HTC Desire

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

HTC Desire

Príspevok od používateľa sINN3R »

Zdravim rozmyslam nad kupou HTC Desire a mam moznost si ho nehat doniest z US, je tam teraz kamarat, nevedel by mi niekto poradit daky obchod ktory by sa tam dal pouzit? Na Slovensku som to nasiel najlacnejsie za 416€.
Dik
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: HTC Desire

Príspevok od používateľa seth82 »

Prečo práve HTC Desire? Máš možnosť výberu, alebo si už definitívne rozhodnutý? Pretože sú von aj lepšie telefóny za podobnú cenu... Mimochodom, to si ho našiel za celkom dobrú cenu, pretože napríklad na eBayi a Amazone sa pohybuje odomknutý okolo 600USD, čo je 470 Eur. Takže ak si ho našiel na Slovensku za 416, tak to máš ešte lacnejšie ako v USA...
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nie no chcem cosi poriadne a predtym som rozmyslal este nad HTC Wildfire len tam ma odradza velkost displaya aj ked zase ta cena je skoro polovicna. Neham sa rad od teba poucit ak mas daky navrh na lepsi telefon ja sa zatial v tom orientujem tak mesiac.
Dakujem
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No ja nikoho poučovať nemienim, iba si vyjadrím svoj názor :) Chcelo by to spraviť si prieskum, na základe toho, čo od telefónu vyžaduješ, aký máš naň maximálny rozpočet, prípadne, či si zatažený pre/proti nejakej konkrétnej značke...V USA je zopár kúskov na vyššej úrovni ako Desire, napríklad Motorola Droid X, prípadne Samsung Vibrant, oba kusy sú výkonnejšie a majú väčší display...
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

HTC Wildfire je shit. Slabý CPU, rozlíšenie displeja 240x320? wtf? na tom sa nedá nič, spomalený OS - a na toto mi stačilo hrať sa s tým 10. minút. Ale ak chceš z neho len telefonovať tak sa to dá. Ak cheš niečo poriadne tak takýmto mobilom sa vyhni

Mohol by si napísať do akej ceny si to predstavuješ. Potom sa lepšie hľadajú telefóny.
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tak ja by som si predstavoval cenu do 400, mal by mat dostatocne velky display, aspon 5megapix fotak (s bleskom alebo teda led), prehravat audio, 3.5" jack, GPS, akcelerometer (aby som si mohol klavesnicu otocit), Wifi a nemal by sekat lebo to by som to asi hodil zachvilu o zem :D o tom Wildfire som cital prave ze vdaka tomu ze ma mensiu obrazovku tak ide rychlo neviem teda ale ty mas asi s tym inu skusenost. A s tym poucovanim som to nemyslel v zlom ale v dobrom :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No tak väčšinu tých vecí, ktoré si spomenul, má už v podstate každý smartphone s dotykovým displayom. Čo sa týka rýchlosti a sekania, tak závisí, čo od toho konkrétne očakávaš - ak chceš čo ja viem hrávať 3D hry od Gameloftu, tak Desire ich síce spustí, ale sekajú (má ho môj spolubývajúci), nie je tam natívna podpora DivX a RockPlayer má akési divné kodeky, takže filmy, čo sekali jemu, šli mne na Galaxy S úplne plynule. A to už má 2.2 Froyo. Takže za 400Eur, samotný Samsung Galaxy S (resp. Samsung Captivate v USA) ide na Ebay.com po približne 500USD, čo je menej ako 400Euro. Takže pokiaľ chceš výkonný telefón s Androidom a všetkými vecami, ktoré si spomínal, tak je to Captivate, jediný problém je, že nemá flash LED pri foťáku...Mimochodom, v USA ho predáva každý operátor...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

K tomu RockPlayeru - tak napr. HD trailer z Youtube (konkretne na film Inception) ide v pohode aj v zabudovanom videoplayeri.
Taktiez ci uz wmv, mp4 alebo avi, od velkosti 400MB az po velkost 1,5GB (a to bol tusim nejaky bdrip 480p) zvlada RockPlayer v pohode.
Inac je to fakt o preferenciach, kedze nema nativnu podporu 3D, ak si to chces kupit ako "hernu konzolu", tak vopred na to zabudni. I ked som si dnes nahral NFS Shift... no zial, nie som herny fanusik, cize sa tato hra (celkovo ako ine dokopy) u mna neohreje.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja som na Galaxy spustil aj 1080p video o veľkosti 2,8GB vo vstavanom prehrávači a išlo v pohode...Desire je už na dnešnú dobu relatívne zastaralý model a Snapdragon je v podstate fail a to grafické jadro ešte viac...Takže ako píše STomko - ak chceš hernú kraxňu, tak si zožeň Galaxy S / Captivate a tá má výkonu požehnane dosť, Froyo vyjde už čoskoro v priebehu nasledujúcich týždňov a bude všetko OK.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

viem že budem trocha OT ale nebolo by múdrejšie vziať iphone 4? nechcem byť na vás hnusný ale myslím že na iphone vyšlo odosť viac hier ako na android
(keď sa jedná o hry)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To je síce pravda, ale všimni si, že má rozpočet do 400eur :) A za tú sumu zoženie možno tak 3GS, pričom na Androide vychádza napríklad od Gameloftu presne to isté, čo na iPhone. No a až vyjde Froyo na Galaxy S, tak to sa pekne krásne začne boom, pretože ten telefón má už grafáreň na trochu inej úrovni...Len tomu treba dať čas, neviem si však predstaviť zmysel toho, aby kupoval rok starý phone, keď môže mať v podstate úplnú novinku...
Filipito
Darca
Darca

tak ale Samsung(bohužiaľ neviem značku samsung prijať ako výrobcu mobilov) :smt059
k dnešnému dňu by v USA iphone 4 16gb vychádzal na 475 eúr, kebyže mám tú možnosť + financie nato tak neváham
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tomu sa mi nechce nejako veriť, že iba 475E 16GB iPhone 4, máš na to aj nejaký link? Mimochodom - Samsung vyrába smartphony už pekne dlho a ja som mal ešte dávno v roku 2005 WM smartphone od nich, ktorý mal v tom čase vnútornú pamäť 3GB a prehral DivX 1,4GB bez problémov :) Takže zasa ich netreba podceňovať, Samsung si už vyslúžil svoje...V každom prípade je to na ňom, ak však fakt predávajú iPhone 4 za takú sumu, tak to by o tom mal porozmýšľať...
Filipito
Darca
Darca

link:
http://modmyi.com/forums/general-iphone ... price.html
$699 for the 32GB and $599 for the 16GB
na dnes mi to vychádza na 471 eúr
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No fakt...tak to je pekný rozdiel oproti Európe...Tak potom by mal pomýšľať aj na iPhone 4, to je bez diskusie. Teda ak je ochotný prihodiť tých 70 Eur. Istotne lepšie, ako Desire :)
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Urcite by mal zobrat iphone,nebude lutovat,ja mam 3g a uz sa neviem dockat vianoc ked budem mat cash na 4!
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ak ma moznost ho priniest z USA, nie je naozaj moc o com. Ale aj u nas ide bazarova 4-ka uz od 500€ s 2 rocnou zarukou, co je tiez na rozmyslenie si.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Co ja viem, ta cena $599 sa este dost vysplha, vzhladom na rozne taxes v USA (kazdy stat, provincia ma rozne velkosti dani) + ten telefon bude stalne zamknuty na AT&T operatora, cize bude musiet stale cakat na unlock a taketo hluposti .. bud kupit iPhone 4 u nas (lenze na to nema cash) alebo kupit ten Galaxy S, seth ma vcelku nakazil :)
Filipito
Darca
Darca

unlock tu bude každou chvíľou, dokonca som už na nete videl že sa dá odomknúť už teraz
aké taxes? neaký link nato alebo niečo oficiálne?
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

4.0.2 neodomknes, nehovoriac o 4.1... A kupit si telefon zo zahranicia a mat starost o Unlock, ktory moze byt vypusteny iba raz do roka na urcitu verziu FW je maximalna hlupost.
Napísať odpoveď