2012 koniec sveta?
-
Iron-Eddie
Light Professional
Re: 2012 koniec sveta?
Asi tým myslia tú časť zeme, na ktorú Slnko práve nesvieti.
Može to byt aj tak ale ja som si to myslel inak
mozno to je nepriama dvojpredpoved, a znamena to mozno, ze zem sa v tom case asi tocit uz nebude 
odporucam precitat ako je to s majskym kalendarom a rokom 2012. snad ludom co im ostali este zbytky zdraveho rozumu dojde. ak by boli otazky k clanku rad odpoviem
http://www.astro.cz/article/4378
http://www.astro.cz/article/4378
Jeden z mála rozumných príspevkov v tejto téme.
No ak to nebude v roku 2012 , tak urcite coskoro, ak sa ludia nespamataju ("tí hore" ..veduci)... Ved to vidno vo svete , same zaplavy, inde zase horucavi a poziare.. cela klima ide do .... a bude to len horsie a horsie
"priroda sa o nas postara"
"priroda sa o nas postara"
bu bu bu
2012 vam klope na dvere, uz sa to nestiha tak co. opat sa vymysli iny datum.. uz som prezil tolko koncov sveta, ze dalsi ma uz nerozhodi
Od noveho školskeho roka sa neučim nič zbytočne budem sediet pri zošitoch ked vedomosti nikde nevyužijem ked o 2roky je koniec sveta.bu bu bu
Ked si zoberieme napr ze utok na World Trade Center 11. septembra 2001 bola vlastne vopred pripravena vec s cielom zmanipulovat americky lud, vytvorit strach s terorizmu a popri tom im odobrat kopu prav a slobod. Americka vlada sama a naschval zabila 300 000 američanov v ten ony den 11. septembra!!!! Ziadny Bil Laden, al-Kaida!!! Kazda z budov bola vopred napakovana bombami ktore vybuchli tesne pred narazom lietadla atd.....vsetko iba akoze!!!!! A to som nespomenul ze v ten den zahadne nereagoval ani ochranny system NORAD ktory v pripade podobnych unesenych lietadiel okamzite posle na pomoc niekolko stihaciek!
Ked sa clovek zamysli nad tym aku ohavnost je schopne ludstvo a clovek ako taky urobit, je mi s toho zle!!! Nehovoriac o biologickych zbraniach, specialnych virusoch pestovanych priamo na likvidaciu cloveka atd atd atd....... Niekedy mi je az zle s toho ze som clovek a som jeden a ten isty druh s takymito hyenami!!!!
Zaver: nato aby nas znicila niejaka kometa, slnko, zbludeny asteriod, alebo cierna diera by muselo uplynut vela milionov rokov. Som toho nazoru ze to budeme my, ludstvo, ktore sa znici navzajom!
Ked sa clovek zamysli nad tym aku ohavnost je schopne ludstvo a clovek ako taky urobit, je mi s toho zle!!! Nehovoriac o biologickych zbraniach, specialnych virusoch pestovanych priamo na likvidaciu cloveka atd atd atd....... Niekedy mi je az zle s toho ze som clovek a som jeden a ten isty druh s takymito hyenami!!!!
Zaver: nato aby nas znicila niejaka kometa, slnko, zbludeny asteriod, alebo cierna diera by muselo uplynut vela milionov rokov. Som toho nazoru ze to budeme my, ludstvo, ktore sa znici navzajom!
Pozor na ne, aj keď to sú len nuly.Americka vlada sama a naschval zabila 300 000 američanov v ten ony den 11. septembra!!!!
ale sak sa sekol len o dva rady. to je este na konspiratora stale v norme 
3 000 samozrejme 
hlavne nech sa ten rok predava vsakze
http://e2012.deepsilver.com/shop/standard/index.html
-
javatar
Hardcore addict
tak pisatelom (rytcom?) majskeho kalendara dosla skala a povedali si, ze koniec sveta uz to dalej nepojde a teraz sa okolo toho robi velke halo
cital som uz vela teorii co sa ma vtedy stat a vyslo mi z toho jedine:
ak to pride (co si myslim ze nepride ale tak treba vymenovat vsetky moznosti) tak umriem (aj tak raz musim) a ak to nepride tak budem zit dalej az kym neumriem (takze nakoniec aj tak umriem)
cize nevidim sposob ako by to malo ovplyvnit moj terajsi zivot
cital som uz vela teorii co sa ma vtedy stat a vyslo mi z toho jedine:
ak to pride (co si myslim ze nepride ale tak treba vymenovat vsetky moznosti) tak umriem (aj tak raz musim) a ak to nepride tak budem zit dalej az kym neumriem (takze nakoniec aj tak umriem)
cize nevidim sposob ako by to malo ovplyvnit moj terajsi zivot
Header: s tym 11sept. suhlasim, len kedy ludom dojde ze amici utocia sami na seba...
3PO: dik za link idem si to precitat, doteraz som v tom ze im sice kalendar konci ale dalsi zacina.. idem mrk o kolko som sa sekol
3PO: dik za link idem si to precitat, doteraz som v tom ze im sice kalendar konci ale dalsi zacina.. idem mrk o kolko som sa sekol
-
matto204
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
V decembri 2012 bude presne taky isty koniec sveta, ako 3. svetova vojna čo sa "začala" v novembri 2010... 
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Za citát na konci prednášky o konci sveta si u mňa klub skeptikov vyslúžil ohromný rešpekt
Je vidno ako to berú s chladnou hlavou a inteligentným humorom 
Chcu na tom len zarobit.
my na slovensku prežijeme ved sme o 30 rokov pozadu