Po zapnuti pocitaca CPU na 50%
Po zapnuti pocitaca CPU na 50%
zdravim , odvcera som si vsimol ze ked zapnem PC tak Cpu sa zdvihne na 50% bude tak ze prve jadro na 70% druhe 30 % alebo prve 0% a druhe 100% , v procesoch mi neukazuje nic co by si z procesora tolko bralo , a este je to tak ze ked PC zapnem tak chvilku to je na tych 1% a v zapäti sa to zdvihne ... nevie niekto pomoct ? prosim
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Po zapnuti pocitaca CPU na 50%
Klikni na zobraziť procesy všetkých užívateľov a skús použiť antivirus a antispyware
Pozri si procesy a nájdi proces ktorý najviac vyťaží tvôj pc, potom nahoď nejaký CCleaner, prečisti registre vymaž pomocou neho zbytočné dáta. Skús si nahodiť Superantispyware, updatnu databázu a daj full scan, po nájdení chýb fixni problémy reštartuj PC. Ak problém naďalej pretrváva nahoď si Avast/NOD32/Avira alebo hocičo alebo skús Eset Online Scanner a preskenuj PC.
Odporúčam Adaware. A ako už bolo spomenuté Ccleaner. Mne to pomohlo.SSemteXX napísal: Skús si nahodiť Superantispyware, updatnu databázu a daj full scan, po nájdení chýb fixni problémy reštartuj PC.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
istotne máš antivírus eset
ak hej tak odinštaluj a stiahni najnovší a ten nainštaluj, ja som mal ten istý problém jedna verzia esetu bola takáto chybná
ak hej tak odinštaluj a stiahni najnovší a ten nainštaluj, ja som mal ten istý problém jedna verzia esetu bola takáto chybná