Len sa zahráva somnou?
Len sa zahráva somnou?
Čaute mam taky problem s priatelkou, ktorý trvá už viac ako dva tyzdne. No v podstate to ona robila aj davnejsie, ale to sme sa ešte nepoznali,
Chodíme spolu vyse 2mesiacov od konca skolskeho roka nejak...ale to neni podstatné.
Vsetko bolo medzi nami normalne ako v kazdom normalnom vztahu. Ale posledne tyzdne sa poamly ale iste meni. Byvame tak 2-3x tyzdenne spolu, proste nie nasilu ale tak ze si zavolame ze ci nejdeme von a ideme.
No ale uz sme spolu neboli presne 18 dni. Tak prvý tyzdden to ani neratam to bola s rodinou na dovolenke v Taliansku, ale tich 11dni je uplne zvlastnych.....vypisovala mi ako sa uz tesi na mna, ze budeme teraz konecne spolu...ale vzdy prisiel ten den ked sme mali byt spolu a v ten den sa mi ani neozvala...za par dni to iste...mojo srdiečko budeme spolu dneska?...pridem naobed...no bol cas ked mala prist..samozrejme nic....volam pisem...nic...vecer sa akurat napojila na net a napisala chabu vyhovorku .....
Samozrejme moze sa to stat...ale vcera ked to spravila po siesty krat tak som si povedal tu mi cosi nehra..Nieco podobne mi uz davnejsie spravila...ja som si povedal ze ak sa mieni hrat somnou tak jej to poviem ze nech sa uvedomi, alebo sa asi rozideme....no bol som na nu nahnevany ze mi toto robi...ale prisiel vzdy cas ked sme boli spolu...ja uz som jej to chcel povedat...no vzdy vzdy som nie ze nenabral odvahu, ale proste ja ju tak neskutocne milujem, že by som to nedokazal ju poslat prec.
Tak sa bojim ze ona to zacala zneuzivat....
Preto sa chcem opýtať, stretli ste sa s niecim podobnym, ze vsetko robite pre vasu polovicku a ona to len tak zneuziva?...a vy jej to zakazdym ako ja odpustite?....alebo poradte mi co robit....
dikes
Chodíme spolu vyse 2mesiacov od konca skolskeho roka nejak...ale to neni podstatné.
Vsetko bolo medzi nami normalne ako v kazdom normalnom vztahu. Ale posledne tyzdne sa poamly ale iste meni. Byvame tak 2-3x tyzdenne spolu, proste nie nasilu ale tak ze si zavolame ze ci nejdeme von a ideme.
No ale uz sme spolu neboli presne 18 dni. Tak prvý tyzdden to ani neratam to bola s rodinou na dovolenke v Taliansku, ale tich 11dni je uplne zvlastnych.....vypisovala mi ako sa uz tesi na mna, ze budeme teraz konecne spolu...ale vzdy prisiel ten den ked sme mali byt spolu a v ten den sa mi ani neozvala...za par dni to iste...mojo srdiečko budeme spolu dneska?...pridem naobed...no bol cas ked mala prist..samozrejme nic....volam pisem...nic...vecer sa akurat napojila na net a napisala chabu vyhovorku .....
Samozrejme moze sa to stat...ale vcera ked to spravila po siesty krat tak som si povedal tu mi cosi nehra..Nieco podobne mi uz davnejsie spravila...ja som si povedal ze ak sa mieni hrat somnou tak jej to poviem ze nech sa uvedomi, alebo sa asi rozideme....no bol som na nu nahnevany ze mi toto robi...ale prisiel vzdy cas ked sme boli spolu...ja uz som jej to chcel povedat...no vzdy vzdy som nie ze nenabral odvahu, ale proste ja ju tak neskutocne milujem, že by som to nedokazal ju poslat prec.
Preto sa chcem opýtať, stretli ste sa s niecim podobnym, ze vsetko robite pre vasu polovicku a ona to len tak zneuziva?...a vy jej to zakazdym ako ja odpustite?....alebo poradte mi co robit....
dikes
-
qwerty-xyz
Re: Len sa zahráva somnou?
ty si debil? .... to akoze holka sa s tebou takto hrajka a ty si to nechas? si normalny? okamzite protiutok, a zisti co je vo veci, ked je to kráva ser na nu, pride dalsia,....Rachman napísal:Čaute mam taky problem s priatelkou, ktorý trvá už viac ako dva tyzdne. No v podstate to ona robila aj davnejsie, ale to sme sa ešte nepoznali,
dikes
nemozes byt taky makky,.... jezisi kriste
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
dva mesiace nie je zas tak dlho, a keď takéto čosi stihla behom tej krátkej doby spraviť už 6 krát, tak neviem či sa niekedy zmení. Buď je nezodpovedná, alebo ju to za tebou neťahá tak ako by malo. Oboje ale bude problémom vo vzťahu. Určite jej povedz že ti to vadí, treba byť úprimný a nie tolerovať niečo len preto že si (možno) neuvedomuje ako ti ubližuje.
Ešte by som sa rád spýtal na váš vek. Píšeš, že po škole. To ale môže byť stredná aj základná, a je to veľké vekové rozmedzie, takže neviem či sa bavíme o platonických láskach v 13, alebo týnedžerských láskach na strednej
Ešte by som sa rád spýtal na váš vek. Píšeš, že po škole. To ale môže byť stredná aj základná, a je to veľké vekové rozmedzie, takže neviem či sa bavíme o platonických láskach v 13, alebo týnedžerských láskach na strednej
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
ano...stretol som sa s dacim podobnym...a vlasnte s rovnakym, pretoze som ju tak miloval a sice stale milujem, ze som jej vsetko odpustil a ona, nwm ze ci zneuzivala, ale proste...zneuzivala v tom zmysle, ze si dovolovala a vedela, ze ju neposlem do teplych krajin (aj ked ona si to mozno tak neberie, ale je to tak). Ja som ju nikde neposlal az nakoniec ona poslala raz mna za to, ze uz ma nelubi, o tyzden ma znova lubila tak som jej dal dalsiu sancu (napriek mojmu presvedceniu, ze ludia si zasluzia druhu sancu no ja ju nedavam). Mimochodom pred tym sa mi stavalo to co tebe, ze dajak si na mna nemohla najst cas ani za boha. Mno ale o 3 mesiace sa so mnou zas rozisla, bo stereotyp (toto je na dlhsie), tak som za nou pribehol na druhy den...a o tyzden ma poslala dpc zas, ale to uz nepovedala, ze ma nelubi, ale odpoved na tuto otazku som sa ani po troch mesiacoch nedostal, tak ze asi stejny problem. IMHO...posli ju do teplych krajin, ako pise auditotrack, ked to spravila po dvoch mesiacoch tak to bude robit furtom.
-
bolek
Guru
Pripájam sa k názorom, čo tu odzneli. Pekne na rovinu jej napíš, že máš dosť toho, ako sa s tebou zahráva. Keď to spravila raz, je veľká pravdepodobnosť, že sa to bude opakovať. Najlepšie by bolo si to vydiskutovať, ale ťažko povedať, či sa ti bude vyhýbať a očakávam, že sa bude len vykrúcať a pod. Takže radšej by som to ukončila, lebo vzťah by mal byť vyrovnaný a mal by si byť šťastný a nie sa niečím v kuse trápiť.
Ze kedy si clovek hlada lacne vyhovorky a vyhyba sa tomu druhemu jak cert krizu..osobne tipujem ze ti asi nieco vyviedla a boji sa ti pozriet do oci alebo je v prusery..mozbyt ma momentalne nejake problemy aj to sa babam casto stava.. ..mozno aj oboje dohromady ..a mozno celkom nieco ine na pricine..x variant..ale nic dobre to nebude..
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Mno, v prvom prispevku som sa nechal trocha uniest. V prvom rade sa s nou porozpravaj a ak sa bude vykrucat a nebude mat dajako zajem nic riesit a nebude ti chceit dat normalnu odpoved, tak az potom ju posli do tepla...
Ak by sa stalo, ze by prisla potom prosit, tak jej dalsiu sancu nedavaj aj keby na kolenach prosila a slubovala, ze to bude inak...pretoze NEBUDE. Ak daco take robi teraz tak to ma proste v povahe sa tak spravat a napriek nwm akym slubom by to zopakovala.
Ak by sa stalo, ze by prisla potom prosit, tak jej dalsiu sancu nedavaj aj keby na kolenach prosila a slubovala, ze to bude inak...pretoze NEBUDE. Ak daco take robi teraz tak to ma proste v povahe sa tak spravat a napriek nwm akym slubom by to zopakovala.
Nenechaj ju, nech si Ťa obmotá okolo prsta, to je to najhoršie 
Skús s ňou začať hrať tiež nejakú hru...ignoruj ju, potom si ťa bude viac vážiť. A popri tom by som si hľadal potenciálnu náhradu za ňu 
-
PhYs0c
King
aj mňa by zaujímal ten vek a rada by bola potom prispôsobená tomu veku.. ty ju miluješ, mám pre teba zlú správu, niekedy to nestačí (asi aj preto sa hovorí láska nie je všetko), čo sa týka jej, podľa toho čo hovoríš, to vyzerá tak, že nemá záujem.. a keď nemá záujem, to je dosť veľký problém a snaha sa v tomto prípade bude len ceniť avšak nič viac.. dôležité vo vzťahu je to či obaja chcú, keď chcú tak sa snažia, rozprávajú sa a keď toto dokážu tak to je polka úspechu. vzťah je náročná vec, ktorú si treba pestovať, ľahko sa radí ale ťažko sa t ovšetko dodržuje.. vždy je to o tých dvoch a o tom či chcú. ja osobne pred vyše rokom som sa dal dokopy s kamoškou, rozumeli sme si blablabla ale vo vzťahu to už bol väčší problém, nezhody atď. o láske vtedy ani nebola reč, zistili sme že si nerozumieme v mnohých veciach ale chceli sme aj napriek tomu ostať spolu, možno preto že to prerástlo do lásky, problémy však naďalej trvali ale vždy sme sa vedeli porozprávať, vysveliť si to a vyriešiť to pretože sme chceli! bola kríza, aj tú sme prekonali, takisto sme si boli vedomí a aj stále sme, že keď sa rozídeme tak už priatelia nebudeme a zatiaľ to chvalabohu nechce ani jeden z nás, sme spolu rok aj 2 mesiace.. a dovolím si tvrdiť že vďaka tomu že sme obaja chceli a nevzdali to.. ty keď si zamilovaný ale je to krava (sry ale píšem ako mi jazyk narástol) pošli ju niekam, ver tomu že sa zamiluješ zase v tom lepšom prípade do niekoho kto nebude krava a nebude robiť somariny a budeš určite spokojný
potom ti už len zostáva sa snažiť neprísť o ňu, samozrejme jej takisto..ak je táto taká ako hovoríš a myslíš že sa nezmení tak ti za to nestojí a ani to nemá cenu a čím skôr to skončíš, tým skôr sa prestaneš trápiť 
Rachman
rob to iste. Bud rovnako nezodpovedny ako ona. Na niecom sa dohodnite a ty to nedodrz, nech sa zobudi.. Problem je ze si na nu viac namotany ako ona na teba a zda sa ze sa jej paci to zneuzivat.
rob to iste. Bud rovnako nezodpovedny ako ona. Na niecom sa dohodnite a ty to nedodrz, nech sa zobudi.. Problem je ze si na nu viac namotany ako ona na teba a zda sa ze sa jej paci to zneuzivat.
-
Blackangel
Light Star
vsak ked je namotany xD tak on to nezneuzije xD teda neni to jednoduche pretoze on citi ze to neni dobre pre nu xD
podla prveho prispevku. ak sa da, vypras ju a posli do prd_ele...
NO MERCY !
NO MERCY !
vek : >~16 - je to maximalne divne, okamzite sa snou stretni a seriozne porozpravaj
<~16 - chce ti dat kosom a nevie ti to dat najavo
<~16 - chce ti dat kosom a nevie ti to dat najavo
Takto vam to zhrniem, za prve 2mesiace co sme boli ako kamosi spolu sme sa raz rozpravali ze ci bysme nekedy spolu chodili- povedala mi ze som fakt dobry kamarat, aj by si to vedela predstavit, ale bala by sa predstavy ak by sme sa rozisli ze by prisla aj o chalana aj o dobreho kamarata. No pokracovali sme dalej v kamaratstve...nebol som sklamany. Lebo aj to nase kamaratstvo nebolo len take obycajne...bolo to nieco na hrane. No o dalsie 2 mesiace, teda po 4mesiacoch kamaratenia sme zazili najkrajsi spolocny den - spravali sme sa skoro ako keby sme spolu chodili. Mozno tomu chybalo to ze som sa jej neopytal ci chce somnu chodit. No ja som pochpil že to uz asi nikdy nepojde, ze som u nej vecny kamarat.
Potoms me sa 4 mesiace neuvideli, a hned na prvy moment co sme boli po tej dobe spolu vedeli sme ze sme si cele 4mesiace chybali, vyrozpravali sme si vsetko. No a o tyzden sme zacali spolu chodit....nemala ziadne obavy. No bal som sa ze je to prirýchlo, a aj sa stalo.
Ako pisal Physco, ci ako sa vola
....viem ze ma urcite mala rada, isto ma aj lubila, alebo bola skor zalubena...no urychlili sme to. Lebo za tich 10 mesiacov co sa pozname, som jej nikdy neubližil, nic zle nespravil a prvy vybuch - sprosta sprava ktoru som jej poslal toto vsetko pokazilo.
Asi aj viem, preco mi hned na rovinu nepovedala ze je KONIEC - asi verila tomu ze ju to prejde, no uz tam z jej strany neboli tie city.
Ja viem, keby ma skutocne lubila, tak sa to da prekonat....no vravim asi sme to s tim chodenim urychlili.
Teraz opat zas nebudeme nejake tyzdne ba mozno aj mesiace spolu....no neviem ked s apo urcitej dobe stretneme ake to bude.
Potoms me sa 4 mesiace neuvideli, a hned na prvy moment co sme boli po tej dobe spolu vedeli sme ze sme si cele 4mesiace chybali, vyrozpravali sme si vsetko. No a o tyzden sme zacali spolu chodit....nemala ziadne obavy. No bal som sa ze je to prirýchlo, a aj sa stalo.
Ako pisal Physco, ci ako sa vola
Asi aj viem, preco mi hned na rovinu nepovedala ze je KONIEC - asi verila tomu ze ju to prejde, no uz tam z jej strany neboli tie city.
Ja viem, keby ma skutocne lubila, tak sa to da prekonat....no vravim asi sme to s tim chodenim urychlili.
Teraz opat zas nebudeme nejake tyzdne ba mozno aj mesiace spolu....no neviem ked s apo urcitej dobe stretneme ake to bude.