pod reprák, takže to je blízko.
Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný

Hm, ano to je iste vyhoda... Bohuzial, u mna neprichadza do uvahy teraz prestavba elektriny. Takze ja som skor zhanal nieco maleho, decentneho a zaroven kvalitneho, co by som dal na policku nad gauc... Ale musel by som od zeme tahat kable a to samozrejme nebude vyzerat pekne, takze asi nic. :(

V tom pripade sa musim preorientovat na nejake decentne zadne repraky na stojane.. :D

Budem vdacny za vase navrhy. :)
Napísať odpoveď