Talentmánia a Česko-Slovensko má talent

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Talentmánia a Absurdistán United má talent

Príspevok od používateľa audiotrack »

zmenilo sa to tu na tému "pozeráte telku" a "seriály v tv". Takže ak sa nemienite baviť o talentmánii a československo má talent, stačí reportnúť aby sa to tu zamklo a diskutujte v téme ktorá má niečo spoločné s tým, o čom píšete. Posledných 5 alebo 6 príspevkov nemá s témou absolútne, ale absolútne nič spoločného
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Talentmánia a Absurdistán United má talent

Príspevok od používateľa Mek »

Mne sa dari tieto talentmanie a superstary s prehladom ignorovat (ako vlastne celu TV). Iba vcera som nahodou pozeral film na joj plus (co bola v podstate aj tak len kratka prestavka medzi reklamami), a v rohu vedla loga odpocitavali cas do zaciatku tej ich trapnej show... to je uz teda riadne omg...
Len raz som mal tu "cest" vidiet kusok superstar a hanbil som sa aj za ucinkujucich aj za porotu, vsak to sa neda pozerat.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Talentmánia a Česko-Slovensko má talent

Príspevok od používateľa mirak2 »

nepozeram to, nemam telku vdaka nagravision3 ale dostalo sa ku mne cez fb toto: a myslim ze to nie je az take zle
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

mirak2 napísal:nepozeram to, nemam telku vdaka nagravision3 ale dostalo sa ku mne cez fb toto: a myslim ze to nie je az take zle
Byvaju nedaleko teba ;)
Chodia na moju skolu a pamatam sa na ich prve vystupenie asi pred troma-styrmi rokmi. Isli hore :)
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

No čo sa mi najviac páčilo, boli práve tí chalani :aasmile1:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

hmm nechcem byt hajzel ale povecme si pravdu keby neboli slepy tak tu každy píše ze priblble decka sa hraju na reperov a gangstrov
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

A ja uz teraz vidim tie tracky so slovenskymi pseudorapermi (H16, Dramatikz...) ze ako s nimi oni sucitia... tak isto to bolo s Mojou Recou a Gyongyi Bodysovou ci jak jej meno.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

poveDZme si pravdu, ti dvaja si to davaju celkom dobre a skutocne sa na nic nehraju
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Nie som znalec HIP HOPU , no podmaz , text aj to frazovanie sa mi lubilo ...
Respect !!!
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ja tiež niesom znalec hip-hopu a mne sa to totálne nelúbilo...
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

tieto akože "šou" totálne ignorujem..hlavne markizacku...vrchol komerčnosti
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Jeeeežiši....ja by som to strieľal, facepalmy rad radom - pozrel som si to video tej holky na bicykli a následne reakcia tej "poroty" - "ZOMG, musím sa najprv spamätať, srdce mi búši, idem sa rozplakať, buuuuu, omg"...To sa ani slovami nedá proste opísať, tieto citové výlevy takzvanej poroty nad niečím, čo dievčina celý život cvičí - nie žeby som nemal rešpekt voči takýmto skillz, ale tak SRSLY - to už nemajú tí ľudia čo robiť? Veď holka od malička robí krasojazdu na bicykli, robí to aj profesionálne, keďže sa zúčastňuje aj majstrovstiev sveta a reprezentuje ČR, je to ozaj až tak dychberúce a nezvyčajné? To je ako keby tam poslali Tonyho Hawka a ľuďom, ktorí o ňom nemajú ani poňatia, by padala sánka jedna radosť...

"Sme rapová KAPELA" - LOOOOOL. No. K tomuto radšej nebudem písať nič. Ak si niekto dokáže iba v hiphope vyjadriť najlepšie svoj názor (HA HA, aká milá fráza, naučená, ale efektívna) a nedokáže to normálne, je to na kazajku. Kvalitných je tu málo, ale nestrácajte nádej - po ich predstavení som ju kompletne stratil...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hmm nechapem co je na tom videu take brutal? Vsak naucit sa jeden text a zarapovat ho? A to je talent? Slovensko ma superstar predsa uz davno skoncilo..Nechapem naco do talentov vkuse chodia ludia este spievat..vsak to je strata casu..Nech sa uvedomia, co je spev a co je talent..
Filein
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Filein »

Nieže by som priliezol z /b/, ale len preto, že je niekto slepý ho nebudem ľutovať a potľapkávať po ramene a vravieť "Super!1!11". Hip-Hop sa mi nepáči a nerozumiem mu, tak neviem posúdiť či je tá "kapela" dobrá.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Soviet napísal:hmm nechapem co je na tom videu take brutal? Vsak naucit sa jeden text a zarapovat ho? A to je talent? Slovensko ma superstar predsa uz davno skoncilo..Nechapem naco do talentov vkuse chodia ludia este spievat..vsak to je strata casu..Nech sa uvedomia, co je spev a co je talent..
Chlapci chodia na moju skolu, texty si vytvorili sami, navyse su slepy :wink: . Urcite je to tazsie ako odspievat text, ktory bol vytvoreny nejakou znamou kapelou a nebyt postihnuty (superstar - taky Chodur, ked si to tak vezmes, je to to iste). Tu pesnicku uz raz repovali na jednej akcii. Celkom sa mi to pacilo. Nieze by som mal rad hip hop, ale toto bolo celkom v poho.
//Nepovedal som ze maju talent. Len som chcel povedat, ze chlapci sa snazia. Ved niektore tie spevacke trapasy z minuleho Slovensko Ma Talent boli totalne onicom. Boli to totalne sebavedomi ti ludia, a ked im aj povedali porodcovia, ze nie, tak si hovorili svoje.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No ano..a chces mi povedat, ze ked su sice chlapici slepy, tak je mozne to ich rapovanie povazovat za talent? Podla mna nie..Keby spievali nieco specialne nepoviem, ale rap sam o sebe nepotrebrebuje ziadne vysoke tony ani nic, kde by sa ukazalo nieco..A to, ze su slepy? Pesnicku vymyslim aj ja a pri stalom opakovani si jej slov ju nepotrebujem mat napisanu a budem ju vediet..
Premna to teda talent nieje..Skorej ukazanie, ze aj slepy vedia spievat..Nic v zlom, ale byt v tej porote, tak spevakov rovno posielam domov..
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tak talenmania to je uplny fail, strasne trapne, robia ztoho velku sou jak nwm co. To co tam predvadzali predtym hradom ci zamkom ci co to je .
Tento raz ma navrch jojka, aj ked doteraz najjke boli tie show strasne lacne, tak to vyzeralo, teraz to ma aku taku uroven, neni to az take preafektovane jak na markize. Ale proste niektory ludia su blby, nechapem jak tam moze niekto ist spieva jak ja pomaly a este sa bude hadat ze dajte mi sancu.

Ale to som odbocil.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

seth - čo sa týka žej ženy stebou nesúhlasím ! Myslíš že to dokáže hocikto ? To čo ona predvádzala boli roky driny a pádov, dokáže to jeden z milióna... Takže aj keď nevravím stači pevnú vôľu a naučí sa každý, ale kto má takú pevnu vôľu ?
Málo kto a ešte s tích ľudi to málo ktorý dokáže, takže tu sa do povedať už o talente... To že reprezentuje ČR je už iné, myslíš že ona sa to učila so zámienkou aby mohla 20 sekúnd sa pobicyklovať v TV ? Určite nie, taktiež čo sa týka Tonyho kto sa mu vyrovná Rodney Mullen a kto viac ? Asi nikto takže tam sa tiež dá vravieť o talente...

Čo sa týka tích slepích súhlasím... Osobne ten štýl hudby neznášam a to že sú slepi natom nič nemeni, nauč sa text môže každý(ľudia s postihnutím dokázali viac, nevravím ja by som ani to nedokázal... ale talent to nie je)
tak isto ako sa môže naučiť každý tanocať tu sa o talente vravieť nedá... Takže spev, tanec = bye bye
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Janio napísal:seth - čo sa týka žej ženy stebou nesúhlasím ! Myslíš že to dokáže hocikto ? To čo ona predvádzala boli roky driny a pádov, dokáže to jeden z milióna... Takže aj keď nevravím stači pevnú vôľu a naučí sa každý, ale kto má takú pevnu vôľu ?
Málo kto a ešte s tích ľudi to málo ktorý dokáže, takže tu sa do povedať už o talente... To že reprezentuje ČR je už iné, myslíš že ona sa to učila so zámienkou aby mohla 20 sekúnd sa pobicyklovať v TV ? Určite nie, taktiež čo sa týka Tonyho kto sa mu vyrovná Rodney Mullen a kto viac ? Asi nikto takže tam sa tiež dá vravieť o talente...

Čo sa týka tích slepích súhlasím... Osobne ten štýl hudby neznášam a to že sú slepi natom nič nemeni, nauč sa text môže každý(ľudia s postihnutím dokázali viac, nevravím ja by som ani to nedokázal... ale talent to nie je)
tak isto ako sa môže naučiť každý tanocať tu sa o talente vravieť nedá... Takže spev, tanec = bye bye
Ak vediet tancovat nieje talent, tak co je talent? Vediet grgat mena? Ak je pre teba toto talent, tak bye bye...
Tu mas jedno videjko vitaza Britains Got Talent
Napísať odpoveď