Talentmánia a Česko-Slovensko má talent
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Talentmánia a Absurdistán United má talent
zmenilo sa to tu na tému "pozeráte telku" a "seriály v tv". Takže ak sa nemienite baviť o talentmánii a československo má talent, stačí reportnúť aby sa to tu zamklo a diskutujte v téme ktorá má niečo spoločné s tým, o čom píšete. Posledných 5 alebo 6 príspevkov nemá s témou absolútne, ale absolútne nič spoločného
-
Mek
Addict
Re: Talentmánia a Absurdistán United má talent
Mne sa dari tieto talentmanie a superstary s prehladom ignorovat (ako vlastne celu TV). Iba vcera som nahodou pozeral film na joj plus (co bola v podstate aj tak len kratka prestavka medzi reklamami), a v rohu vedla loga odpocitavali cas do zaciatku tej ich trapnej show... to je uz teda riadne omg...
Len raz som mal tu "cest" vidiet kusok superstar a hanbil som sa aj za ucinkujucich aj za porotu, vsak to sa neda pozerat.
Len raz som mal tu "cest" vidiet kusok superstar a hanbil som sa aj za ucinkujucich aj za porotu, vsak to sa neda pozerat.
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Talentmánia a Česko-Slovensko má talent
nepozeram to, nemam telku vdaka nagravision3 ale dostalo sa ku mne cez fb toto: a myslim ze to nie je az take zle
-
moosha
Darca
Byvaju nedaleko tebamirak2 napísal:nepozeram to, nemam telku vdaka nagravision3 ale dostalo sa ku mne cez fb toto: a myslim ze to nie je az take zle
Chodia na moju skolu a pamatam sa na ich prve vystupenie asi pred troma-styrmi rokmi. Isli hore
-
adox
Light Professional
No čo sa mi najviac páčilo, boli práve tí chalani 
hmm nechcem byt hajzel ale povecme si pravdu keby neboli slepy tak tu každy píše ze priblble decka sa hraju na reperov a gangstrov
-
moosha
Darca
A ja uz teraz vidim tie tracky so slovenskymi pseudorapermi (H16, Dramatikz...) ze ako s nimi oni sucitia... tak isto to bolo s Mojou Recou a Gyongyi Bodysovou ci jak jej meno.
-
mirak2
Hardcore addict
poveDZme si pravdu, ti dvaja si to davaju celkom dobre a skutocne sa na nic nehraju
-
RomanB
Medium Professional
Nie som znalec HIP HOPU , no podmaz , text aj to frazovanie sa mi lubilo ...
Respect !!!
Respect !!!
-
Grim
Darca
...ja tiež niesom znalec hip-hopu a mne sa to totálne nelúbilo...
tieto akože "šou" totálne ignorujem..hlavne markizacku...vrchol komerčnosti
-
seth82
Darca
Jeeeežiši....ja by som to strieľal, facepalmy rad radom - pozrel som si to video tej holky na bicykli a následne reakcia tej "poroty" - "ZOMG, musím sa najprv spamätať, srdce mi búši, idem sa rozplakať, buuuuu, omg"...To sa ani slovami nedá proste opísať, tieto citové výlevy takzvanej poroty nad niečím, čo dievčina celý život cvičí - nie žeby som nemal rešpekt voči takýmto skillz, ale tak SRSLY - to už nemajú tí ľudia čo robiť? Veď holka od malička robí krasojazdu na bicykli, robí to aj profesionálne, keďže sa zúčastňuje aj majstrovstiev sveta a reprezentuje ČR, je to ozaj až tak dychberúce a nezvyčajné? To je ako keby tam poslali Tonyho Hawka a ľuďom, ktorí o ňom nemajú ani poňatia, by padala sánka jedna radosť...
"Sme rapová KAPELA" - LOOOOOL. No. K tomuto radšej nebudem písať nič. Ak si niekto dokáže iba v hiphope vyjadriť najlepšie svoj názor (HA HA, aká milá fráza, naučená, ale efektívna) a nedokáže to normálne, je to na kazajku. Kvalitných je tu málo, ale nestrácajte nádej - po ich predstavení som ju kompletne stratil...
"Sme rapová KAPELA" - LOOOOOL. No. K tomuto radšej nebudem písať nič. Ak si niekto dokáže iba v hiphope vyjadriť najlepšie svoj názor (HA HA, aká milá fráza, naučená, ale efektívna) a nedokáže to normálne, je to na kazajku. Kvalitných je tu málo, ale nestrácajte nádej - po ich predstavení som ju kompletne stratil...
-
Soviet
Darca
hmm nechapem co je na tom videu take brutal? Vsak naucit sa jeden text a zarapovat ho? A to je talent? Slovensko ma superstar predsa uz davno skoncilo..Nechapem naco do talentov vkuse chodia ludia este spievat..vsak to je strata casu..Nech sa uvedomia, co je spev a co je talent..
Nieže by som priliezol z /b/, ale len preto, že je niekto slepý ho nebudem ľutovať a potľapkávať po ramene a vravieť "Super!1!11". Hip-Hop sa mi nepáči a nerozumiem mu, tak neviem posúdiť či je tá "kapela" dobrá.
-
Geogomeogo
Light Professional
Chlapci chodia na moju skolu, texty si vytvorili sami, navyse su slepySoviet napísal:hmm nechapem co je na tom videu take brutal? Vsak naucit sa jeden text a zarapovat ho? A to je talent? Slovensko ma superstar predsa uz davno skoncilo..Nechapem naco do talentov vkuse chodia ludia este spievat..vsak to je strata casu..Nech sa uvedomia, co je spev a co je talent..
//Nepovedal som ze maju talent. Len som chcel povedat, ze chlapci sa snazia. Ved niektore tie spevacke trapasy z minuleho Slovensko Ma Talent boli totalne onicom. Boli to totalne sebavedomi ti ludia, a ked im aj povedali porodcovia, ze nie, tak si hovorili svoje.
-
Soviet
Darca
No ano..a chces mi povedat, ze ked su sice chlapici slepy, tak je mozne to ich rapovanie povazovat za talent? Podla mna nie..Keby spievali nieco specialne nepoviem, ale rap sam o sebe nepotrebrebuje ziadne vysoke tony ani nic, kde by sa ukazalo nieco..A to, ze su slepy? Pesnicku vymyslim aj ja a pri stalom opakovani si jej slov ju nepotrebujem mat napisanu a budem ju vediet..
Premna to teda talent nieje..Skorej ukazanie, ze aj slepy vedia spievat..Nic v zlom, ale byt v tej porote, tak spevakov rovno posielam domov..
Premna to teda talent nieje..Skorej ukazanie, ze aj slepy vedia spievat..Nic v zlom, ale byt v tej porote, tak spevakov rovno posielam domov..
Tak talenmania to je uplny fail, strasne trapne, robia ztoho velku sou jak nwm co. To co tam predvadzali predtym hradom ci zamkom ci co to je .
Tento raz ma navrch jojka, aj ked doteraz najjke boli tie show strasne lacne, tak to vyzeralo, teraz to ma aku taku uroven, neni to az take preafektovane jak na markize. Ale proste niektory ludia su blby, nechapem jak tam moze niekto ist spieva jak ja pomaly a este sa bude hadat ze dajte mi sancu.
Ale to som odbocil.
Tento raz ma navrch jojka, aj ked doteraz najjke boli tie show strasne lacne, tak to vyzeralo, teraz to ma aku taku uroven, neni to az take preafektovane jak na markize. Ale proste niektory ludia su blby, nechapem jak tam moze niekto ist spieva jak ja pomaly a este sa bude hadat ze dajte mi sancu.
Ale to som odbocil.
-
Janio
Zablokovaný
seth - čo sa týka žej ženy stebou nesúhlasím ! Myslíš že to dokáže hocikto ? To čo ona predvádzala boli roky driny a pádov, dokáže to jeden z milióna... Takže aj keď nevravím stači pevnú vôľu a naučí sa každý, ale kto má takú pevnu vôľu ?
Málo kto a ešte s tích ľudi to málo ktorý dokáže, takže tu sa do povedať už o talente... To že reprezentuje ČR je už iné, myslíš že ona sa to učila so zámienkou aby mohla 20 sekúnd sa pobicyklovať v TV ? Určite nie, taktiež čo sa týka Tonyho kto sa mu vyrovná Rodney Mullen a kto viac ? Asi nikto takže tam sa tiež dá vravieť o talente...
Čo sa týka tích slepích súhlasím... Osobne ten štýl hudby neznášam a to že sú slepi natom nič nemeni, nauč sa text môže každý(ľudia s postihnutím dokázali viac, nevravím ja by som ani to nedokázal... ale talent to nie je)
tak isto ako sa môže naučiť každý tanocať tu sa o talente vravieť nedá... Takže spev, tanec = bye bye
Málo kto a ešte s tích ľudi to málo ktorý dokáže, takže tu sa do povedať už o talente... To že reprezentuje ČR je už iné, myslíš že ona sa to učila so zámienkou aby mohla 20 sekúnd sa pobicyklovať v TV ? Určite nie, taktiež čo sa týka Tonyho kto sa mu vyrovná Rodney Mullen a kto viac ? Asi nikto takže tam sa tiež dá vravieť o talente...
Čo sa týka tích slepích súhlasím... Osobne ten štýl hudby neznášam a to že sú slepi natom nič nemeni, nauč sa text môže každý(ľudia s postihnutím dokázali viac, nevravím ja by som ani to nedokázal... ale talent to nie je)
tak isto ako sa môže naučiť každý tanocať tu sa o talente vravieť nedá... Takže spev, tanec = bye bye
-
Geogomeogo
Light Professional
Ak vediet tancovat nieje talent, tak co je talent? Vediet grgat mena? Ak je pre teba toto talent, tak bye bye...Janio napísal:seth - čo sa týka žej ženy stebou nesúhlasím ! Myslíš že to dokáže hocikto ? To čo ona predvádzala boli roky driny a pádov, dokáže to jeden z milióna... Takže aj keď nevravím stači pevnú vôľu a naučí sa každý, ale kto má takú pevnu vôľu ?
Tu mas jedno videjko vitaza Britains Got Talent