Nejde mi internet
Nejde mi internet
Preinštaloval som si windown XP a vymazal som z neho všetky dáta a teraz keď som ho spustil tak nešiel internet... tak som sa kukol v Biose a tam som dal všetko "enable" na Lan pripojenie a aj tak to nešlo písalo mi to že to nevie nájsť niaky hardware.kamoš mi povedal aby som nainštaloval CD od materskej dosky ale to ja nemám ... tak som si vyhľadal drivery na tú dosku a keď som ich chcel inštalovať tak furt mi hádže že si mám otvoriť v niakom programe a mám si vybrať v akom ... Prosím vás určite viete čo s tým ... prosím vás poradte mi
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nejde mi internet
pravdepodobne sú tie drivery zbalené do archivu
použi program winrar
použi program winrar
-
uplink
VIP
Okay na úvod by si nám mohol prezradiť akú máš dosku [výrobca - model, napr. asus m2n sli deluxe]. Potom by si nám mohol povedať akého máš iSP [internet service provider], napr UPC - chello a typ modemu napr. motorola od UPC]. Po týchto dvoch info Ti budeme vedieť povedať viac 
A pred tým sprav to čo Ti napísal kolega vyššie
A pred tým sprav to čo Ti napísal kolega vyššie
-
uplink
VIP
Ogrim - ok to je bedr.
To čo si rozpakoval má akú príponu, inf? Ešte mi hoď OS aký máš. Stačí XP 32/64 bit, alebo Vista/7 32/64 bit. Tieto dva druhy driverov sú. Treba ísť do tohto počítača right clickom, dať properties, tam správcu zariadení a kde je sieťové nerozpoznané zariadenie treba dať update driver. Potom vyhľadať manuálne a ísť do zložky kde si to rozpakoval a tam to automaticky nájde. Zvyšok by si mal nakonfigurovať systém.
Btw. teraz som doťahal drivery z msi stránky, všetky majú setup ku realtek driveru. Prečo si ho nespustil?
To čo si rozpakoval má akú príponu, inf? Ešte mi hoď OS aký máš. Stačí XP 32/64 bit, alebo Vista/7 32/64 bit. Tieto dva druhy driverov sú. Treba ísť do tohto počítača right clickom, dať properties, tam správcu zariadení a kde je sieťové nerozpoznané zariadenie treba dať update driver. Potom vyhľadať manuálne a ísť do zložky kde si to rozpakoval a tam to automaticky nájde. Zvyšok by si mal nakonfigurovať systém.
Btw. teraz som doťahal drivery z msi stránky, všetky majú setup ku realtek driveru. Prečo si ho nespustil?
-
hrban
Addict
ako píše uplink treba stiahnuť http://www.msi.com/index.php?func=drive ... o=5648&i=0
tam je setup a inštaluje automaticky
tam je setup a inštaluje automaticky
Ok dik ja som tie drivery stahoval ani neviem odkial proste som to googlil tak ja idem spravit to co si mi napísal dik moc 
-
uplink
VIP
jj len choď o stránku dozadu, čiže sem. To čo hodil hrban je 32 bit vista/7.
http://www.msi.com/index.php?func=downl ... od_no=1243
http://www.msi.com/index.php?func=downl ... od_no=1243
mam XP SP 2 a asi 32 bit
-
hrban
Addict
jj všimol som si a upravil som si download link tak sťahuj ten čo tam mám teraz nie ten čo som dal ako prvý
-
uplink
VIP
http://www.msi.com/index.php?func=drive ... o=2474&i=2Ogrim napísal:mam XP SP 2 a asi 32 bit
tento teda
Jeziiis chalani vy ste ma zachranili
:D dik moc
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2010, 12:51)
Takze mám si stiahnut vsetky tie driveri co su pod obrázkom tej dosky sak ??
apotom ich uz len nainstalovat a pojde mi net ?
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2010, 12:51)
Takze mám si stiahnut vsetky tie driveri co su pod obrázkom tej dosky sak ??
-
uplink
VIP
Nie nie všetky, máš tam priamy odkaz na driver ktorý potrebuješ, posledný príspevok nad Tebou.
Dal som Ti ho sem na fórum, tento stiahni a nainštaluj. Setup.exe.
Dal som Ti ho sem na fórum, tento stiahni a nainštaluj. Setup.exe.
- Prílohy
-
- Realtek_LAN_PCIE_MB.zip
- (5.32 MiB) 8 stiahnutí
Jj to viem ten som si stiahol ale ten odkaz co mi dal hrban tak tam je ich viacej a su tam aj na grafiku a zvuk a tak ..
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2010, 13:02)
AAAAAAAA vy ste super chalani uz mi to ide takuto radu som potreboval dikes moc
:D
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2010, 13:02)
AAAAAAAA vy ste super chalani uz mi to ide takuto radu som potreboval dikes moc
-
hrban
Addict
to čo som hodil ja je chipset driver, nieje tam grafika ani zvuk ale tam by mali byť všetky drivery na veci čo si zakázal a následne povolil v BIOS-e sú tam drivery sata, raid a Ethernet driver , to čo potrebuješ