Jeden chlapík ponúkal na inzeráte PS3 hru. Zaplatil som mu z môjho paypal na jeho paypal, ale hru neposlal a už nereaguje na maily. Mám šancu získať späť svoje peniaze? Ide len o 12 eur, ale aj tak. Čo ak už tie peniaze poslal na iný paypal účet? Pomôže mi v tomto polícia? Dajme tomu, že by nás podvedených bolo viac a už by to bol trestný čin.
Viem, že som spravil blbosť, ale tak hádam niekto poradí.
Paypal podvodník
Re: Paypal podvodník
Polícia ti nepomôže a je to zbytočné. Ja som bol tiež podobne okradnutý. Neviem ako presne funguje PayPal, no nie je tam nejaká možnosť bloknutia prevodu? Záleží teda kedy si zaplatil a ako dlho už nereaguje na maily. Mal by sa vyjadriť niekto skúsenejší. No šanca získať peniaze späť je asi malá.Cobra99 napísal:Jeden chlapík ponúkal na inzeráte PS3 hru. Zaplatil som mu z môjho paypal na jeho paypal, ale hru neposlal a už nereaguje na maily. Mám šancu získať späť svoje peniaze? Ide len o 12 eur, ale aj tak. Čo ak už tie peniaze poslal na iný paypal účet? Pomôže mi v tomto polícia? Dajme tomu, že by nás podvedených bolo viac a už by to bol trestný čin.
Viem, že som spravil blbosť, ale tak hádam niekto poradí.
práve naopak. šanca na získanie peňazí spať je na PP vraj dosť veľká. choď na detaily tej transakcie a uplne dole máš Have a problem with this transaction? We strongly recommend that you get in touch directly with your seller to resolve this. Otherwise, you can file a report in the Resolution Centre within 45 days of the transaction.
čiže klikni na ten resolution centre a tam si povyplňuj veci. potom napíš ako si dopadol
čiže klikni na ten resolution centre a tam si povyplňuj veci. potom napíš ako si dopadol
Ak sa nemylim , uzivatel fora Smejo mal s tym problem a podarilo sa mu to vyriesit, skus napisat jemu
.