Talentmánia a Česko-Slovensko má talent

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Filein
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Talentmánia a Česko-Slovensko má talent

Príspevok od používateľa Filein »

Po takmer roku vákua, počas ktorého sa na našich najsledovanejších televíziách neobjavovalo nič hodnotné (ako už zvykom) na nás Prima, Nova, Markíza a JOJ-ka uplietli sieť v hlavných vysielacích časoch s mohutnou podporou delostrelectva, teda reklamy...veľa reklamy.
Skrátim to: očakávam opäť sračku, ktorú budu ľudia sledovať, lebo proste LEBO! Zase raz nanútená zlátanina, ktorej účastníci vylezú z kultúrnej stoky a ponúknu teáter, ktorý rozumných ľudí skôr zarazí ako naplní zážitkom. Deti nekritických rodičov a speváci(väčšinou) na zaplakanie. Navrch toho rádoby krutá porota, ktorá sa "vyzná" a neskutočný biznis z esemesiek...

Názory na tieto 2 relácie? (Osobne sa priznávam, že si nepozriem ani jedno vystúpenie talentov z ČSSR).
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Talentmánia a Absurdistán United má talent

Príspevok od používateľa Grim »

...televíziu nepozerávam...prospelo by aj ostatným...
Filein
Medium Expert
Medium Expert

@grim: Ja som obmedzil pozeranie na ČT2 a STV2; hlavne filmový klub na ČT2 je skvelý a je mi záhadou, prečo filmy ako napr. Le Dernier Trappeur alebo Persepolis sú na minoritných televíziách v čase 22:00-00:00 a odpady ako Disaster Movie a nemecké romantické filmy sú v hlavnom vysielacom čase...Holt budujú odčlenené elitárstvo :).
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Pozerať to nebudem. Telku pozerám minimálne - ak niečo pozerám tak tieto "Show" tam určite nie sú. Ale to, čo dnes predvádzajú Markíza JOJ je už moc. JOJ si zaplatili za SK/CZ má talent... no a čo? Nechápem prečo Markíza musí vysielať presne to isté len pod iným názvom. Prečo tam nepustia nejaký kvalitný film? A hlavne nejakú premiéru. Ja osobne by som to možno aj pozrel. (A určite by som nebol sám). Pri Lets dance to isté. Začne to vysielať Markíza a JOJ musí spraviť to isté...

DPC majú peňazí z reklám a oni pustia také hovadiny.
P.S. tým kvalitným filmom som učite nemyslel to, čo bolo včera (či kedy som to tam náhodou prepol) na Markíze- nedalo mi. To som musel napísať.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ja len tolko ze dnes som to pozeral tak ze som bol za PC a sem tam som prepol.. Markiza mala naozaj velku reklamu ( dokonca aj SMS posielali :D ) ale ta show nula bodov !!!
a jojka o nieco lepsia :)
1,5 boda :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Presne ja s vami súhlasím je to sprostosť a ešte po sebe opakuju + dajú to v rovnakom čase...

Už dávno som pozeral (tušim v Anglicku) neviem, ale bolo to úplne iné (fakt talenty) a hlavne na úrovni... keď tam prišiel niekto spievať tak fakt spieval pekne...

Ja kedže som sa strašne nudil a mudra sestra to pozerala tak som si to pozrel - odpor žiadny talent, spev na nič, tanec nepovažujem za nejaký talent kedže to zvládne každý (aj keď niektoré sú pekne, no nie na markíze a jojke)
Jediné čo tam bolo fakt dobré bolá pekná žena na bicykli (napr. sa postavila na sedačku a tak išla...), ostatne stalo za houby... Hanbil som sa nato pozerať
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Brainwash..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja som včera pozeral správy na Narkóze cez ich skvelý, nestabilný stream na Internetoch a dokonca správy (ktoré boli zväčša o ničom) boli prešpikované tými "talentmi" či čím a tak som sa k tomu dostal aj ja. Pozastavoval som sa nad tým, pretože tá reklama bola neskutočne otravná a pamätám si, že vrámci jednej tam moderátorka kráčala k akémusi pyrotechnikovi a počas toho mlela ostošesť totálne od veci. Spravil som facepalm, pretože som pochopil, že na Slovensku a v Čechách sa ešte furt nájde dostatočná banda ľudí, ktorých takéto prízemné "show" dokážu zabaviť. Po všetkých tých Superstars a iných trápnych reality shows sa u nás postupne rozrastá ohlupovanie takého rozmeru, aké je to v západných krajinách a počas dovolenky na Slovensku som dokoca videl aj reláciu, v ktorej akási sudkyňa riešila nejaké prípady priamo v telke, čo mi pripadalo neskutočne trápne. Telku ja síce už 5 rokov nemám, ale pri takejto frekvencii reklamného masírovania na to človek jednoducho natrafí, aj keď nechce...
Filein
Medium Expert
Medium Expert

Talentmánia má na ČSFD zatiaľ 7% a Česko-Slovensko má talent o 60% viac. Väčšina konštatuje, že Talentmánia je len nutný balast od novy a markízy ako protiútok na originál na prime a joj-ke...But I still don't give shit, aj keď Jan Kraus v porote je asi nom nom( ale aj Troška na mňa po vystúpení v Uvolnete se prosím pôsobil veľmi sympaticky, až na obhajovanie svojej slávnej trilógie).
Prílohy
mania.png
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja keď si raz za uhorský rok pustím TV, tak jedine TA3 (alebo History channel).

Tieto sračky na vymývanie mozgov by som určite nikomu neodporúčal. :wink:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

telku nepozeram, slovenske a ceske telky su pod moju uroven
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

tu este niekto pozera telku? :|
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

viem ze je to OT, ale vcera na markize uz boli ti dvaja gangstri z levic tusim? boli v uputavke, to som chcel akurat videt, lebo na youtube som nenasiel cele vystupenie.

// akoze tej markiza ozaj dr*e? oni to fakt chcu vysielat od stredy do nedele? to je chore. to bude tak len tento tyzden? alebo cela show az po finale?
tak to si radsej uz pozrem JOJ-ku a ich talent show, ta je len raz do tyzdna, a to sa da zvladnut.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

vendo napísal:tu este niekto pozera telku? :|
Na moje neskutočné sklamanie a znechutenie ju pozerá skoro v jednom kuse moja matka, ktorá je inak velmi vzdelaná a sčítaná. :( :(
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Včera som bol rozbitý po jednom festivale tak som si pozrel na začiatok Talentmániu, pretože začala skorej. Takýto odpad som už dlho nevidel. Úplne nudná okopírovaná šou s idiotským moderátorom. Následne s meškaním začínal CS má talent a to už bola iná káva - dobrý moderátori, príjemná porota, talenty boli fajn takže nemám čo vytknúť. Určite budem CS má talent pozerať každú nedeľu keď nebudem mať nič iné na práci.
PS: Tej markíze s novou úplne je*e. Oni to chcú fakt vysielať od stredy každý deň. Toto je totálna demencia.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Racius napísal:Na moje neskutočné sklamanie a znechutenie ju pozerá skoro v jednom kuse moja matka, ktorá je inak velmi vzdelaná a sčítaná. :( :(
a čo ma robiť? ja rád pozerám tv taktiež kopec ľudí ktorý sú v mojom veku, či si už zapnem primu (ráno Knight rider originálny) alebo prima cool, jojku(vcelku v pohode majú seriály) alebo aj markízu, nevidím natom nič zlé pozerať tv
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kym sa tie serialy dostanu na jojku, tak som uz aj zabudol, o com to bolo, kedze som to videl o rok-dva skor
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

on asi myslel slovenske seriali ktore aj ja rád kukam a te si skor ako v TV nevydel
typujem ze teraz budem brutalna K- vojna typu ze slovenske seriali su sračka
práveže slovenske ma dosť bavia mam dosť amerických serialov kde je každy mafian a každy ma zbran a podobne americke sračky
vdaka bohu ze JOJka konečne odkopava te kriminalky a dáva šancu slovenským serialom

a aby som nebol OT a česko slovensko som kukal a prečo nie ? ja sa natom zasmejem síce ked vidim ze niekto ide spievat tak prepínam lebo to fakt nemusim
Najviac ma zarazilo ze tu pišete ze je to dalšia trapna show ale videl som tu par ludi čo v inej teme ospevovali bailando alebo let´s dance čo je zas podla mna tan najnudnejšia show aku som kedy vydel aj zo superstár
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...Zaxman - myslíš seriály ako Ordinácia v ružovej záhrade?...ja keby som nagrcal na papier tak napíšem lepší scénár...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ja hovorím o JOJke
markizu možem vieš čo
hovorim o zábavnych serialoch ako mafstory alebo profesionáli
tak isto odsudene alebo ani panelak asi neni najhorši serial ked uz je tušim 3 rok na scene ?
teraz maju zas dalsie seriali ist nejake nove
hovorím otom ze jojka doniesla kupodivu life:najbohtsi policajt všetky časti a ten serial je pomerne novy respektive kym nezačalo pokračovanie na jojke tak nebolo ani na nete k stiahnutiu ....aspon ja som nenašiel
Napísať odpoveď