Kto uz sekol na dobro s alkoholom?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kto uz sekol na dobro s alkoholom?

Príspevok od používateľa RomanB »

Podla chuti , dokazem pol roka vobec nepit , no ked je prilezitost a vidim , ze je zabava tak si kludne nejaky ten aperitiv dam ...

Proti nepíčom , vobec nič nemam pokial neprudi , alebo nevnucuje svoju abstinencnu ideologiu druhym je všetko v pohode.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja som prestal pred polrokom fajčiť a drží mi to.
Jedno-dve pivá v lete milujem. Dva poháre vína po obede alebo len tak večer milujem. Tvrdý alkohol mi nechutí a vyhýbam sa mu. Z tohoto titulu sa zderiem asi tak max raz do roka a nekazím partiu ani nič, rešpektujú ma. Necítim sa menejcenný, ba povedal, že čím sme starší v partii tým sa menej pije.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

pinco napísal:
Ale je pravda, že čím som starší, tým sa menej flákam po baroch, menej pijem a ak idem piť, tak moja rehabilitácia trvá aj dva dni.
detto: uz aj hladinu "padam-grcam" som znizil na "lietaaam"
: ))
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nehrozi..Den, kedy by som nemohol siahnut po pive by v mojej hlave znamenal koniec..
Neviem si predstavit neist na pivko s kamosmi, nedat si doma fajne jedno/dva/styri pri pocitaci..
Od tvrdeho alkoholu som dokazal mat pauzu 2 roky, kym som potom nedal na radu kamarata a za jeden nevypil (v tu noc to uz nebol len jeden).. Odvtedy som naspat v svojich popijacskych casoch, kedy na chate je hned viac zazitkov, ako ked som popijal len pivko a kym som 8 vypil, tak vsetcia davno opity :)

Takze nebudem sekat s alkoholom, lebo v tom nevidim dovod..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Soviet: minule som robil vodica ked sme isli do takej fajnovejsej krcmy a mali tam Litovel nealko, musim povedat, ze je to na nerozoznanie od normalnej 10ky (bezne pijem Gambrinus, Budvar a Starobrno) a zabava bola aj tak. Ale tiez uz patrim do skupiny ludi, ktori piju menej, vtedy dal kazdy 4-5 piv a islo sa domov, cize ani za beznych okolnosti by som nejake extra stavy z alkoholu nemal, len som ta chcel ubezpecit, ze keby si nemohol pit alkohol, tak dobre nealko pivo by ta v pohode mohlo zachranit :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

pil som kazdy piatok ( pravidelne ) niekedy v sobotu a obcas aj aj :)
tak isto mi bolo ako kedy rano zle ( ci uz hodinu alebo cely den a podla toho ci som pil veci za .0.80centov alebo 2 eura poharik.....)
vypil som si lebo som cely tyzden robil / stresoval sa v praci nervacil atd.. v piatok som vypol a siel sa zabavit tak ako ma to bavi najviac ist do baru / zatancovat si / a samozrejme si vypit... pijem dost /zvladnem dost (nevydrim sice do 4-5-6 hod rana ... )
no a pred mesiacom sa nieco stalo v rodine ....nehodi sa nato pit.. , ani nevidim dovod pit ( lebo sa nemozem zabavit kvoli tym rodinim veciam ...furt na to myslim atd... )

no a len tolko k tomu prestal som z tyzdna na tyzden nepil som mesiac nemal som ziadnu triasku / abstak nic ...

ked sa daju veci do normalu zacnem znova pit ....
cize alkoholik som urcite nebol :) pijem lebo chcem je to moj piatkovy STyl :)
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

den beez pivka si neviem predstavit, no možno aj viem, ale to by musela byt velmo hladna penaženka, a poharik jeden vypiť so starším, ktorý ma pozve, tak to nie je tak strašne... a dá sa aj nepiť... vela krat robím šoféra a nejako to nepotrebujem... mam kamarata čo nepije už cca 5 rokov, a chodi na všetky akcie s nami, a zabava sa vždy perfektne... tak nevidim problem byt abstinentom... ale ja nim nechcem byt pokial nemusím(choroba a pod.) Viva la Borovička
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja som s chlastom da sa povedat uz sekol, pokial hovorime o tvrdom. Nie zo zavislosti, nie zo zdravotnych dovodov - proste mi nechuti. Ale je pravda ze zo seba na verejnosti nerobim abstinenta, ked si to vbyzaduje situacia, dam si. Pokial je vsak moznost nedat si - nedam si. Piva sa vsak nikdy nevzdam, ale aj to pijem rekreacne, nepamatam si, kedy som bol naposledy nadrbany.
Abstinentov byvalych pijanov vobec neodsudzujem, obdivujem ich volu - chcel by som mat volu skoncovat so zavislostou. Abstinenti, ktory nikdy nemali problem s chlastom a abstinuju zo zasady mozno dostanu raz chut sa vyburit a v takej 40tke je to nebezecnejsie ako v puberte. Ale kriza stredneho veku do tejto temy asi nepatri.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Grim netvrdím že ty by si sadol opitý do auta, len som chcel poukázať nato že nie všetko čo sa zdá ľudom v podnapitom stave ako dobrý nápad nemusí to byť tak, a to že ja ich od toho odhovorím som rozbíjač koletívu...
Tak čo mám robiť ? Šoferuje niekto s mojích kamarátov auto a je opitý, mám mu to nedovoliť a zabraniť mu ? - Kazič zábavy, rozbijač kolektívu atď.
Dovolim mu a niečo sa stane mám ja niešsť následky že som nezavolal políciu a vyčítať si to že som tomu mohol zabrániť ? Asi veľmi na výber nemám...
Abstinentov byvalych pijanov
mi-chau si myslíš že každý kto je abstinent bol pijan ? Sa láskavo preber a prve si premysli čo napíšeš. A prečo by sa mal mudry človek ktorý už má niečo zasebou "vybúriť" v 40 ? Skvôr sa tak vybúri piatkovy vymetač barov ktorý začal s alkoholom v 11 ako niekto kto celý život nepil...

Nemám nič proti tomu kto si rád vypije (môže piť aj každý deň) ak vie kedy má dosť a nepreženie to

mi chau - Sry, zlé som to pochopil - nemusíš byť hneď taký..
gangy - nie :D (nesom opitý)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nieje umenie nepit ked vam nechuti. osobne mi je jedno ci si niekto da alebo nie, ja si dam. skor vidim problem v bojovnikoch proti tomuto konicku, ktori ked uz ciro cistou nahodou vypiju 2-3 pivka stratia o sebe pojem a vystrajaju veci, za ktore by sa nemusel hanbit ani stary notak. dalsie pripady zarytych abstinentov, ktori su cele dni len klbkom nervov a nedokazu sa uvolnit a su prakticky na obtiaz pre cely kolektiv ani nebudem spominat.
kazdopadne, jedinym nedostatkom alkoholu je jeho nedostatok.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ja som sekla kedysi s alkoholom cca na rok/len tak z trucu/, potom som ale sekla s masom a zase zacala pit alkohol. Lebo vsak nieco jest treba :D
Tiez sa casto stane, ze pijem len nealko/napr.v robote mensie oslavy/, lebo z toho alkoholu co je na stole mi nic nechuti. A ked mi to nechuti, tak to nebudem do seba liat, len aby som sa ozrala, alebo zo slusnosti, lebo kazdy pije.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Janio napísal:mi-chau si myslíš že každý kto je abstinent bol pijan ? Sa láskavo preber a prve si premysli čo napíšeš.
Ty si cital cely moj prispevok, ci sa tvaris ako dement? Pisem ze abstinentov byvalych pijanov obdivujem a na abstinentov z presvedcenia mam nazor, nie ze kazdy je byvaly pijan. A to ze so mnou nesuhlasis mi znicilo moj detsky sen a teraz budem plakat do rana.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Janio napísal:mi-chau si myslíš že každý kto je abstinent bol pijan ? Sa láskavo preber a prve si premysli čo napíšeš. A prečo by sa mal mudry človek ktorý už má niečo zasebou "vybúriť" v 40 ? Skvôr sa tak vybúri piatkovy vymetač barov ktorý začal s alkoholom v 11 ako niekto kto celý život nepil...
WTF?! :sok: Nehanbis sa do temy o abstinencii pisat natrtkany?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

:plus: ja nepijem skoro vôbec, vyslovene sa alkoholu vyhybam. Maximalne si dam raz za dlhsi cas, pohar vina, alebo jedneho frtana kvalitneho konaku /Martel, Hennessy/ na chut. Inac nie. Kedysi pred rokmi som si vypil rad, ozieracky, bytovice, šnúry po meste.. Ale zacal som mat pocit ze ma to dusevne nici a oslabuje. Potom jeden chalan z partie sa dostal na liecenie na psychiatriu pretoze pil tolko az mu z toho zacinalo prepinat a ostatni tiez na tom dnes nie su podla mna uplne v pohode. Zmenil som svoje priority a teraz s odstupom rokov mozem povedat ze to bola jedna z najlepsich veci ktore som v zivote urobil. A co na to ludia? Vecsinou to riesim tak ze si trochu vzdy dam aby som neurazil, ale viac uz potom nepijem a nech ostatni myslia co chcu..
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa retsil »

tiez pijem, pil som kedysi vsetko, ale raz mi prestal uplne chutit tvrdy alkohol /myslim taky ten flaskovy co kupite v obchode - vodka borovicka a tak/.. ale zas na domacu palenku nedam dopustit!! to mi strasne chuti, vynikajuce pitie :) inak pivo tiez zboznujem, ako aj vino! na VS som mal obdobie ze som aj niekolko tyzdnov/mesiacov dennodenne pil vinko, flasku-dve, ako prislo :D teraz ked pracujem tak uz na to neni cas :D ale po praci si niekedy dam..
inak z chlastu mavam niekedy hrozne stavy na druhy den, ale ako idu roky tak som si vychytal par figlov aby to nebolo take hrozne (hlavne nemiesat vsetko mozne ako blaazon)
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

ja si rad doprajem nejake to pivko popripadne vinko.tvrdy alkohol nemusim nejako mi nechuti, vacsi pozitok mam pri piti dobreho piva..doma mam taku strednu zbierku alkoholickych napojov ale nikdy som si z toho nenalial nejako to nepotrebujem k zivotu..ale mam z toho dobry pocit ked niekto ku mne pride, otvorim bar a clovek si moze vybrat co chce poliat :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ithory napísal:Kto uz sekol na dobro s alkoholom?
JA ! ... najmenej sto krát :-P :-P :-P
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

nordkapp_pb napísal:JA ! ... najmenej sto krát :-P :-P :-P

a nikdy to nevyslo co? 8)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

nordkapp_pb napísal:JA ! ... najmenej sto krát :-P :-P :-P
No jo... :smt078 . Každé sobotné ráno... :smt017 :lol:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

ithory ty tu asi musíš napísať aj keď si prdneš však?Ja som prestal húliť a nikto nadomnou nekrútil hlavou, že som imbecil alebo čo lebo nemám retardovaných známych.Keď som prestal piť tvrdé taktiež nikto hlavou nekrútil.A nemám dôvod zakladať tému aby ma ľudia ospevovali, že som prestal chlastať

Ku K- : Komixy môžeš robiť ty, určite máš rovnako vygumovanú palicu
Napísať odpoveď