The Expendables I+II

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: The Expendables

Príspevok od používateľa Zaxman »

film som vydel a je to masaker no ja som sa natom dosť pobavil lebo je tam vela vtipných scén
kedže nechcem robit spoiler tak niečo ako bolo v trailery s smskou tak takychto haluz je tam viac ......a neradujte sa tolko stých hviezd niektory tam su doslova len nato aby spravili filmu reklamu ale moc tam nehraju .....
ale prosto stara dobra americka strielačka kde jeden chlapik rostriela celu armadu ale čo ked je tám takýchto chlapikov viac ? :D to je masičko
akurat ze tých prestrelok by tam mohlo byt viac
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Dnes si to idem pozrieť, na net hodili konečne nejaký kvalitný TeleSync, tak som zvedavý ;)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Meh...nepáčilo sa mi to, ale na druhej strane som si od toho priveľa nesľuboval...Príde mi to celé také umelé, iba zozbierať bývalé a terajšie hviezdy akčných filmov (ok, možno niekto by aj vyronil nejakú tú slzičku zo sentimentality), avšak poniektoré tam hrali totálnych šaškov (Jet Li), prípadne scéna s Arniem bola facepalm, no a ten dej...To všetko však nebolo vôbec nič oproti tej kamere - tak debilne natočené statické a akčné scény som ešte nevidel, všetko roztrasené ako Michael J. Fox, ešte aj obyčajné zábery na nejaký detail boli ako keby schválne nepresné a zabrali ho iba takým "pokývnutím" - no proste niečo otrasné. Hodnotenie by som ja osobne dal tak na 3/4 z 10, viac istotne nie. Škoda toho, mali na to čas, peniaze a aj dostatočný potenciál, škoda, že to Stallone takto skurvil...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

seth to kývanie respektive trasenie kamerov mohol aj ten čo to natačal ak to č osi kukal bola CAM verzia
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To, čo som kukal, bola kino verzia :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No však to, ja si nechcem skaziť film nejakým cam ripom, počkám si. :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ale veď - kino verzia, ako v kine...Videl som to normálne na veľkom plátne, presnejšie tu u nás v Leeds...Nedovolil by som si kritizovať takéto detaily po pozretí nejakej zašumenej CAM verzie natáčanej niekde na Ukrajine...
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

kedy to bude mat premieru v slovenskych kinach?
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

z3t napísal:kedy to bude mat premieru v slovenskych kinach?
bohuzial nikdy
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Bohužiaľ? ;D

Len mi nevrav, že ty čakáš na pozretie filmov až do premiéry hej, však zaostalé Slovensko nečakaj zázraky. Si to radšej pozrem po Anglicky ako keby som mal čakať aj rok na "slovenský" dabing, ktorý stojí velkú 0.
z3t
Medium Star
Medium Star

wtf? preco nebude ?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Pretože naši distribútori to nepovažovali za rentabilnú investíciu, alebo z nejakého iného dôvodu. Podľa poslednej aktualizácie databázy Expandables vôbec ani nie je prítomný v plánovaných premiérach, takže smola. Ešte je tu šanca, že ho vďaka veľkému záujmu zaradia do kín neskôr v limitovanom množstve, ale skôr nie, pretože recenzie nie sú nejako extra pozitívne a film v USA neláme práve rekordy v návštevnosti, takže skôr nie, plus to už dovtedy bude von aj na BluRay...
milos99
Novice
Novice

Príspevok od používateľa milos99 »

Našel jsem super věc! :D Nějaký blázni spočítaly kolik lidí už ve svých filmech naši hrdinové zabily :D:D Jestli vás zajímá kdo z nich jich zabil nejvíc tak se na to rozhodně mrkněte :D

http://www.termlifeinsurance.org/expendables/
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Kua, Lundgren je borec. Škoda, že tam chýba Arny. :(
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

ale som sklamany ze to nedaju do kin a budeme si musiet pockat na DVD. inak je to pre fandov stylu 80tych rokov nie 90tych.
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Ja som bol nadšený z filmu, ale veľmi ma sklamali Slováci, že to nedajú do kín. Boli tam geniálne hlášky a dostal som presne to čo som čakal. Paráda: :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Vie mi niekdo tu teoriu ze to na slovensku v kinach nebude aj niecim podlozit? Pretoze mi to znie ako pekna pic*vina, ved to nema logiku.
z3t
Medium Star
Medium Star

trosku som pohladal a nasiel som toto: http://www.continental-film.sk/sk/index ... iew&id=847 takze na Slovensku bude premiera 30.septembra :smt033
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ano, to som nasiel aj ja, prave preto sa pytam.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tá "pič*vina" pochádzala priamo od distribútorov (pretože na Moviemanii je updatovaná databáza s premiérami) a ako som už v predchádzajúcom príspevku spomenul, bola možnosť, že distribútori to predsa len zaradia do kín, hoci ešte nedávno to neplánovali, asi vďaka jeho "skvelým" recenziám. V databáze z 1 Júla sa Expendables nenachádzajú a pokiaľ máš o tom pochybnosti, kľudne ti zašlem databázu filmov, ktoré boli k prvému Júlu predbežne zaradené do slovenských kín. Keďže o film je ale zjavný záujem, tak sa k tomu priklonili. Takže logiku to má, či ju tam ty už nájdeš, alebo nie a my sme si to tu poniektorí nevycicali z prsta - je kopec filmov, ktoré sa do slovenských kín nedostavili iba na základe rozhodnutí distribútorov (z niektorých spomeniem napríklad Moon, prípadne zaradenie Faunovho Labyrintu rok po jeho svetovej premiére do slovenských kín iba preto, lebo získal 3 Oscarov, v dávnejších dobách Star Trek:Nemesis).

//mimochodom, neviem na čo to otvárajú s takým oneskorením, keď DVDscreenery a BR Ripy sú už tak či tak dostupné na Internetoch (nezvyknem uprednostňovať dvd pred kinom, ale v tomto prípade nevidím dôvod na návštevu kina)...
Napísať odpoveď