caute chcel by som si kupit tuto zostavu z eshopu pccko.sk hodim sem kody komponentov pretoze asi maju zapnute maskovanie takze neviem poslat priamy link na komponent:
Sú tieto komponenty kompatibilné? Bude zostava fungovať na 100%? Čo hovoríte na VGA je dobrá, bude mi ťahať nové hry na full grafike aspoň 3-6 mesiacov? Pokiaľ viete o nejakom inom komponente, ktorý nie je oveľa drahší a zvýši výkon napíšte.
Ešte sa chcem spýtať kde sa dajú kúpiť jednotlivé komponenty lacnejšie napr. by som si CPU kúpil inde RAM inde CASE inde atď...Samozrejme, že by mal byť daný komponent v takej cene, aby bola doprava komponentu zadarmo.
PS: zostava nebude len na hry takze ma nemusite upozornovat ze CPU je na hry zbytocne silny
- Všetko pasuje fungovať to bude.
- VGA je slabá na FULL efekty na 6 mesiacov. Aspoň ATI HD 5850 kúp k tým drahým súčiastkam.
- ceny v ostatných obchodoch si musíš sám porovnať. Je to len na tebe. Dá to dosť času.
PS: ja by som postavil PC na AMD. Za tie prachy by som tam dal 6 jadro a tú ATI HD 5850 alebo 5870. A asi by ta to vyšlo aj lacnejšie dokopy.
PS2: Je to len môj osobný názor. Nechcem ťa ovplyvňovať. Ten tvoj komp je delo. Len tú grafiku dorieš podla toho koľko budeš hrať hry.
Vedeli by ste mi niekto poradit lacnejsiu "lezatu" skrinu, ktora by bola samozrejme kompatibilna s ostatnymi komponentami?
Na inom fore mi poradili ze ten cooler nedosahuje v testoch az take dobre vysledky. Vedeli by ste mi poradit iny, lepsi pripadne aj lacnejsi, ktorý by bol samozrejme tiez kompatibilny s ostatnymi komponentami?
Vedeli by ste mi niekto poradit lacnejsiu "lezatu" skrinu, ktora by bola samozrejme kompatibilna s ostatnymi komponentami?
Na inom fore mi poradili ze ten cooler nedosahuje v testoch az take dobre vysledky. Vedeli by ste mi poradit iny, lepsi pripadne aj lacnejsi, ktorý by bol samozrejme tiez kompatibilny s ostatnymi komponentami?
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2010, 14:12)
takze uz mam tuto zostavu doma:
Som s tym celkom spokojny len ta VGA ma jemne sklamala neutiahne ani NFS Undercover na full grafike a full detailoch a rozliseni 1920x1080 (najvyssie ake zvladne monitor) to uz seka. Mozno by stacilo spravne optimalizovat VGA cez driver ale v tom sa moc nevyznam (pripadne mi mozete ohladom toho poradit) momentalne mam vsetko nastavene na najvyssiu kvalitu aby som vedel co to zvladne no a sprava sa to tak ako hovorim.
Takisto sa neda povedat ze by zostava bola nejak extra rychla sem - tam sa stane ze sekne nejaka aplikacia (prestane reagovať a caka na reagovanie) a celkova rychlost...proste nic extra.
Este sa chcem spytat co sa tejto zostavy tyka su nejake nejasnosti v biose neviem ci to mozem riesit v tejto teme alebo vytvorim novu v prislusnej sekcii?