Lubim ju celym srdcom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
melik
Novice
Novice

Lubim ju celym srdcom

Príspevok od používateľa melik »

čo mam robyt? som ženati a nechcem jej ubližit ale lubim inu celim srdcom a neviem čo dalej.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Lubim ju celim srdcom

Príspevok od používateľa audiotrack »

a manželka o tom vie? Máte dieťa? Rozmýšlal si nad rozvodom? Milenka ťa tiež rovnako miluje alebo je to jednosmerné? Treba napísať viac ak chceš aby sa dalo poradiť alebo aspoň diskutovať
melik
Novice
Novice

manželka otom nevie a ani deti nemame. o rozvode som nepremišlal zatial nie tobiju asi položilo.Milenka ma lubi tak ako ja ju lenže aj ona je vidata a ma dve male deti a ešte jedna podstata je to že jeto sestra mojej manželki.
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa halabaster »

Asi jeden z najhorsich moznych scenarov manzelskeho trojuholnika.
Tvoj vztah so sestrou tvojej zeny by ste mali ukoncit. Priznanie sa by malo katastrofalne nasledky pre obe rodiny.
Ked sa teraz citis zle, ze musis klamat svojej zene (alebo ze nemozes byt s jej sestrou), tak ti garantujem, ze potom sa budes/ty aj ona citit este horsie. Takze nacase aby ste boli obaja zodpovedny a rozmyslali racionalne. Uz nie ste sami. Ty mas manzelku ona manzela a deti.
Druha moznost, pokracovat v tom potajomky a dufat, ze Vas to oboch casom prejde alebo ze aspon jeden z Vas dostane rozum.
melik
Novice
Novice

Priznanie to by ozaj bolo katastrofalne nasledky na to som tiež mislel ale neviem bez nej byt. Mislel som aj na tu druhu možnost pritej asi ostanem zatial ako sa to vyvine dalej lepši napad ani ja nemam.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Aby jeden dospelý človek nevedel že myslieť sa píše s ypsilonom...amen
//ako vidím tak to bude niečo vážnejšie
melik
Novice
Novice

neovladam ešte tak PS na zmenu pismen asi som sa pomilil tak prepač...........................
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Opak napísal:Aby jeden dospelý človek nevedel že myslieť sa píše s ypsilonom...amen
.. a robiť s mäkkým i
.. a ženatý s ypsilonom
.. a celým tiež s ypsilonom
.. a vydatá s ypsilonom
.. a pomýliť s ypsilonom
.. a ďalej sa mi už vymenovávať chyby nechce :) Vážne pochybujem že sa bavíme o dospelom človeku ako si ho nazval
melik
Novice
Novice

to vam pekne dakujem
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

1. Koľko máš rokov?
2. Ako dlho si ženatý?
3. Si zamestnaný?
4. Máš nejakú mentálnu poruchu?
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Melik odhliadnúc od tvojho pravopisu ti dobré radim: na rozvod ani nepomysli s milenkou zruš kontakt a vôbec sa nestretávajte... s manželkou choď niekde preč na dovolenku.

Čo od toho čakáš ? Nielenže rozbiješ 2 manželstvá, ale aj pohneváš sestri medzi sebou, fakt to chceš ? Ak by si jej navrhol rozvod dosť by ju to vzalo a ešte keď zisti že ide o jej sestru... Ta láska čaom prejde dovtedy sa nestretavajte, bude to tak lepšie aspoň s princípu že si nerozbil rodinu. Zober si to z druhej stránky ako by si sa cítil ty, keby tvoj brat spal s tvojou ženou, ktorú veľmi ľúbiš ?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Zabudni na sestru tvojej manželky a prestaň ju potajomky trtkávať. Narobíš tým viacej škody ako úžitku.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

preboha tak ty si iný asociál. Niečo také tu už dávno nebolo. Čo slovo, to perla.

Vykašli sa na milenku, pokazíš život jej a celej jej rodine a možno aj sebe.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

melik napísal:manželka otom nevie a ani deti nemame. o rozvode som nepremišlal zatial nie tobiju asi položilo.Milenka ma lubi tak ako ja ju lenže aj ona je vidata a ma dve male deti a ešte jedna podstata je to že jeto sestra mojej manželki.
ja byt bratom tych sestier tak ti tak dolamem ruky..aj ta tvoja milenka jej sestra musi byt rovnako slahnuta ako ty..znicili ste zivot jednej mozno normalnej zene ktora sa tesila zo vztahu..neviem kolko mas rokov a ci si zamestnany ale sudiac podla pravopisu si bud retardovany cigan alebo nejaka socka co robi na stavbe a ty moc v hlave nemaju :evil: naco si sa potom zenil ked chces sukat s tamtou.vyzera to tak ze sa ti podarilo zruinovat dve manzelstva.. jaj boha ze vobec take individua behaju po svete ako si ty co nato tvoj svokor ich otec?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Son-Goku napísal: ja byt bratom tych sestier tak ti tak dolamem ruky..aj ta tvoja milenka jej sestra musi byt rovnako slahnuta ako ty..znicili ste zivot jednej mozno normalnej zene ktora sa tesila zo vztahu..neviem kolko mas rokov a ci si zamestnany ale sudiac podla pravopisu si bud retardovany cigan alebo nejaka socka co robi na stavbe a ty moc v hlave nemaju :evil: naco si sa potom zenil ked chces sukat s tamtou.vyzera to tak ze sa ti podarilo zruinovat dve manzelstva.. jaj boha ze vobec take individua behaju po svete ako si ty co nato tvoj svokor ich otec?
Niesi nahodou jeho kolega? :roll:
Nicolas Black
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nicolas Black »

Kašli na milenku... prestaň sa s ňou stýkať... (v oboch zmysloch)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Lubim ju celym srdcom

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Radšej by si sa mal venovať zmysluplnejším veciam, ako rozbíjať iným manželstvo. Čo tak začať najprv štúdiom slovenského pravopisu?
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Lub0$ napísal: Niesi nahodou jeho kolega? :roll:
kdesi nato dosiel ty robis unahlene zavery.daj si facku.kolko mas rokov 15?vobec co ta to napadlo taku blbost napisat.
Lilith
Light Expert
Light Expert

Re: Lubim ju celym srdcom

Príspevok od používateľa Lilith »

Zruš kontakt s milenkou. Venuj sa rodine, svojej žene a nájdi opäť cestu ako ju milovať.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Son-Goku napísal: kdesi nato dosiel ty robis unahlene zavery.daj si facku.kolko mas rokov 15?vobec co ta to napadlo taku blbost napisat.
Si este raz precitaj svoj koment a uvidis preco ho to napadlo :wink:

Hmm dobre paci sa ti manzelkyna sestra ktora ma uz muza tak preco si si bral vlastnu tu ktoru mas teraz ak si vedel ze jej sestru chces viacej? Z obidvoch stran je to dost odveci ako z tvojej tak aj z milenkynej pretoze obaja mate partnerov a predsa vam nie su dobry, tak naco ste sa vobec brali s inymi ludmi?

Ci to je len taky chvilkovy osial?
Napísať odpoveď