se w995
Re: se w995
kamarát ma tento mobil a je dosť dobrý 
pracuje sa naňom veľmi dobre, konečne jeden zo Sony Ericssonov ktorý neseká. Premňa by to bolo jednoznačná voľba v tej cenovej kategórii
pracuje sa naňom veľmi dobre, konečne jeden zo Sony Ericssonov ktorý neseká. Premňa by to bolo jednoznačná voľba v tej cenovej kategórii
W995 je výborný mobil. Má v sebe "všetko" a má fakt kvalitný foťák. Jediné veľké mínus je, že má uzavretý OS (aspoň pre mňa).
chcem sa opýtať na wi-fi v tomto mobile že aká silná je tam anténa? lebo mal som SE C905 a tam bola dosť slabá,skôr len reklama že tam je.
mam ho doma
Fotak v poho
Ta hovadina vzadu na pozeranie uplna blbost ...
Hudba good ... 2 pripojky na to
Blbo je rieseny zadny kryt ...
Wifi nie je dajak prevratna
Fotak v poho
Ta hovadina vzadu na pozeranie uplna blbost ...
Hudba good ... 2 pripojky na to
Blbo je rieseny zadny kryt ...
Wifi nie je dajak prevratna
M@thew:čo myslíš pod "nie je dajak prevratná"? zle chytá signál alebo máš nejaké problémy s pripojením?
Problemy s pripojenim ...
takže so signálom nemáš nejak problém nájsť aj viac sieti? neskúšal si iní fon či na tom istom mieste nenájde viac sieti než w995?
a ak tomu pripojeniu aj ja som mal problémy ked som mal c905 ale časom som na to prišiel a už všetko išlo bez problémov až na to že ten fon ma slabú anténu
a ak tomu pripojeniu aj ja som mal problémy ked som mal c905 ale časom som na to prišiel a už všetko išlo bez problémov až na to že ten fon ma slabú anténu
nemam .... len obcas sa mi nejde pripojit na niektore free siete nwm preco ... napr ked som bol na Rodose a na letisku neslo nwm preco xD
dobre dik toto som chcel vedieť 
helicos mal som to pri sebe a porovnával som s ipodom touch (2g) bohužiaľ ipod ma odosť silnejšiu anténu, na mieste kde se našlo jednu sieť ich ipod našiel 4
Je to pekny mobil, dobry, ale ja by som ho nechcel. Dovod? Uzavrety OS. Ak ti neprekaza uzavrety OS, tak ho kludne zober, no ja by som uz nemohol mat taky mobil.
no tak už ho mám
Sapo: mne vôbec nevadí že je to "hlúpi telefon"
Filipito: nehovorím že tam je až tak dokonalá wi-fi anténa ale je tam určite lepšia ako na c905! dnes som to skúšal a kde my c905 našla 1-2 wi-fi tak w995 ich našlo 5.
Sapo: mne vôbec nevadí že je to "hlúpi telefon"
Filipito: nehovorím že tam je až tak dokonalá wi-fi anténa ale je tam určite lepšia ako na c905! dnes som to skúšal a kde my c905 našla 1-2 wi-fi tak w995 ich našlo 5.