Mozilla Firefox
Re: Mozilla Firefox
Vyzera to celkom schopne ale ma to este svoje muchy. Mohli to spravit skor ako to ma Chrome. Kvoli tomu oranzovemu menu je zbytocne cela lista prazdna.
mozilla problem
mam takyto problem :
//obrázky do prílohy
da sa s tym nieco spravit alebo mam rovno preinstalovat celu mozillu?
//obrázky do prílohy
da sa s tym nieco spravit alebo mam rovno preinstalovat celu mozillu?
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: mozilla problem
1.obrazky pridavaj do priloh
2. chyba bude najskor v niektorom doplnku. Skus ich vsetky zakazat a restartovat firefox.
2. chyba bude najskor v niektorom doplnku. Skus ich vsetky zakazat a restartovat firefox.
-
Soviet
Darca
Ta nova beta sa mi zatial velmi pozdava 
V praci som si ju dal ako primarny prehliadac (doma nemozem kvoli addonom) a maximalna spokojnost..Sice sa mi zda, ze ma nejake problemy s nastavenim proxy servera..Sice ide v poriadku, ale casom, len tak z prdeli nejde net..
Stale ma vsak mrzi, ze Firefox nedokaze mat Webmailove rozhranie ako v pripade IE..
V praci som si ju dal ako primarny prehliadac (doma nemozem kvoli addonom) a maximalna spokojnost..Sice sa mi zda, ze ma nejake problemy s nastavenim proxy servera..Sice ide v poriadku, ale casom, len tak z prdeli nejde net..
Stale ma vsak mrzi, ze Firefox nedokaze mat Webmailove rozhranie ako v pripade IE..
Re: Opera (novinky, chyby, ...)
Aha ok tak dik a flashgot
A nevies ktory doplnok na toto stahovanie je taky najlepsi a najrychlejsi, najspolahlivejsi?
Dakujem
Ten downthemall je nanic ja som chcel taky doplnok co by vedel stahovat z upnito alebo rapidshare alebo ulozto...
tento mi len stiahnu stranku a to je vsetko
A nevies ktory doplnok na toto stahovanie je taky najlepsi a najrychlejsi, najspolahlivejsi?
Dakujem
Ten downthemall je nanic ja som chcel taky doplnok co by vedel stahovat z upnito alebo rapidshare alebo ulozto...
Chcem sa spýtať, či neviete o nejakom dobrom addone do FF, ktorý by pomenil Privátne browsovanie. Teraz je to tak, že ak ho zapnete, tak sa "schovajú" aktuálne taby a "zjaví" sa čisto len to prázdne private rozhranie. Keď to vypnete tak sa vrátia nazad taby, ktoré boli otvorené v klasickom neprivátnom rozhraní.
Nie je niečo také, čo by umožnilo, aby sa to správalo tak, že ak zapnem privátne browsovanie, "neprepíše" mi to aktuálne taby v neprivátnom, ale otvorí sa nové privátne okno, avšak v ktorom budú všetky nastavenia, záložky a veci tak, ako v klasickom neprivátnom rozhraní.
Jednoducho povedané niečo, čo by bolo ako privátne browsovanie aké má opera. Dám ctrl+shift+n a mám nové private window.
Inak je jeden takýto addon, ale ten otvorí síce nové private okno, ale bez nastavení. Čiže v ňom nemám ani len záložky a podobne.
Nie je niečo také, čo by umožnilo, aby sa to správalo tak, že ak zapnem privátne browsovanie, "neprepíše" mi to aktuálne taby v neprivátnom, ale otvorí sa nové privátne okno, avšak v ktorom budú všetky nastavenia, záložky a veci tak, ako v klasickom neprivátnom rozhraní.
Jednoducho povedané niečo, čo by bolo ako privátne browsovanie aké má opera. Dám ctrl+shift+n a mám nové private window.
Inak je jeden takýto addon, ale ten otvorí síce nové private okno, ale bez nastavení. Čiže v ňom nemám ani len záložky a podobne.
Re: Opera (novinky, chyby, ...)
DownThemAll sťahuje aj z rapidshare ak máš premium account. Či sťahuje z uložto a upnito neviem, pretože som z tade nikdy nič neťahal.maco54 napísal: Ten downthemall je nanic ja som chcel taky doplnok co by vedel stahovat z upnito alebo rapidshare alebo ulozto...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
V bete som našiel závažný bug:
Moja domovská stránka je google. Pôjdem na fórum ale v adresnej lište mám stále adresu google. Vôbec sa to neaktualizuje.
Máte ten problém aj vy?
//autoeditácia príspevku (12 Aug 2010, 12:07)
Opravené v Beta 3
Moja domovská stránka je google. Pôjdem na fórum ale v adresnej lište mám stále adresu google. Vôbec sa to neaktualizuje.
Máte ten problém aj vy?
//autoeditácia príspevku (12 Aug 2010, 12:07)
Opravené v Beta 3
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ináč ta beta je poriadna kópia opery 
-
Soviet
Darca
Potesilo ma v novej bete 4, ktora uz obsahuje aj Firefox Sync v sebe..Konecne rozumna vec, ktoru vyuzijem 
co je lepsie Firefox alebo IE? dlhe roky som totiz na IE iba zazeral ako na nekvalitny produkt MS a pouzival Firefox, ale dnes som skusil IE a zostal trochu sokovany, lebo mam pocit ze je lepsi a hlavne rychlejsi ako Firefox, co vy na to??
gogo956.. ak sa Ti zdá byť lepší a rýchlejší IE, používaj ho........ možno časom zistíš, že to až tak ružové nie je, hlavne keď sa Ti tam naťahajú rôzne lišty od výmyslu sveta (yahoo, google, skype....). Ale ak si skúsený užívateľ a vieš sa tomu brániť, nemáš problém. IE je na bežné použitie plne postačujúci.
..ja by som už IE používať nemohol, pretože by mi chýbalo to množstvo doplnkov, ktoré mám vo Firefoxe naťahaných, bez ktorých už prakticky neviem riadne surfovať po nete........ a keď chcem použiť nejakú inú alternatívu (Chrome), jednoducho mi strašne chýbajú.

..ja by som už IE používať nemohol, pretože by mi chýbalo to množstvo doplnkov, ktoré mám vo Firefoxe naťahaných, bez ktorých už prakticky neviem riadne surfovať po nete........ a keď chcem použiť nejakú inú alternatívu (Chrome), jednoducho mi strašne chýbajú.
tak to mas pravdu.Corn Flake napísal:Ináč ta beta je poriadna kópia opery
Mám otázku, napravo ako každý vo FF máte Google okno, kde sa dá rýchlo prehľadávať. Lenže tam keď niečo zadám tak mi to hodí Slovenský Google, dá sa to nejak nastaviť aby mi vyhľadávalo v holandskom google alebo v maďarskom? Mám tým na mysli google.nl/google.hu napríklad.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... ydownloads
Pozri tuto, na prvych strankach je google.de a potom google.fr, hadam dalej najdes aj svoje
Pozri tuto, na prvych strankach je google.de a potom google.fr, hadam dalej najdes aj svoje
Mockup FX4 a Opera 10.60 boli vydané v ten istý deň. Chceš sa naťahovať o hodiny?sterver napísal: tak to mas pravdu.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Konečne má už Beta 5 vyladenú HW akceleráciu. Predtým to bol des.
Ešte ani zďaleka nie je vyladená.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ja nemám s ňou žiadny problém...
Máš šťastie. Výkonovo ju však treba ešte vyladiť.