Keď sa pred časom objavili správy o titule Company of Heroes Online, mnohí hráči si povzdychli, prečo sa tento titul objaví len v Číne. Teraz však online verzia kultovej stratégie mieri aj k nám a navyše bude zdarma, hoci zrejme sa nevyhne mikrotransakciám, ak budete chcieť niečo navyše.
Hráči si vyberú spomedzi šiestich divízií od nemeckého blitzkriegu po spojeneckých výsadkárov, pričom každá má iný sortiment jednotiek a veliteľskú podporu. Užívatelia vstupujú na online bojiská pre 8 účastníkov s vlastnými setmi hrdinov, vojakov, vylepšení a predmetov a postupne odomykajú nové zaujímavé súčasti a schopnosti.
Hra bude vyžadovať OS Win XP, 7, Vista, Pentium 4 2GHz, 1GB RAM, ATI Radeon 9500/ nVidia 5200 a 20GB miesta na pevnom disku. Company of Heroes Online si zahráme v septembri! Viac informácií o hre nájdete na oficiálnej stránke.
http://www.companyofheroes.com/
//Takze od zajtra jt 2.9 sa otvara verejne beta testovanie tejto skvelej real time strategie kde si mozete zadarmo zahrat aj povodnu kampan z Company of Heroes a takisto vyuzit aj MP cast hry
Company of Heroes-Online-OPEN BETA
-
chipp12
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Company of Heroes-Online
Ako napad to nie je zly ale Relic a THQ ho da sa povedat len "ukradli " modu hry ktory bol vytvorený už pred prichodom Opposing fronts a vola sa Europe in Ruins.
Ako hratelne sa mi tento styl hry paci aj ked si myslim ze spoločnosť by sa mala venovať balancovaniu hry online v sučastnej verzii CoH a nie tu vymyslat dalsie veci na ktorých može zarobit...
Ako hratelne sa mi tento styl hry paci aj ked si myslim ze spoločnosť by sa mala venovať balancovaniu hry online v sučastnej verzii CoH a nie tu vymyslat dalsie veci na ktorých može zarobit...
-
Sphinx
Addict
balancovanie je strasne vela krat sa stane z eda 42lvl poti 5 lvl... a podobne
-
chipp12
Light Star
Balancovanie Automatchu ma az tak netrapí
uz som si to pretrpel a lvli v 2v2 a 1v1 mam dobre ale nejak to ma moc nesere....
skor ide o balancovanie jednotiek v hre
.. neviem ci hravas normlane CoH ak ano tak isto vies o com je rec..
skor ide o balancovanie jednotiek v hre
-
Sphinx
Addict
ano hravam aj normal .. resp hral som .. tu je to nieco podobne .. za Axis Defend ma strasne silne "kruhy" ako artileriu a ked sa stretnu 2-3 pri hre 4-4 tak je to pohroma.. este pred patchom mali nemci strasne silny oswind.. pokosil celu armadu 2 rangerov a 2 riflov na par sekund.. no teraz je to lepsie.. no uvidime ked to bude konecne pristupne aj pre ostatnych ludi lebo zatial je malo hracov .
-
chipp12
Light Star
aa tak predsa Oswind je protipechotna zbran tak to je jasne ze ich tolko pokosi
na Ostwindi to chce hellcat alebo M10 alebo delo proste 
-
Sphinx
Addict
Re: Company of Heroes-Online-OPEN BETA
od zajtra je verejna BETA !! staci ked si zalozite konto na http://www.companyofheroes.com/ a mozete hrat