Mafia 2
Re: Mafia 2
Bože nedávajte sem tieto screeny lebo ma nahovárajú na to aby som hru znova nainštaloval 
Tak či tak si ju neskôr nainštaluješ. Na nete sa čoskoro určite objavia posledné 3 misie so záverom, ktoré u predávanej hry neboli, vedľajšie misie viď. screen hore a veľa veľa iného. Takto sa podľa mňa aj naplní ten sľubovaný herný čas cca 20 hodín.SSemteXX napísal:Bože nedávajte sem tieto screeny lebo ma nahovárajú na to aby som hru znova nainštaloval
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2010, 18:17)
Inak tie misie môžete stiahnuť tu. Aj v tomto je Free Ride, no sú tam aj tie doplnkové misie. Je to celkom zabugované, keďže nie všetko mi funguje.
+ dajú sa nahrať aj jednotlivé misie, nie len kapitoly od začiatku
Hosi ako to je s DCL ? ked som si kupil mafiu cez steam ta lacnejsia verzia (50evri) budu dostupne alebo nie ?
Rados takze konecny dej sa moze este zmenit,,?? 
Pôvodne sa o Mafii hovorilo, že bude mať 4 rôzne konce a hráč počas hry bude musieť spraviť nejaké dôležité rozhodnutie. Samotná dĺžka hrania sa mala pohybovať okolo 20-25 hodín. A výsledok plnej hry? Jeden záver, žiadne dôležité rozhodnutie a za 10 hodín koniec. Ja osobne si myslím, že 2K príde s rôznymi doplnkami do hry, ktoré budú obsahovať rôzne príbehy, možnosti hry atď. atď. Samozrejme všetko ako platený obsah. Keby to chceli postupne zadarmo dávať, tak by to bolo logicky už v plnej hre.Acer01 napísal:Rados takze konecny dej sa moze este zmenit,,??
Samotný Dan Vávra, autor príbehu Mafia 1 a aj 2 odišiel z 2K, pretože Mafia 2 sa mu nepáčila. Niekto z hora asi začal určovať čo a ako treba robiť. Preto asi nie sú 4 spomínané konce ai.
A toto bolo vytiahnuté z dema:
# Chapter 15
Per Aspera Ad Astra
Oyster Bay, September 26th, 1951
# Epilog
High Time
October 18th, 1953
# Epilog
Friends for Life
July 22nd, 1955
# Epilog
A Family Business
January 18th, 1954
# The End
Chapter 15 je posledná kapitola, ktorú sme všetci hrali. To pod tým neviem čo presne je. Ale myslím, že sa to čoskoro dozvieme.
---------------
Schválne som pozeral na súbory Mafie 2, začal som u textoch. Je to zaujímavé. Môžete si to prečítať tu: http://tinypaste.com/bcc14
Nie je tam úplne všetko, len to zaujímavé pre mňa. A to najzaujímavejšie som označil červenou farbou.
V tej prvej várke to vyzerá na nejaké označenia misií. V druhej sa objavuje nákup pozemkov, áut a spotrebičov. Sú potvrdené aj tie DLCčka (s českými názvami). Potom ma zaujalo "Na ořezání klacku, oloupání jablka, i další věci!" - to by som tipol na nejakú kudlu alebo niečo také (samozrejme nič čo by zatiaľ hráč mohol vidieť/používať). Ďalej sú tam nejaké pomenované domy. Potom možnosti upraviť ďalej auto ako nastriekať nejaký vzor na auto, chromovanie atď. No a na záver možnosť kúpiť nemovitosť.
Nič, čo by sa objavilo v plnej verzii hry, ktorá sa začala predávať pred pár dňami.
Takže nakoniec to bude ako v GTA4-ke, čo sú tie 2 Datadisky doň.
-
xjojox2246
Star
dufam ze do mafie 2 budu vyrabat tolko datadiskov ako do sims 2 xDD

-
*****HERO*****
Guru wannabe
hypoteticky, ak nejake datadisky budu, bude to znamenat, ze kvoli kazdemu datadisku bude treba prejst celu hru znova ?
-
xjojox2246
Star
stacili by packy
pridavanie missii
Prosim vas, nainstaloval som si Mafiu 2 a vsetko co je k tomu treba, directx, physx a pri spusteni sa mi ukaze obrazok v strede obrazovky potom zmizne a naskoci cierna obrazovka s presypacimi hodinami v strede a za 2 sekundy vsetko zmizne a som spat vo windowse a nic sa nedeje.
ahoj. nainstaloval som si mafiu 2 a po cca 5-10minutach hrania mi hra spadne do windowsu.
pls..help!!!
pls..help!!!
prosim poradte hru spustim ale ked my uz nabehne misia tak mam tam len oblohu a dake blbosti preco?
http://tinypaste.com/1e8bc
Takže preskúmané ďalšie texty a na moje prekvapenie som našiel niekoľko veľmi zaujímavých vecí. Ak vás to zaujíma, DOPORUČUJEM si nájsť nejakú tú minútu a prejsť celý text. Ako predtým, aj teraz som vyznačil to najzaujímavejšie červenou farbou. Sem to spíšem po poriadku od začiatku.
Teleport – tak toto vôbec nechápem, uvidíme. Ďalej tu máme nejaké texty z misií. Úlohou je niekoho sledovať, pri zabíjaní nevinných vám klesne povesť. Jimmy Zámek bude mať asi niečo spoločné s DLCčkom Jimmy’s Vendetta. Aktivovat lov & Aktivovat únik bude tiež niečo s ďalšími misiami. V hre bude možnosť zapnúť nesmrteľnosť a niekde bude tiež možné vytvoriť spoločníka (niečo ako Joe a Henry v príbehu) a nepriateľov.
Zaplatit jízdné – no tu tipujem na taxík. Prečo? Lebo v hre ho bude možné používať! Ďalej: Nepamätám si, že by Vito umiestňoval niekde bombu (iba Joe keď išli po Clementem), je tam tiež Požádat o zaplacení a Otevřít rozvodnu. Z príbehu si na toto nespomínam. Potom je tu možnosť prehľadať práh, okno, pozrieť sa pod rohožku a poštovnú schránku. V hre som to neskúšla, možno to ide. No Poslat poštu bude asi niečo nové.
Vito sa môže aj schovávať. A to pod posteľ, do skrine, za závesy, do sprchy. A prichádzame k taxíku: Nastoupit do taxíku resp. nižšie Použít taxislužbu. Takže v hre naozaj BUD možné nastúpiť do taxíka a odviezť sa na určité miesto na mape. Ďalej môže Vito dať bezdomovcovi dolár (neskúšal som v hre) a Určit cíl – nejaké misie mimo príbehu. Tiež aj Ukradni obrněný náklaďák – toto v príbehu nebolo. Vito môže vyliezť na záchod.
Prekvapilo ma tiež Odejít z tělocvičny. Bude môcť cvičiť? Podívat se na plameňáky – v príbehu sa nevyskytlo.V hre bude tiež možné kupovať domy. Otočit teleskop a Otevřít/zavřít střechu bude asi súvisieť s Clementeho planetárioum (ale len moja domnienka).
Ďalej: v príbehu sa nikdy nevyskytla veta typu Joe je mrtvý. Toto bude asi súvisieť s Joeovými dobrodružstvami. Potom tu máme vetu “Tady nemáš co dělat. Tohle místo je jen pro členy.” – tiež to vidím na misie mimo príbehu. A k tomu bude asi patriť aj “Vstupuješ na přátelskou lokaci” resp. “Opouštíť přátelskou lokaci”. Nikdy počas príbehu mi nevypísalo, že opúšťam oblasť misie a musím sa do x sekúnd vrátiť. Ďalej tu máme nejakých gangsterov a možnosť cvičiť strelbu.
Toto sa už vyskytlo na internete, no je to tu znova. V hre je pravdepodobne multiplayer. Dokazujú to hlášky o zaplnenom serveri, zlom hesle, vysokom pingu a pod. Ďalej čo sa objavilo v jednom traineri sú zbrane na blízko ako nôž, boxer, páčidlo a pod. Tieto predmety sa naozaj v hre nachádzajú. Potom tam sú názvy misií z módu, ktorý vyšiel po Free Ride mod. A tiež očakávaný koniec. Po 15. kapitole Per Aspera Ad Astra sú 3 epilógy, no s rôznymi dátumami a nakoniec samotný Konec. S kúpou domu bude súvisieť “Realitní agent” a autá bude možné kúpiť v Autosalóne. To isté platí aj o nejakom obchode s Domácimi spotrebičmi.
V hre sú aj nejaké rodiny, neviem koho tým autori mysleli (aj nemecká rodina). Ďalšie prekvapenia sú “Metro” a “Tommy Angelo”. Neviem čo presne to znamená. Ďalej dôkazy o tom, že v hre je možné použiť taxík, je tam aj nejaký mód Rychlý boj, Rychlý závod a už odhalená Volná jízda. Áut sa týka tuning a možnosť nastriekať na auto nejaký vzor. Potom tu máme známe DLCčka, v čestine označené ako Balíčky a tiež Jimmyho vendeta, ktorá má vyjsť 31.8. a Joeove dobrodružství.
No a na záver nejaké položky, ktoré budú umožňovať nakúpiť zbrane, oblečenie, vybavenie, pozemky, autá, spotrebiče, jedlo. Hráč bude môcť vsadiť aj na závody chrtov a hrať Jimmyho vendetu resp. Joevo dobrodružstvá.
Takže preskúmané ďalšie texty a na moje prekvapenie som našiel niekoľko veľmi zaujímavých vecí. Ak vás to zaujíma, DOPORUČUJEM si nájsť nejakú tú minútu a prejsť celý text. Ako predtým, aj teraz som vyznačil to najzaujímavejšie červenou farbou. Sem to spíšem po poriadku od začiatku.
Teleport – tak toto vôbec nechápem, uvidíme. Ďalej tu máme nejaké texty z misií. Úlohou je niekoho sledovať, pri zabíjaní nevinných vám klesne povesť. Jimmy Zámek bude mať asi niečo spoločné s DLCčkom Jimmy’s Vendetta. Aktivovat lov & Aktivovat únik bude tiež niečo s ďalšími misiami. V hre bude možnosť zapnúť nesmrteľnosť a niekde bude tiež možné vytvoriť spoločníka (niečo ako Joe a Henry v príbehu) a nepriateľov.
Zaplatit jízdné – no tu tipujem na taxík. Prečo? Lebo v hre ho bude možné používať! Ďalej: Nepamätám si, že by Vito umiestňoval niekde bombu (iba Joe keď išli po Clementem), je tam tiež Požádat o zaplacení a Otevřít rozvodnu. Z príbehu si na toto nespomínam. Potom je tu možnosť prehľadať práh, okno, pozrieť sa pod rohožku a poštovnú schránku. V hre som to neskúšla, možno to ide. No Poslat poštu bude asi niečo nové.
Vito sa môže aj schovávať. A to pod posteľ, do skrine, za závesy, do sprchy. A prichádzame k taxíku: Nastoupit do taxíku resp. nižšie Použít taxislužbu. Takže v hre naozaj BUD možné nastúpiť do taxíka a odviezť sa na určité miesto na mape. Ďalej môže Vito dať bezdomovcovi dolár (neskúšal som v hre) a Určit cíl – nejaké misie mimo príbehu. Tiež aj Ukradni obrněný náklaďák – toto v príbehu nebolo. Vito môže vyliezť na záchod.
Prekvapilo ma tiež Odejít z tělocvičny. Bude môcť cvičiť? Podívat se na plameňáky – v príbehu sa nevyskytlo.V hre bude tiež možné kupovať domy. Otočit teleskop a Otevřít/zavřít střechu bude asi súvisieť s Clementeho planetárioum (ale len moja domnienka).
Ďalej: v príbehu sa nikdy nevyskytla veta typu Joe je mrtvý. Toto bude asi súvisieť s Joeovými dobrodružstvami. Potom tu máme vetu “Tady nemáš co dělat. Tohle místo je jen pro členy.” – tiež to vidím na misie mimo príbehu. A k tomu bude asi patriť aj “Vstupuješ na přátelskou lokaci” resp. “Opouštíť přátelskou lokaci”. Nikdy počas príbehu mi nevypísalo, že opúšťam oblasť misie a musím sa do x sekúnd vrátiť. Ďalej tu máme nejakých gangsterov a možnosť cvičiť strelbu.
Toto sa už vyskytlo na internete, no je to tu znova. V hre je pravdepodobne multiplayer. Dokazujú to hlášky o zaplnenom serveri, zlom hesle, vysokom pingu a pod. Ďalej čo sa objavilo v jednom traineri sú zbrane na blízko ako nôž, boxer, páčidlo a pod. Tieto predmety sa naozaj v hre nachádzajú. Potom tam sú názvy misií z módu, ktorý vyšiel po Free Ride mod. A tiež očakávaný koniec. Po 15. kapitole Per Aspera Ad Astra sú 3 epilógy, no s rôznymi dátumami a nakoniec samotný Konec. S kúpou domu bude súvisieť “Realitní agent” a autá bude možné kúpiť v Autosalóne. To isté platí aj o nejakom obchode s Domácimi spotrebičmi.
V hre sú aj nejaké rodiny, neviem koho tým autori mysleli (aj nemecká rodina). Ďalšie prekvapenia sú “Metro” a “Tommy Angelo”. Neviem čo presne to znamená. Ďalej dôkazy o tom, že v hre je možné použiť taxík, je tam aj nejaký mód Rychlý boj, Rychlý závod a už odhalená Volná jízda. Áut sa týka tuning a možnosť nastriekať na auto nejaký vzor. Potom tu máme známe DLCčka, v čestine označené ako Balíčky a tiež Jimmyho vendeta, ktorá má vyjsť 31.8. a Joeove dobrodružství.
No a na záver nejaké položky, ktoré budú umožňovať nakúpiť zbrane, oblečenie, vybavenie, pozemky, autá, spotrebiče, jedlo. Hráč bude môcť vsadiť aj na závody chrtov a hrať Jimmyho vendetu resp. Joevo dobrodružstvá.
Inac odist z telocvicne bolo tusim v Base
A to schovavnie myslim ze bolo pri zachranovani Lea, ja so msa neschoval a viem ez sa da do skrine pod postel atd
A to schovavnie myslim ze bolo pri zachranovani Lea, ja so msa neschoval a viem ez sa da do skrine pod postel atd
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Chalani ak tie informacie su pravdive mame sa naco tesit, fakt lutujem gtackarov ktori len kritizuju Mafiu2 a ju porovnavaju. Ked vyjde MP, + veci ktore tu spominal Rados budem mat dovod na kupu. 
Hej, to je možné. Už si všetko nepamätám.Pascalwb napísal:Inac odist z telocvicne bolo tusim v Base
A budeš si potom kupovať xyz vecí, ktoré budú vychádzať postupne? Keď každú maličkosť spoplatnia 2-3 eurami, tak to v konečnom dôsledku bude všetko drahšie ako samotná hra. Hráči s warez verziou hry budú mať prístup k týmto doplnkom takmer okamžite. Tým s originálkou sa to asi odomkne až po kúpení.Andrew007 napísal:Chalani ak tie informacie su pravdive mame sa naco tesit, fakt lutujem gtackarov ktori len kritizuju Mafiu2 a ju porovnavaju. Ked vyjde MP, + veci ktore tu spominal Rados budem mat dovod na kupu.
-
Space5800
Medium Professional
Ale vyskytla... bežne je joe nesmrtelny ale ja som ho raz zabil pri jazde autom a vtedy na mňa vybaflo joe je mrtvyrados915 napísal:http://tinypaste.com/1e8bc
Ďalej: v príbehu sa nikdy nevyskytla veta typu Joe je mrtvý.
//Som zvedavý čo vznikne z toho MP...
Mne sa to nestalo, tak neviemSpace5800 napísal:
Ale vyskytla... bežne je joe nesmrtelny ale ja som ho raz zabil pri jazde autom a vtedy na mňa vybaflo joe je mrtvy
A este vela tychto veci nemuselo fungovat, cize ich iba zrusili ale nevymazali odhential, v kode mafie 1 sa tiez nasli pozostatky MP napriklad, bude to este zaujimave sledovat co z toho vznikne, viac jak ten pribeh pomaly 
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Inač celkom a zaráža čo všetko v tej hre nehali deaktivovane . PCčkári to maju odomknuté hneď,to je otazka času. Ale na konzoliach budú za to na sto percent pýtať stovky bodov za dlcčka na odomknutie jazdy a podobnych vecí..
Takto do*eb dobru hru
// http://mafia2.scorpions.cz/ - druhá správa
/// Pascal - Ja neragujem na tie misie . Ale je dobre zname že mafia ma vela vecí ktore sa tvária že tam niesi a pritom tam sú . Preje mesiac,možno pár dní a bude tu prvé DLC za 10€ ktore odomkne dajme tomu free ride ^^
Takto do*eb dobru hru
// http://mafia2.scorpions.cz/ - druhá správa
/// Pascal - Ja neragujem na tie misie . Ale je dobre zname že mafia ma vela vecí ktore sa tvária že tam niesi a pritom tam sú . Preje mesiac,možno pár dní a bude tu prvé DLC za 10€ ktore odomkne dajme tomu free ride ^^