kúpa cpu

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Raz0r123
Medium Expert
Medium Expert

Re: kúpa cpu

Príspevok od používateľa Raz0r123 »

jaj a ešte mám otázku.. PC mám doma po stole rozložený a zapínam ho tým coplíkom čo sa dáva ku HDD na master a slave tak si chcem kúpiť škatulu:) čo vy na toto?

http://www.alza.sk/raidmax-tornado-wbs-d142776.htm

http://www.pixmania.sk/sk/sk/1483887/ar ... I5ODQ1Mzk7
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vikko78 »

asi ten raidmax by som bral, ale toto sú v podstate osobné záležitosti, čo sa tebe páči..inak, čo sa týka kvality plechov a pod. tak by som išiel do tejto http://www.alza.sk/pocitacova-skrin-the ... 107827.htm
Raz0r123
Medium Expert
Medium Expert

j to bol prvy ktory som kukal..
na tom z pixmanie sa mi nepacia tie dvierka vpredu.. neprakticke to je..
ten thermaltake je dobry.. kedze mam bednu pod stolom tak sa hodia tie usb tam hore, ale cena je zas vyššia.
a ešte neviem ci to potiahne zdroj.. mam 530W, a 65W procesor + základná doska + GTS250 1GB ktora zerie 200W + RAM 2GB, chcem prikupit este 1GB (4 nechcem lebo 64bitový systém sa mi nepáči) + DVD-RW + SATA HDD a ešte ku tomu tá škatuľa:) ktorá predpokladám žerie viac ako 70...
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

ten zdroj to potiahne...ja mam 65wat cpu+mb+2x2gb ddr2+8800GTS 512mb pretaktovanú o 14%(tiež má prídavné napájanie)+ 1x1TB Sata HDD + 1x320GB Sata HDD+ fan 14x14cm (hore v skrini)+fan 12x12cm(na bočnici) + fan8x8cm v predu pred hdd+ pridaný jeden fan na grafe 9x9cm + katoda červená (ktorú zapínam len občas).....tie fany mi síce idú len na cca pol otáčok kvoli hlučnosti, ale na toto všetko mám 450watový zdroj Eurocase.... a "zatial" šlape ako hodinky, takže o tvoj zdroj sa neboj. :)
Raz0r123
Medium Expert
Medium Expert

jaj uz mam to CPÚ dóma a je to fasa rychlost:D oproti tomu co som mal:)) no a este ku tomu mam 1TB HDD ako ho mam naformatovat? (ntfs.....) skúšal som FAT32 ale píše mi na všetko večšie ako 1GB alebo tak nejako ze to je prilis velke! co sa tyka NTFS tak je to windowsowsky formát a neviem či ho podporuje Linux... ak nie tak aspoň dáke updaty na ubuntu..?
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

vikko78 napísal:to máš pravdu, že oproti tvojmu dvojjadru ti každé trojjadro zvýši skóre v 3Dmarku a čo sa týka taktovania, tak ako som písal, tak s tvojou doskou sa nepohneš, tiež mam tento problem a budem ho riešiť až kúpou novej mb+cpu.
Skor by som povedal, ze procak na to nie je dobry. Ja som mal AMD Athlon X2 5600+ 2.8GHz s doskou MSI K9A Platinum (v tej dobre to bola velmi dobra doska) a tiez ma te nCPU daleko nepustil. Dal som ho na max 3.1Ghz, viac neslo. Samozrejme aj doska hra svoju ulohu, ale aj procak.

Raz0r123: Ktory CPU si nakoniec zobral?

Linux pouziva iny filesystem ako Windows. Instalacia je dost zlozita, ja som s tym mal dost velky problem (bolo to uz par rokov do zadu). FAT32 sa pouziva vo Flash diskoch (USB kluce, SD karty...) na system je to absolutne nevhodne, asi by si to tam ani nedostal. Neviem. Fat32 pouzival Win 95 asi aj 98.
Raz0r123
Medium Expert
Medium Expert

mam Athlon II X3 3GHz rev. C3
a mam problem...
z tohoto potrebujem vytĺcť tlačítko speť..

stránka:
<tr class="buttons">
<td id="save">
<input type="submit" name="sSave" value="$lang[Save_basket]" class="submit" />
</td>

#2:
if( $config['basket_page'] == $iContent ){
// basket
if( isset( $_POST['aProducts'] ) ){
// save basket
$oOrder->saveBasket( $_POST );
if( isset( $_POST['sSave'] ) ){
setCookie( 'sCustomer'.LANGUAGE, md5( $_SESSION['iCustomer'.LANGUAGE] ), time( ) + 259200 );

namiesto vyznačeného potrebujem script ktorý vráti stránku predtým
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

To som rad, ze ten CPU dobre slape.
No s hentym ti uz ja neporadim, vobec netusim co si teraz napisal :D
Raz0r123
Medium Expert
Medium Expert

:D no to je skript ktorý vytvára tlačítko na webe.. ale ja to chcem prerobiť, lebo teraz uloží košík na eshope:D chcem to zmenit na tlacitko spet..

Gratulujte mi! Starý procesor athlon 64 x2 2,5GHz, po záruke, som predal za 30€! konecne:D
Napísať odpoveď