Externy hardisk

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Externy hardisk

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ahoj, potreboval by som kupiť otcovi hardisk čo najväčší v povedzme prijatelnej cene. Vôbec ale vôbec sa do toho nerozumiem takže neviem čo a odkiaľ z netu sa oplatí kúpiť. Preto poprosím ak mi chcete pomôcť zamerajte sa podľa možnosti na čo najväčší lebo za par mesiacov uz asi 800gb zaplnil filmami. Za každú rozumnu radu k+. Diky
brm
Darca
Darca

Re: Externy hardisk

Príspevok od používateľa brm »

Doporučujem niečo od značky WD.... pre konkrétny typ sa už musíš rozhodnúť Ty, čo všetko potrebuješ.

V podstate v ponuke máš 2,5" disky, ktoré sú menšie, prenosnejšie, nevyžadujú externé napájanie, avšak sú drahšie...... alebo potom 3,5" disky, ktoré vyžadujú externé napájanie, sú o niečo väčšie, menej skladnejšie, avšak za určitú kapacitu zaplatíš možno aj o polovicu menej ako pri 2,5".

Ešte sa musíš rozhodnúť, aké rozhranie na pripojenie potrebuješ... či Ti postačí USB, alebo by si radšej už FireWire, eSATA, LAN... za každé jedno pripojenie navyše si samozrejme priplatíš.

Čiže si pozri cenníky, pozri si v akej sume chceš kupovať a niečo si vyber.....
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Teraz som kúpil známemu 2TB WD Elite či tak nejak sa volá, za 159 evri v alze. Imo dobrá cena. V ageme je ešte lepšia.

Jasné, linky :D

http://www.alza.sk/western-digital-my-b ... 138313.htm

a toto je alternatíva:

http://www.alza.sk/western-digital-my-b ... 138311.htm

myslím že v ageme pojdu po menej.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ten druhý, čo dal uplink mám doma...WD má aj 4TB disk, ktorý je ale 2x taký veľký a je aj omnoho drahší...potom majú 2,5" a z nich má najväčšiu kapacitu 1TB...rozhodnúť sa musíš ty, čomu dáš prednosť, či prenosnosti, alebo kapacite...
Napísať odpoveď