FIFA 2011 - NEXT GEN
-
master23
Light Professional
Re: FIFA 2011 - NEXT GEN
no podla mna fifa 11 bude lepsie ako pes 2011. to si myslim koli tomu ze FIFA 11 bude konecne next gen, a vyzera to tak,ze
FIFA 10 xbox360/ps3= FIFA 11 PC . takze to bude mna podla prva kvalitna FIFA na PC. mne kludne bude stacit ak sa teda fifa 11 naozaj vyrovna konzolovej FIFA 10. a fifa 10 na PC je totalny odpad, 09 sa mi viacej pacila.
a ten mod be a goalkeeper bude asi len na konzoly ze?
btw uz sa tesim na demo, vyjde 16.sept.
FIFA 10 xbox360/ps3= FIFA 11 PC . takze to bude mna podla prva kvalitna FIFA na PC. mne kludne bude stacit ak sa teda fifa 11 naozaj vyrovna konzolovej FIFA 10. a fifa 10 na PC je totalny odpad, 09 sa mi viacej pacila.
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
bude tam podla vás slovenská repre?
podla tohto čo som našiel nie.. http://n4g.com/news/548891/no-new-natio ... in-fifa-11
podla tohto čo som našiel nie.. http://n4g.com/news/548891/no-new-natio ... in-fifa-11
-
IamMartinQo
Star
No tak to zle myslíš, ak si nehral PeS tak ani nemôžeš potom vedieť čo je nadpriemerný futbal na PC, PES nem konkurenciu na futbale, a tie hry od Ea Sports sú vážne o ničom, česť výnimkám, NHL-ky a pod., FIFA aj keby bola na PC taká istá ako na xbox, tak sa PES-ku nevyrovná, každí rok sa teším na konečne nejaký dobrý futbal od EA a ako vždy sa nehoráne sklamem, ešte šťastie že tu máme Konami...master23 napísal:no podla mna fifa 11 bude lepsie ako pes 2011. to si myslim koli tomu ze FIFA 11 bude konecne next gen, a vyzera to tak,ze
tak to si sa preratal... keby ze je fifa taka ista ako na xboxe tak pesko nanu nema ani keby sa poskladalo... to hovoria aj PESkari... tento rok podla mna bude o nieco slabsia ako na xboxe ale lepsia ako vsetky fifi predtym...
-
master23
Light Professional
IamMartinQo:
no podla mna to bude take ako konzolova FIFA 10, takze FIFA 11 PC> PES2011 . to si fakt niekto mysli ze PES(hocijaky rocnik, aj
2011) je,resp. bude lepsi ako konzolova FIFA10 ? tak to si myslim ze nie. PES2011 sa nevyrovna konzolovej FIFA 10. takze FIFA 11 bude lepsia
ako PES 2011.
//a kedze hovoris, ze EA Sports nema ziadne dobre hry- (co nema, okrem toho, ze vyjde FIFA 11). tak ake ma konami dobre sportove hry okrem PES ? tusim ze ziadne. predpokladam, ze si hovoril o hrach od EA Sports na PC. a ak nie, tak porovnajme konzolove:
EA Sports, tak tam nema konkurenciu, lebo EA Sports maju FIFU, NHL aj Madden NFL + NCAA Football / Basketball. NBA neratam, lebo konzolovy basketbal sa mi viacej paci od 2Ksports.
a konzolova FIFA 11 nebude mat totalne ziadnu konurenciu v podobe PES.
a dodavam, ze hovorim o sportovych hrach, kedze hovoris o EA sports. a KONAMI nema ziadne sportove hry okrem PES.
no podla mna to bude take ako konzolova FIFA 10, takze FIFA 11 PC> PES2011 . to si fakt niekto mysli ze PES(hocijaky rocnik, aj
2011) je,resp. bude lepsi ako konzolova FIFA10 ? tak to si myslim ze nie. PES2011 sa nevyrovna konzolovej FIFA 10. takze FIFA 11 bude lepsia
ako PES 2011.
//a kedze hovoris, ze EA Sports nema ziadne dobre hry- (co nema, okrem toho, ze vyjde FIFA 11). tak ake ma konami dobre sportove hry okrem PES ? tusim ze ziadne. predpokladam, ze si hovoril o hrach od EA Sports na PC. a ak nie, tak porovnajme konzolove:
EA Sports, tak tam nema konkurenciu, lebo EA Sports maju FIFU, NHL aj Madden NFL + NCAA Football / Basketball. NBA neratam, lebo konzolovy basketbal sa mi viacej paci od 2Ksports.
a konzolova FIFA 11 nebude mat totalne ziadnu konurenciu v podobe PES.
a dodavam, ze hovorim o sportovych hrach, kedze hovoris o EA sports. a KONAMI nema ziadne sportove hry okrem PES.
No napr. ja už keď niekde vidím vyskakujúce logo EA Sports, ani nemusím zájsť do hlavného menu a viem, že PES-ku rovnakému ročníku výroby sa to nevyrovná.
no tak tato fifa 2011 bude lepsia ako pes 2011
-
2janci2
Medium Professional
chlapci, este to ani nevyslo a uz sa sa tu hadate, co bude lepsie... nechajte sa prekvapit
Ja osobne vyskusam obidve a potom skonstatujem, ale nebudem tu vopred vravet co je lepsie...
kedy ma byt demo a full ?
-
master23
Light Professional
demo na konzoly 15. sept, a na PC 16. septSaq.utd napísal:kedy ma byt demo a full ?
pna hra v Amerike 28. sept, a Europa+Azia 1.okt .
ale ak planujes stiahnut tak si myslim, ze 28. septembra to uz urcite niekde bude.
dnes o 22:00 by malo byt demo pre PC
super
a mne sa akurat ked vychadza fifa musela odpalit grafika
mohol by tu niekto pridat screeny? z dema od vas
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
pridam za 1hodinu 12 minut 
V adresáři FIFA 11 Demo\Game\fifasetup spusťte položku fifaconfig.exe a nastavte si správné rozlišení, detaily, atd.
Ja hru ťahať nebudem, ale nech to nejaký vášnivý PES fanúšik stiahne a napíše názor, som zvedavý. 
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
slubene screeny grafika naplno ide na 30fps ale nie je velky rozdiel ked si nastavite uplne plne detaily a prednastavene...zatial len 2 kusky