Nokia 5530 - rozbity display
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nokia 5530 - rozbity display
Tak sa mi podarilo troska v podnapitom stave zhodit na betonik mobil priamo na displej. Displej funguje ako ma, dotykova vrstva, aj vsetko zobrazuje akurat po spodnej casti sa tiahne asi 2mm trhlina a vyzera to akutne neesteticky.. Kolko moze stat taka vymena? Da sa to urobit aj doma? Objednat z ebayu a pod.. alebo to radsej dat do mobilshopu/servisu?
Re: Nokia 5530 - rozbity display
Oprava je mozna aj doma, ak to zvladnes. Cital som ze bezny displey je jednoduche vymenit ale neviem ako je to s dotykovym.
Da sa kupit tu:
+ precitaj si toto, mozno ti to pomoze:
Pokial sa nemylim, na mobil si stratil zaruku tak ci tak kedze sa ti poskodil dyspley a a navise budes musiet do mobilu zasahovat. Cize kup si dyspley, skus si ho vymenit doma, pokial si sikovny nic nepokazis. Rozober kryt a ak sa ti bude zdat ze to nezvladnes daj im to aj s displeyom do servisu nech ti to spravia
. Ja este s vymenou displeya skusenost nemam ale podla mna by sa to dalo zvladnut aj doma.
Mimochodom, neviem ako je to zo zarukou samotneho displeya. Ci zaruku nestratis pokial si ho vymenis sam. Prve co by som urobil sa najprv popytal v servise moznoze ho tam najdes aj lacnejsie napriklad.
// este k tej cene, do takych 70 eur by si sa mal vojst podla mna. Myslim celkovo za displey + vymenu v servise. Ale neviem kolko to vsetko presne to stoji.
Da sa kupit tu:
Kód: Vybrať všetko
http://www.dilynamobily.cz/ShowItemDetail/LCD-Nokia-5530-Xpress-Music/2903/Kód: Vybrať všetko
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=63&t=56044Mimochodom, neviem ako je to zo zarukou samotneho displeya. Ci zaruku nestratis pokial si ho vymenis sam. Prve co by som urobil sa najprv popytal v servise moznoze ho tam najdes aj lacnejsie napriklad.
// este k tej cene, do takych 70 eur by si sa mal vojst podla mna. Myslim celkovo za displey + vymenu v servise. Ale neviem kolko to vsetko presne to stoji.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nokia 5530 - rozbity display
dnes som sa do toho oprel a hladal este viac.. Na ebay nie je problem ich zohnat po 33 dolarov aj s postovnym.. obavam sa len tej vymeny, aj ked su na youtube videa a tutorialy, neviem ci by som toto zvladol, asi sa pokusim najst niekoho z elektrotechnickej. Kazdopadne dik za pomoc. Bal som sa tej dotykovej vrstvy, ale to sa tusim riesi len pri kapacitnych displejoch.