Cauko. Chcel som sa opytat ktora grafika je lepsi. Integrovana ATI Radeon HD 4200ktoru mam na doske alebo grafika ktora mi lezi v skrini nVidia GeForce 6600 GT.
Vopred dik
nVidia GeForce 6600 GT alebo integrovana ATI Radeon HD4200
Re: nVidia GeForce 6600 GT alebo integrovana ATI Radeon HD4200
ATI Radeon HD 4200! Ta gforce je už starý vehikel. Nechaj si 4200tovku a určite menej žerie.
Sám ju mám. No teda nieje to nejaký trhač ale stačí. Na bežné použitie a nenáročné alebo staršie hry je to ok. Len lepšia je tá verzia s vlastnou pamäťou na doske. Je o trochu rýchlejšia ako ta čo berie pamäť z RAM.
Sám ju mám. No teda nieje to nejaký trhač ale stačí. Na bežné použitie a nenáročné alebo staršie hry je to ok. Len lepšia je tá verzia s vlastnou pamäťou na doske. Je o trochu rýchlejšia ako ta čo berie pamäť z RAM.
myslim ze mam tu s vlastnou pamatou, ale niesom si isty ... tuto dosku mam MSI 785GM-E51. Je to ta s tou pamatou ?ptszm napísal:ATI Radeon HD 4200! Ta gforce je už starý vehikel. Nechaj si 4200tovku a určite menej žerie.
Obcas si zahram WoWko a zda sa mi ze tam mi to slo lepsie so starou grafikou, cize s tou nVidia GeForce 6600 GT.
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2010, 18:19)
Možno je o čosi rýchlejšia tá 6600vka. Ale predsa len, je to samostatná grafika aj keď staršia. Mne sa tiež jedna doma vála. Je to Radeon x1650pro. V hrách je silnejší ale radšej používam tú integrovanú. Ta 1650tka strašne peče. Tiež hrám na nej len WOW a nejaké nenáročné alebo staršie hry.
Kukol som to. Ta tvoja má len zdielanú pamäť. Ja mám tiež len zdielanú (doska gigabyte).OphusS napísal: myslim ze mam tu s vlastnou pamatou, ale niesom si isty ... tuto dosku mam MSI 785GM-E51. Je to ta s tou pamatou ?
Obcas si zahram WoWko a zda sa mi ze tam mi to slo lepsie so starou grafikou, cize s tou nVidia GeForce 6600 GT.
Možno je o čosi rýchlejšia tá 6600vka. Ale predsa len, je to samostatná grafika aj keď staršia. Mne sa tiež jedna doma vála. Je to Radeon x1650pro. V hrách je silnejší ale radšej používam tú integrovanú. Ta 1650tka strašne peče. Tiež hrám na nej len WOW a nejaké nenáročné alebo staršie hry.
no okej.. tak dik za infoptszm napísal://autoeditácia príspevku (29 Aug 2010, 18:19)
Kukol som to. Ta tvoja má len zdielanú pamäť. Ja mám tiež len zdielanú (doska gigabyte).
A pocuj ta tvoja Radeonka x1650pro je do AGP slotu ? ci sa mi len zda ?
6600GT je vykonnejsia ako integrovana HD4200
dikSapo napísal:6600GT je vykonnejsia ako integrovana HD4200
OphusS napísal: no okej.. tak dik za info![]()
A pocuj ta tvoja Radeonka x1650pro je do AGP slotu ? ci sa mi len zda ?
Je to do PCI-Express.