hladám meno umelca
hladám meno umelca
Presnejšie povedané by som ho aj mal ale je napisané tak že ho nedokážem prečítať a potreboval by som zistiť jeho meno v prílohe dávam jeho podpis z 2 obrazov; su z konca minulého storočia aspoň som si skoro istý hladám to už hrozne dlho a ešte som nikde nemal štastie. ďakujem vopred za hocijaký nápad ktorý ma dostane bližšie k cieľu
Re: hladám meno umelca
odfot cely obraz
tak tu sú nejsú práve vo veľkej kvalite. dúfam že i taka kvalita stačí
zial neviem to rozlustit
co uz ale vdaka za snahu
je to slovensky umelec?ten obraz je original?
áno podľa všetkého ano; tak my bolo povedané to ešte môj dedko kupoval to malo vtedy cenu embečky
a typujem že nekupoval fake aj ram všetko je ručná práca a áno slovenský maliar možno český maximálne.
tak ma napadlo este, ze by si mohol skusit kontaktovat galerie ... za pokus to stoji.
SNG Bratislava - [email protected]
Mozno bude niekto tak mily, ze ti tam pomoze.
http://www.zoznam.sk/katalog/Kultura-um ... e/Galerie/
SNG Bratislava - [email protected]
Mozno bude niekto tak mily, ze ti tam pomoze.
http://www.zoznam.sk/katalog/Kultura-um ... e/Galerie/
Snazim sa to rozlustit no nijak raz sa mi to nedari. Skusal som hladat podla poslednych pismen. Ale co som presiel slovenskych maliarov ani jedneho meno sa na tento podpis vobec nehodi.
Cize skus niekomu napisat kto sa do toho rozumie. Ale neverim ze to bude slovensky maliar.
Cize skus niekomu napisat kto sa do toho rozumie. Ale neverim ze to bude slovensky maliar.
rochedo ako som zistil mas pravdu ospravedlnujem sa ma to byť ževraj rakúsky možno nemecký maliar, moc sa ospravedlnujem za toto nedorozumenie a vďaka moc za snahu obom (karma +)
neviem ja tam vidim nejake Joan Rpiene. skus mi to poslat na mail [email protected]
vytlacim to a pojdem sa opytat do galerie v RK
vytlacim to a pojdem sa opytat do galerie v RK