Čo nové by ste privítali na fóre?
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co by ste privitali nove na fore
Prave pisem z neho
tapalk pro.(htc desire).
ako sa to volá na iphonoch? lebo skúšal som do app store zadávať tapalk a neviem to nájsť
Tapatalk.com
-
Holubar
Darca
dnes ked som siel na forum cez desire, tak mi to hodilo spravu, ze je to kompatibilne s androidom a presmerovalo ma to na market, kde mala byt ta aplikacia, ale tam mi napisalo, ze ju nenaslo. Ako sa to riesi?
Musis mat platenu verziu. Ta nie je dostupna na markete pre Slovensko. Stiahni si ju z netu.
-
Nadeo
Guru wannabe
To youtube je pekne a vsetko, ale nebolo by lepsie to spravit tak ze to automaticky zobrazi youtube link ako taky nahlad? 
-
audiotrack
VIP
http://www.hojko.com/post1471234.html#p1471234Nadeo napísal:To youtube je pekne a vsetko, ale nebolo by lepsie to spravit tak ze to automaticky zobrazi youtube link ako taky nahlad?
To je také ťažké označiť kód myšou - CTRL+C - CTRL+V? 
bohužiaľ ten taptalk mi na ios4 nefunguje 
-
audiotrack
VIP
je to spravené, ak by boli chyby tak reklamovať. Regulárne výrzazy nikdy neboli mojou silnou stránkouNadeo napísal:To youtube je pekne a vsetko, ale nebolo by lepsie to spravit tak ze to automaticky zobrazi youtube link ako taky nahlad?
-
Nadeo
Guru wannabe
Nice, je to takto praktickejsie ako kopirovanie iba kusku linku do tagov 
-
audiotrack
VIP
no jo, pre vašu lenivosť som ja o dve hodiny šedivejší
Ale... enjoy!
za toto palec hore
neboj sa, tvoje 2 hodiny sa ti vrátia
neboj sa, tvoje 2 hodiny sa ti vrátia
-
Janio
Zablokovaný
No tak mňa napadli pár veci tak ich tu napíšem:
1. Uvital by som hore ako je profil, nastavenia... odkaz "domov" pretože keď prezerám niekoľko stranovú tému tak buď musím sa vracať späť, alebo vymazať všetko čo je je v url adrese za hojko.com
2. Neviem či to tu už bolo, alebo som to zazrel niekde inde, tiež hore ako je hľadať bol odkaz a ukazalo tam kto bol najdhšie prihlasený a aký čas stravil na hojku
3. Zoznam uživateľov
4. Nad uživateľovou karmou aby ukazovalo pohlavie poprípade ešte niečo (neviem videl som tu jeden SS a jemu to ukazovalo, ale mne nie a ani to neviem nikde nájsť, tak neviem v čom je chyba)
Bolo by možné niečo z toho spraviť ? (Ak to tu už je, len som si to nevšimol tak sa ospravedlnujem)
1. Uvital by som hore ako je profil, nastavenia... odkaz "domov" pretože keď prezerám niekoľko stranovú tému tak buď musím sa vracať späť, alebo vymazať všetko čo je je v url adrese za hojko.com
2. Neviem či to tu už bolo, alebo som to zazrel niekde inde, tiež hore ako je hľadať bol odkaz a ukazalo tam kto bol najdhšie prihlasený a aký čas stravil na hojku
3. Zoznam uživateľov
4. Nad uživateľovou karmou aby ukazovalo pohlavie poprípade ešte niečo (neviem videl som tu jeden SS a jemu to ukazovalo, ale mne nie a ani to neviem nikde nájsť, tak neviem v čom je chyba)
Bolo by možné niečo z toho spraviť ? (Ak to tu už je, len som si to nevšimol tak sa ospravedlnujem)
-
aughostino
Medium Professional
Janio:
1. ked kliknes na logo tak ta hodi na uvodnu stranku...
2. bud sa to zamietlo alebo to vedenie iba pripravuje
3. http://www.hojko.com/memberlist.php
4. pohlavie bolo tusim na starom fore, na novom (este) nie je

//Janio: v pohodicke
1. ked kliknes na logo tak ta hodi na uvodnu stranku...
2. bud sa to zamietlo alebo to vedenie iba pripravuje
3. http://www.hojko.com/memberlist.php
4. pohlavie bolo tusim na starom fore, na novom (este) nie je
//Janio: v pohodicke
1. tak klikni na logo fora alebo vzdy hore a dole mas "obsah fora"
2. zavislaci boli zruseni pri prechode na phpbb3 lebo to bola zbytocnost
3. nauc sa citat - zoznam uzivatelov v hornom menu je
4. pohlavie sa tu riesilo velakrat a imho zbytocnost + ludia by podvadzali a tak...
2. zavislaci boli zruseni pri prechode na phpbb3 lebo to bola zbytocnost
3. nauc sa citat - zoznam uzivatelov v hornom menu je
4. pohlavie sa tu riesilo velakrat a imho zbytocnost + ludia by podvadzali a tak...
-
Janio
Zablokovaný
aughostino, maki - hmm teraz som zahanbeny,
(zoznam uživateľov som si vôbec nevšimol
a na header ma kliknuť nenapadlo
)
A presne "zavislaci" sa to volalo mne sa to páčilo tak neviem, prečo zbytočnosť...
A čo sa týka pohlavie tak už viac krat sa mi stalo že ak tu bol niekto nový a pomýlil sa a raz napísal že je on, potom ona nevedel som čo je vlastne zač, takže to by to vyriešilo...
A presne "zavislaci" sa to volalo mne sa to páčilo tak neviem, prečo zbytočnosť...
A čo sa týka pohlavie tak už viac krat sa mi stalo že ak tu bol niekto nový a pomýlil sa a raz napísal že je on, potom ona nevedel som čo je vlastne zač, takže to by to vyriešilo...
-
hojko
Site Admin
Janio: Zavislaci bola uplna zbytocnost, uzivatelia ako hakker ci kibo si to nechavali bezat v praci s autorefreshom, takze tu boli akoze 24 hodin denne na fore. Okrem toho pri kazdom nacitani stranky sa musela do MySQL zapisat hodnota, teda cas, potom a to spocitalo..., navyse statistiky ako take neboli vobec presne a celkovo to bolo dost zbytocne. S pohlavym bol po prechode na phpBB3 problem, nefungovalo to, navyse si tu ludia schvalne davali opacne pohlavie - platilo to najma u muzov, ked si radi nastavovali zenske pohlavie.
Ja som hovoril o povinnom veku, že vraj tiež zbytočnosť, lebo by sa to nedodržiavalo, ale tak keby aspoň 50% uviedlo pravdivý tak by to bolo fajn...
Dovolím si povedať, že vek by si uviedli väčšinou len tí skalní a ostatní, napríklad čerstvo prihlásení, by si schválne napísali vyšší vek, aby pôsobili vážnejšie. Čo sa týka toho jadra, teda stálych prispievateľov, tak vek poznám a ak nie, tak sa dá veľmi ľahko určiť, aspoň približne, na základe príspevkov.
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2010, 18:45)
tak ma napadlo, nedala by sa kolonka "bydlisko" spraviť tak, aby sa dala prehodiť na "vek"? Teda ak si bude chcieť niekto napísať vek, tak si len prehodí "bydlisko/vek" a bude. Dúfam, že chápete, čo tým básnik myslel
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2010, 18:45)
tak ma napadlo, nedala by sa kolonka "bydlisko" spraviť tak, aby sa dala prehodiť na "vek"? Teda ak si bude chcieť niekto napísať vek, tak si len prehodí "bydlisko/vek" a bude. Dúfam, že chápete, čo tým básnik myslel